- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
Ailesiyle tanıştırmasın?
Bana evlilik teklifi edecekmiş gibi gelmedi açıkçası ama bilemedim tabii edebilir de :)

Nolur evlilik teklifi etmesin, nolur evlilik teklifi etmesin hahsjsjs.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesiyle tanıştırmasın?
Bana evlilik teklifi edecekmiş gibi gelmedi açıkçası ama bilemedim tabii edebilir de :)
Plan plan plan boşver bunlari
ne giyceksin?
Yok ya ,sen istemeden hangi sözü, nişanı yapıyorlar ?ben evlenme teklifini kabul ettikten iki yıl sonra evlendim . Teklifi kabul edeceksen bu şartını da sevgiline bildirirsin .en az su kadar zaman evlilik istemiyorum diye .kendini sıkıntıya sokma
E bugün olmazsa yarın olacak Astoria. Ayrıca teklifini kabul edersen yarın evlenmeywceksin ki ne bu telaş :)
Evlilik teklifi
Kabul et gitsin: ((((
Abiye degil de yakını bisey...onun evlilik hakkinda ki dusuncelerini biliyormusun? Hevesli mi ?Hiç düşünmedim ki. En şık kıyafetini giy gel ne yaa bir de, abiye mi giyeyim ne yapayım ehehe.
Diyebilirim di mi öyle bir şey? Hazır değilim falan desem ayıp olur mu? Yani istediğimi ama "şu an" istemediğimi söylesem?
Yok ya ,sen istemeden hangi sözü, nişanı yapıyorlar ?ben evlenme teklifini kabul ettikten iki yıl sonra evlendim . Teklifi kabul edeceksen bu şartını da sevgiline bildirirsin .en az su kadar zaman evlilik istemiyorum diye .kendini sikintiyKuşlarım, yarın evlenmeyiz ama yani ne bileyim aileler tanışacak, belki hemen nişan yapalım düğün yapalım diyecekler. Ben en az 1-2 senem var diyordum. :/
Evet ,tabi ki ,bu senin en doğal hakkın .gerekli açıklamayı yaparsan sevgilin anlayışla karşılayacaktır. Yalnız net ol ..Hiç düşünmedim ki. En şık kıyafetini giy gel ne yaa bir de, abiye mi giyeyim ne yapayım ehehe.
Diyebilirim di mi öyle bir şey? Hazır değilim falan desem ayıp olur mu? Yani istediğimi ama "şu an" istemediğimi söylesem?
bunu yazacaktım tam.
teklif edip kabul edilince hemen evlenilmiyor ki ast.
Şık bir yere götürecek bence o yüzden şık olmanı istemiştir.
Evlilik teklifi gibi gelmedi bana
Abiye degil de yakını bisey...onun evlilik hakkinda ki dusuncelerini biliyormusun? Hevesli mi ?
3. ayda evlilik teklifi eden 6. ayda nikah günü alır diye korkuyorum :/
Umarım öyledir ya, stresten karnım ağrımaya başladı o anı düşündükçe falan herkesin dahil olduğu evlilik teklifleri olur ya öyle bir şey hayal ediyorum ve aşşşırı gerildim.
En iyisi iptal et sen bu yemeği.
Bana evlenme teklifi gibi gelmedi. Benimki yemekte olmamıştı en azından. Baya sürprizli olmuştu. Ya bi de niye en şık kıyafet? Daha az şıkıyla evlenme teklifi olmuyor mu?Oldu mu rahatladın mı?
![]()
bence evlilik vs teklif etmeyecek. içinizi ferah tutun, evlilik teklifi edecek adam sürpriz yapmaya uğraşır, önden şık gel bilmem ne diye tüyo vermez.
tabi ya, güzel bir yemegini gerginliginiz yüzünden mahvetmeyinİnşallah etmez, ben kuruntu yapıyorumdur. Bence de çok erken olur.