Korktuğum Başıma Geldi

5. geleneksel nefertity yorum yazanları çıldırtıyor festivaline hoşgeldiniz.

festival kapsamında, kendisiyle aynı fikirde olanlar canım cicimlenecek, aksi fikirde olanlara ya cevap verilmeyecek ya da çemkirilecektir. festival bitiminde kocasının ona prenses gibi davrandığı belirtilerek, bütün kkya hava atılacaktır. eğer burada aksi bir yorum yapmışsanız dikkatli olunuz, sizin ilerde bir derdiniz olduğunda nefertity hanım açtığınız konuya kınalarını alıp "oh olsuna" gelecektir. tüm halkımız davetlidir.

boshayallersmile

Mavi gibilerin kaderi bu.
senin bir yorumun yoksa, kinayelerin de önemsenmeyecek.
bilgine...

festival kapsamında, kendisiyle aynı fikirde olanlar canım cicimlenecek, aksi fikirde olanlara ya cevap verilmeyecek ya da çemkirilecektir. festival bitiminde kocasının ona prenses gibi davrandığı belirtilerek, bütün kkya hava atılacaktır. eğer burada aksi bir yorum yapmışsanız dikkatli olunuz, sizin ilerde bir derdiniz olduğunda nefertity hanım açtığınız konuya kınalarını alıp "oh olsuna" gelecektir. tüm halkımız davetlidir.

boshayallersmile

:lepi:
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
:jeyyar::1:kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:

dikkat eksikliği var sizde sanırım.
beni yüreklendirmeniz için değil,
kendimi yüreklendirmek için açtığımı yazdım.
yardım amaçlı söylenenler önemli, laf sokma amaçlı olanlar da önemsiz.
hiç umursamıyorum.

iyi yürekleniyomusunuz amaciniza ulasabildinizmi merak ettim

boshayallersmile

bugunku repimi kullandığım için burdan söylemek zorundayım muhteşemsin bacım!!aklinialirimsmileaklinialirimsmile aklinialirimsmile

konuları hatırladım..belki de evli olmadığım için tam olarak idrak edemiyorum..içimin böyle kırgın olduğu bi adamla ilişkiye giremezdim ben..ay tiksinirdim ya..nasılsa bitecek bu evlilik ama zamanı var diye düşünüyorsam nasıl rol yapıp normal karı-kocalığa devam edilebiliyor ki akannehir

ee ne demisler buyuk lokma ye ama buyuk laf konusma
bu sana bisey hatirlatti mi konu sahibesi :1closedeyes:

niye kürtaja bu kadar karşısınız anlamadım, keşke dünyada birçok insan bakamadıkları çocukları ya yapmasaydı yada yınlışlıkla olduysa aldırsaydı da dünya bu hale gelmeseydi, bakılamayacak çocuklar niye yapılır anlamam. hemen hemen hepimizin annesi kürtaj yaptırmıştır hatırlıyorlarmı acaba şimdi. tıp diye bişey var şimdi, çok basit bakılamayacak veya sağlıklı bir ortamda büyüyemeyecek çocuklar dünyaya getirilmemeli, oturup konuşmak güzel, kimse çocuğunu aldırmak istemez ama hanımefndi demekki böyle olması gerektiğini düşünüyor

Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz ya,
lütfen kendinizi konu sahibinin yerine koyun,her konu böyle dağıtılmaz ki,
hepiniz belli yaşın üstünde hanımlarsınız,
bakarsınız konu sarmadı,mesaj yazmayarak ,konuyu gerilerde bırakarak
tavrınızı gösteririsiniz.
ama sıkıntıda olan insanları, sorunlarını yargılayarak,
dalga geçerek ne geçiyor elinize nlamış değilim.
lütfen her konuya yazmış olmak için yazmayın.
kürtaj olur yada olmaz,kimseyi ilgilendirmez,
onun günahı da,sevabı da kişiye aittir,
dediğim gibi konuyla ilgili,seviyeli,kırıcı olmayan mesajlar yazılacaksa buyrun,
ama eleştiri hemde hoş olmayan eleştirirye devam edecekseniz,
eh onuda siz bilirsiniz...

