• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korktuğum Başıma Geldi :(

ahahahah :KK70: seninki ıspat edilemez bir durum ama, ben bildiğin 2 erkek arkadaşla evde bağdaş kurmuş oturup gevezelik yaparken birinin yaptığı espriye fazlaca gülmem sonucu.....:olamaz::olamaz: kahkahalarım yüzümde dondu resmen:silah: offf çok fenaydı:oops:

sizinki de kötüymüş valla ne yalan söyleyeyim ben önce gülerdim sonra utancımdan ağlardım :olamaz:

Yengeniz hamileliğin verdiği tüm yetkileri sonuna kadar kullanıyor desenize :KK48:

Ne bileyim ya adamla öğlen aynı masada yiyeceğiz demez mi bunun içindeki canavarı bir ben bilirim diye o_O valla utancımdam odamdan wc ye bile çıkamıyorum sırf aaa yarım bıraktığı işi tamamlamaya gidiyor der diye o_O:kızgın:

açıkcası bende olsam cok utanırdım herkesin özgüveni farklı işte :D

açıkcası bende olsam cok utanırdım herkesin özgüveni farklı işte :KK70:
Ben eşimin yanında yanlışıkla kaçırınca bile kendimi odaya kilitliyorum eşim zor çıkartıyor valla insan anatomisinden bir giriyor en az yirmi dk anca ikna ediyor siz düşünün şuanki halimi :KK57::olamaz:

Yengeniz hamileliğin verdiği tüm yetkileri sonuna kadar kullanıyor desenize :KK48:

Ne bileyim ya adamla öğlen aynı masada yiyeceğiz demez mi bunun içindeki canavarı bir ben bilirim diye o_O valla utancımdam odamdan wc ye bile çıkamıyorum sırf aaa yarım bıraktığı işi tamamlamaya gidiyor der diye o_O:kızgın:
:) çok tatlısınız
Takmayın o kadar. Kızımın yanında bende boş bulunup küçük bir pırt yapmıştım. Akşam babasına söyledi hemen :) Eşinin yanında gaz çıkaracak biri değilim. Çok utanmıştım bende

benden çıkan o sesi bence ilk kez duymuştur ben bile o neydi gız oldum o_Oo_Oo_Oo_O

Allah seni napmasın öyle güzel anlatmışın ki:KK48:insanlık hali hepimizin başına gelebilir, birde hamilesin yani takılma unutacaktır, kendi hiç mi yapmıyor sanki:KK14:

öyle de işte ya akşam evine gidince anlatırsa. ayy sonra karısı çocukları sizin pırtçı napıyo falan diye dalga geçerlerse.. valla ben öyle bir ses duysam acımam tüm herkesi arar x var bizim ofiste bi pırt yaptı inanamazsınız diye... Allah işte dalga geçeceğim şeyleri ilk benim başıma veriyor ki dalga geçmeyim diye o_O

yuh sizde olayı abartmayın bu kadar işi gücü yok açıp millete anlatsın :deli:

Fıss pis derler sizinki sadece ses demek koku yok.sesten çok koku rahatsız eder:KK53:
Üç maymunu oynayın üzülmeyin hamiş halinizle böyle şey için
Duymamıştır bence

Merhaba kk nın güzelleri... Çook utanıyorum nasıl anlatacağım bilmiyorum ama olabildiğince kibar anlatmaya çalışacağım :KK43: Sabahın ilk saatlerinde çok üşüdüm bir de hamile olduğum için bağırsaklarım harekete geçti sanırım. İş yerinde küçük bir pırt yaptım. Pırt dediğime bakmayın trampet sesi gibiydi mübarek. Yan odada muhasebeci var aramızda iki metrelik koridor var ve benim kapım çok az aralıklı bir şekilde kapalıydı. Allah'tan patron yoktu. Duymuş olma ihtimali çok yüksek çok utanıyorum nasıl bakacağım ben bu adamın yüzünee... Birde benim kapım kapanırken gıcırdıyor sabahtan beri 4 kere falan kapıyı yalandan açıp kapatıyorum ki o duyduğu seside kapı sesi sansın diye . Bizene senin pırtından diyebilirsiniz ama inanın biriyle paylaşınca utancım azalır belki dedim. :KK43: :KK61:
çok tatlısın yaaa :)
benimde yakın bi arkdaşım hamilelikten kendini tutamadığını bu yüzden çok rezil olduğunu anlatmıştı
artık ben yapmadım bebek yaptı diyip kaçıyodum diyodu :)
ama iş yeri ortamında kötü olmuş tabi ..bence duysada duymasa da takma kafana insanlık bu ki sen hamilesin

:) çok tatlısınız
Takmayın o kadar. Kızımın yanında bende boş bulunup küçük bir pırt yapmıştım. Akşam babasına söyledi hemen :) Eşinin yanında gaz çıkaracak biri değilim. Çok utanmıştım bende
sormayın sormayın aynı dertten muzdaribim eşimin yanında bile yapsam utancımdan kendimi odalara kiltleyen ben iş yerinde pırt denmeyecek kadar büyük bir ses çıkardım inşallah en kısa zamanda unutulurr o_O:kızgın:

benimde bir kez oldu ayaga bır kalktım bır pıst sesı ama napayım ıstemeden oldu yanı , arada da karnım guruldar napalım ınsanlık halı ıstem dısı bazen cıkabılıyor boyle sesler cok takılmayın olmamıs gıbı davranın..

Fıss pis derler sizinki sadece ses demek koku yok.sesten çok koku rahatsız eder:KK53:
Üç maymunu oynayın üzülmeyin hamiş halinizle böyle şey için
Duymamıştır bence
yok Allah'tan koku yoktu ama o ses nasıl bir sesti anlamadım :KK57::silah: valla odamdan dışarı adım atmıyorum ki olay tekrar aklına gelmesin diye :olamaz:

çok tatlısın yaaa :)
benimde yakın bi arkdaşım hamilelikten kendini tutamadığını bu yüzden çok rezil olduğunu anlatmıştı
artık ben yapmadım bebek yaptı diyip kaçıyodum diyodu :)
ama iş yeri ortamında kötü olmuş tabi ..bence duysada duymasa da takma kafana insanlık bu ki sen hamilesin
bende hamilelikten sonra böyle oldum sürekli gaz sancım var :olamaz: arkadaşınız iyi çözüm bulmuş vallahi :KK22:

benimde bir kez oldu ayaga bır kalktım bır pıst sesı ama napayım ıstemeden oldu yanı , arada da karnım guruldar napalım ınsanlık halı ıstem dısı bazen cıkabılıyor boyle sesler cok takılmayın olmamıs gıbı davranın..
kendimi odalara kapattım inşallah çabuk unutur :olamaz:

Back
X