Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

Ailesiyle tanıştırmasın?
Bana evlilik teklifi edecekmiş gibi gelmedi açıkçası ama bilemedim tabii edebilir de :)

h.pp.jpg

Nolur evlilik teklifi etmesin, nolur evlilik teklifi etmesin hahsjsjs.

Plan plan plan boşver bunlari
ne giyceksin:KK48:?

Hiç düşünmedim ki. En şık kıyafetini giy gel ne yaa bir de, abiye mi giyeyim ne yapayım ehehe.

Yok ya ,sen istemeden hangi sözü, nişanı yapıyorlar ?ben evlenme teklifini kabul ettikten iki yıl sonra evlendim . Teklifi kabul edeceksen bu şartını da sevgiline bildirirsin .en az su kadar zaman evlilik istemiyorum diye .kendini sıkıntıya sokma

Diyebilirim di mi öyle bir şey? Hazır değilim falan desem ayıp olur mu? Yani istediğimi ama "şu an" istemediğimi söylesem?

Hiç düşünmedim ki. En şık kıyafetini giy gel ne yaa bir de, abiye mi giyeyim ne yapayım ehehe.

Diyebilirim di mi öyle bir şey? Hazır değilim falan desem ayıp olur mu? Yani istediğimi ama "şu an" istemediğimi söylesem?
Abiye degil de yakını bisey...onun evlilik hakkinda ki dusuncelerini biliyormusun? Hevesli mi ?

Kuşlarım, yarın evlenmeyiz ama yani ne bileyim aileler tanışacak, belki hemen nişan yapalım düğün yapalım diyecekler. Ben en az 1-2 senem var diyordum. :/
Yok ya ,sen istemeden hangi sözü, nişanı yapıyorlar ?ben evlenme teklifini kabul ettikten iki yıl sonra evlendim . Teklifi kabul edeceksen bu şartını da sevgiline bildirirsin .en az su kadar zaman evlilik istemiyorum diye .kendini sikintiy

Evet ,tabi ki ,bu senin en doğal hakkın .gerekli açıklamayı yaparsan sevgilin anlayışla karşılayacaktır. Yalnız net ol ..

bunu yazacaktım tam.
teklif edip kabul edilince hemen evlenilmiyor ki ast.

3. ayda evlilik teklifi eden 6. ayda nikah günü alır diye korkuyorum :/

Şık bir yere götürecek bence o yüzden şık olmanı istemiştir.
Evlilik teklifi gibi gelmedi bana

Umarım öyledir ya, stresten karnım ağrımaya başladı o anı düşündükçe falan herkesin dahil olduğu evlilik teklifleri olur ya öyle bir şey hayal ediyorum ve aşşşırı gerildim.

Abiye degil de yakını bisey...onun evlilik hakkinda ki dusuncelerini biliyormusun? Hevesli mi ?

Çocuğa aşırı hevesli, bir ortamda çocuk görsün hemen eriyip çocuğa şebeklikler yapmaya başlıyor. "Darısı başımıza" falan diyor benim suratımda zoraki bir gülümseme beliriyor hahsjsjs.

3. ayda evlilik teklifi eden 6. ayda nikah günü alır diye korkuyorum :/

Umarım öyledir ya, stresten karnım ağrımaya başladı o anı düşündükçe falan herkesin dahil olduğu evlilik teklifleri olur ya öyle bir şey hayal ediyorum ve aşşşırı gerildim.

:)
Sakin ol.
Belkide niyetinin ciddi olduğundan falan bahsedecek. Evlilik teklifinin bi tık altı yani.
Ama kesinlikle evlilik teklifi değil bence

En iyisi iptal et sen bu yemeği.

Ayıııpp olmaz mıııı, bu işler o kadar kolay mıııı? :)

Bana evlenme teklifi gibi gelmedi. Benimki yemekte olmamıştı en azından. Baya sürprizli olmuştu. Ya bi de niye en şık kıyafet? Daha az şıkıyla evlenme teklifi olmuyor mu? :KK53: Oldu mu rahatladın mı?:KK45:

E yani di mi, bir de Ankara'da en şık neresi olabilir sanki Soho'ya götürüyor ellam.

bence evlilik vs teklif etmeyecek. içinizi ferah tutun, evlilik teklifi edecek adam sürpriz yapmaya uğraşır, önden şık gel bilmem ne diye tüyo vermez.

Ay inşallah ya, acaba "Bu kız şimdi kot tişört gelir uyarımı yapayım" falan mı dedi ki? Off...

Sizi bir düğüne götürüp, orada herkesin içinde evlilik teklif etmesin? En şık giysini giy dediğine göre ya çok pahalı bir yere götürecek ya da bi düğüne valla aklıma bu geldi:KK53:

Bence kolay olur.
Ben neden şık gel dediğini çözemedim.
3 anlam çıkarırım;
Sanki normalde paspas giyiniyormuşsun da "şık gel" demiş.
Ya da
Davet vs olur.
Ya da evlenme teklifi olur.

Back
X