Mavi gibilerin kaderi bu.
senin bir yorumun yoksa, kinayelerin de önemsenmeyecek.
bilgine...

siz şu konuda, şu halinizle hala başkasının kaderinden bahsediyorsanız benim burda kahkaha atmaktan yorum yapmaya mecalim kalmıyor gerçekten. -tatlicadiarzu-

niye kürtaja bu kadar karşısınız anlamadım, keşke dünyada birçok insan bakamadıkları çocukları ya yapmasaydı yada yınlışlıkla olduysa aldırsaydı da dünya bu hale gelmeseydi, bakılamayacak çocuklar niye yapılır anlamam. hemen hemen hepimizin annesi kürtaj yaptırmıştır hatırlıyorlarmı acaba şimdi. tıp diye bişey var şimdi, çok basit bakılamayacak veya sağlıklı bir ortamda büyüyemeyecek çocuklar dünyaya getirilmemeli, oturup konuşmak güzel, kimse çocuğunu aldırmak istemez ama hanımefndi demekki böyle olması gerektiğini düşünüyor

biraz fazla bi oran olmamış mı sizinkisi :1shok:

Dünyaya gelen bir bebekle henüz karnında olan ve canlı olan bir bebegin farkı ne ki ?

o da senin yavrun degil mi ?

sana öylesine sıkı sıkı tutulmuşken YAVRUNU DOKTOR PARÇALARA BÖLÜP AYIRACAK SENDEN nasıl için kaldıracak bu durumu hiç kürtaj görüntüsü izledin mi ?

babası haketmiyorsa sen bir annesin anne ANNE diyorum anne demek ne demek anne herşey demek en kutsal görev içinde bir canlı büyütüp dunyaya getireceksin o sana ölesiye sıkı sıkı baglanıp durmuşken nasıl yapabileceksin bunu ? dunyada olan çocugunun bir garantisi var mı bu dunyada peki ?

ALLAH gecindenn versin ama Rabbim onu elinden aldıgında hiç mi şu bebegini hatırlamayacaksın yani sizin 5 dakikalık zevkiniz ugruna gelen bu MELEĞİ babası sırf haketmiyor diye aldıracaksanız BEDENİNİZİ ona nasıl açtınız ? sizi hakediyor mu ? peki yazında iyi bir baba demişsin iyi bir eş
İYİDE BE CANIM hangimizin eşi garanti bu dunyada, bizi nelerin bekledigini bilmezken öylesine yaşayıp gittigimiz bu dünyada sırf bu çocuk babası onu haketmiyor diye ÖLMEK zorunda mı ?

peki ya dunyaya gelen çocugu babası hakediyor mu ? ikisinin birbirinden farkı ne o zaman onuda ÖLDÜR gitsin bana göre bir fark yok

Lütfen aklını başına devşir..kıyma o yavruya doktorun onu lime lime edip almasına musade etme unutma SEN ANNESİN ANNE !:kızgın:

boshayallersmile

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Şu kürtaja normal gözle bakacagınıza EN BAŞTAN YAPMAMAYI denemeyi aşılayın millete bu asla normal bir durum değil resmen CİNAYET !! elinizdeki çocugu öldürseniz adınız KATİLE çıkar peki bu yaptıgınızın adı nedir ? anne saglıgı söz konusu ıolmadıgı durumlarda yapılan bu işleme kesinlikle KARŞIYIM

kürtaja karşı değilim. bu konuda her zaman bunu söylemiştim.
tecavüze uğrayıp hamile kalanlarda var bu dünyada. o çocuktamı doğmalı sizce. anne ona bakıp o anımı yaşasın her zaman. yada evlenmeden o çocuğumu büyütsün. madalyonun diğer yüzüylede bakmalıyız dünyaya..

Değmez bu herif için diyosan neden berabersin hala ?
Çocuk yaptıysan madem ayrılmadın doğur o zaman....!

Back
X