Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

Astoria

for whom the bell tolls... time marches on.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
17.146
52.862
598
33
Güncelleme sayfa 25, no teklif :)

Merhaba kızlar, umarım gününüz güzel geçmiştir. :)

"Derdini seveyim" butonuna tıklamak serbest ama ben aşırı gerildim ya. Erkek arkadaşımla 3 aylık bir ilişkimiz var. Bugün muhabbetimiz sırasında yarın beni yemeğe çıkarmak istediğini söyledi, sevindim, "Teşekkür ederim bana da değişiklik olur." dedim, uzun zamandır başbaşa bir yere gidemedik zaten ikimizin de işlerinden dolayı. Kapatırken "En şık kıyafetini giy gel tamam mı?" deyiverdi. "Neden?" dedim, "Eeeöö şık bir yere götüreceğim de ondan" falan dedi ama bocaladı konuşurken. Yav bu bana evlilik falan mı teklif edecek ne yapacak, kızlar çok erken. Kendi kendime gelin güvey oluyorumdur inşallah ama son dakika şu bocalamasından aşırı gerildim. Hazır hissetmiyorum, karnıma ağrılar girdi. Zaten herkesin gözünün önünde yapılan tekliflerden hoşlanmam, yapım gereği çekingen bir insanım kıpkırmızı olurum, hele bu kadar yeni bir ilişkide alacağım teklif iyice gerer beni. Sor deseniz de sorup ne diyeceğim ki "Ehehehe X bana evlilik teklifi mi edeceksin?" falan o da sanki evlilik teklif etmesini bekliyormuş gibi olur, hele etmeyecekse iyice komik duruma düşebilirim. Saçma bulabilirsiniz gerginliğimi ama lütfen beni sakinleştirin, çok ihtiyacım var. Güzel yorumlarıyla gelecek olanlara şimdiden bin teşekkür, seviyorum sizi. :KK200:

Son düzenleme:
Bana evlilik teklifi gibi geldi.
Benimki de böyle yapmıştı ama o direk "e nişan yaptık ama evlilik teklifi yapmadık sen güzelce giyin ben seni sapancada restouranta götüreceğim" demişti.. Seninki yine saklamayı başarmış. :KK70:

Sizin nişan olmuş ama ayol, bizimki daha 3 ay oldu ne bileyim. Bir de evlenmeye hazır değilim şu an zaten evlilik aşamasında olduğum bir ilişkiden ayrılmıştım hemen koşa koşa evlenmek istemiyorum.

Hadi hayırlı olsun yaa. Sorma tabi bişey. Sadece çok sevindiğini belli edersin, onu tanıdığın için çok mutlu olduğunu, heyecanına bayildigini ama daha sakin, emin adımlarla ilerlemenizin gerektiğini falan söylersin.

Ya kızlar çok erken, valla karnıma ağrılar girdi. Bir bahane bulup yemeği ertelesem mi diye düşünüyorum şu an. :/
E bugün olmazsa yarın olacak Astoria. Ayrıca teklifini kabul edersen yarın evlenmeywceksin ki ne bu telaş :)

Sizin nişan olmuş ama ayol, bizimki daha 3 ay oldu ne bileyim. Bir de evlenmeye hazır değilim şu an zaten evlilik aşamasında olduğum bir ilişkiden ayrılmıştım hemen koşa koşa evlenmek istemiyorum.
Bence niyeti evlilik teklifi gibi geldi. Yoksa neden şık giyin desin ki? Hadi davet vs diyeceğim ama olsa söylerdi. Evlilik teklifiyim diye bağırıyor resmen. Peki ne cevap vermeyi düşünüyorsun? Yani tanımadan etmeden olmaz ki böyle.

How i met your mother dizisinde böyle bir sahne vardı. Robin tabağında tek taş çıkınca bana bunu nasıl yaparsın diye ciyaklıyordu sevgilisine. Siz ciyaklamayın tabii de harbiden evlenme teklif ederse de çok erken olduğunu söyleyin. İnşallah orta yerde milletin de duyacağı tantanada bir şey yapmaz öbür türlü hem ret yemiş hem de millete karşı gururu kırılmış olur. Çok feci durum ben sizin yerinize gerildim

Hadi hayırlı olsun yaa. Sorma tabi bişey. Sadece çok sevindiğini belli edersin, onu tanıdığın için çok mutlu olduğunu, heyecanına bayildigini ama daha sakin, emin adımlarla ilerlemenizin gerektiğini falan söylersin.

Gözümde canlandırırken bile karnıma ağrılar giriyor, düşünsene karşında hevesli biri var ve sende gram heves yok. Duygularımı saklamayı becerebiliyorum ama mutsuzken mutlu numarası yapamıyorum.

Bence niyeti evlilik teklifi gibi geldi. Yoksa neden şık giyin desin ki? Hadi davet vs diyeceğim ama olsa söylerdi. Evlilik teklifiyim diye bağırıyor resmen. Peki ne cevap vermeyi düşünüyorsun? Yani tanımadan etmeden olmaz ki böyle.

Aklımda hiçbir şey yok, yani ne denir ki? Evet desen bir türlü, hayır desen bir türlü.

How i met your mother dizisinde böyle bir sahne vardı. Robin tabağında tek taş çıkınca bana bunu nasıl yaparsın diye ciyaklıyordu sevgilisine. Siz ciyaklamayın tabii de harbiden evlenme teklif ederse de çok erken olduğunu söyleyin. İnşallah orta yerde milletin de duyacağı tantanada bir şey yapmaz öbür türlü hem ret yemiş hem de millete karşı gururu kırılmış olur. Çok feci durum ben sizin yerinize gerildim

Aynen bunları düşünüyorum ben de inanın, keşke önden bir ağzımı arasaydı ne bileyim.

Kuşlarım, yarın evlenmeyiz ama yani ne bileyim aileler tanışacak, belki hemen nişan yapalım düğün yapalım diyecekler. Ben en az 1-2 senem var diyordum. :/
Yok ya ,sen istemeden hangi sözü, nişanı yapıyorlar ?ben evlenme teklifini kabul ettikten iki yıl sonra evlendim . Teklifi kabul edeceksen bu şartını da sevgiline bildirirsin .en az su kadar zaman evlilik istemiyorum diye .kendini sıkıntıya sokma

Back
X