- 15 Ocak 2023
- 67
- En iyi cevaplar
- 1
- 46
- 8
- 28
- Konu Sahibi yeni bahar
-
Kendisine ait bir aşk itirafi videosu mu, kendi hazırladığı video mu, sosyal medya içeriği mi?Bu sabah eşimin iş yerinden bir kıza aşk vidyosu gönderdiğini gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyeceğime ne yapacağımı bilmiyorum sizden fikir istiyırum
Tepki göstermediniz mi?Bu sabah eşimin iş yerinden bir kıza aşk vidyosu gönderdiğini gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne diyeceğime ne yapacağımı bilmiyorum sizden fikir istiyırum
Sosyal medya içeriğiKendisine ait bir aşk itirafi videosu mu, kendi hazırladığı video mu, sosyal medya içeriği mi?
Tamam eşinizin birine aşk videosu göndermesi saçma da , ne olduğunu bilirsek ona göre bir şey söyleriz?
Sosyal medya içeriğiŞu koskoca insanların kendilerini ifade edememesi beni benden alıyor var ya. Ne videosu ne zaman yollamış içeriği ne bu soruları sormak zorundayız ya çünkü biraz gizem olsun
10 senelik 2 çocuk varne kadarlık evlisiniz, çocuk var mı?
allah allah napsaniz acaba. Ne diyeceğime ne yapacağımı bilmiyorum
Hmmmmm kötüymüş vidyo gerçekten. Baya hem de.Sosyal medya içeriği
Tamam anlaşıldı aydınlığa kavuşturulduSosyal medya içeriği
Yok daha önce şüphelenmedim ben böyle arada telefonu kontrol ederimne münasebet başka kadına aşk videosu gönderiyor ya daha önce şüphelenmiştiniz sanırım değil mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?