- 28 Temmuz 2011
- 19.707
- 7.485
- 448
Odunluk yapmasaydım daha iyiydi de neyse artık.
Olsun alırsınız gönlünü

(Bence ayı ya da yükseleni balık olabilir, romantik ve biraz coşkulu, heyecanlı bir havası var sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Odunluk yapmasaydım daha iyiydi de neyse artık.
Olsun alırsınız gönlünüAma açıkçası bana da abartı gelirdi dövme :)
(Bence ayı ya da yükseleni balık olabilir, romantik ve biraz coşkulu, heyecanlı bir havası var sankiMerhametlidirler. Sevince çok bağlanırlar.)
Ya ben burada kurgu hikaye uydursam Kadınlar Kulübü bana para mı veriyor? Kimseyi eğlendirme niyetim yok dün geceden beri uyumadım, yaşadıklarım da gerçek maalesef ki. Arkadaş konularımı baya takip ediyor takdir ettim ama kurgu bulduğum insanların ne konularını takip ediyorum ne de gidip yorum yazıyorum. Bu şekilde kimsenin yaşadıklarımı sabote etmeye hakkı yok. Burada elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyor, gerekirse özelden de destek veriyorum. Burada kurgu hikaye oluşturmaktan ne çıkarım olabilir allaseniz? İnanmayan kişiler yorum yapmak zorunda değiller, göz ardı ederek konularımı okumayabilirler. Benim sinirimi bozmaya hakları yok. Burada zaten sevdiğim belli başlı üyelerin hatrına bazı detayları paylaşıyordum. Artık konu açmama kararı aldım, bir durum olursa o üyelere danışıp fikir alırım. Konumu da kapattıracağım, pembe diziymiş de Yeşilçammış da. Ne kadar ayıp ya.
Hiç sorun değil belki uygun kelimeyi bulamadım o an. Karşılıklı güven olduktan sonra engeller sırayla aşılıyor zor yollar bilirim , sizede mutluluklar dilerim.. iyi geceler :)
Astroria, bir ara ekşisözlükte popüler yazarlara maaş veriyorlar diye konuşuyorlardı, iyi kadınlar klübünde öyle bir dedikodu çıkmıyor, yoksa ilk sana sorarlardı kaç para alıyorsun diye bu ithamlardan sonra![]()
Çok teşekkür ederim :)Teşekkür ederim cok
Nezaket gosterip aciklama yapmanizdan niyetiniz belli zaten.
Bende size mutluluk dilerim:)
Oturup düşünüyorum her gün ne yazsam diye aynen. Birkaç seferdir benzer yorumlar geliyor dizi gibi falan diye de ben rahatsız olmaya başladım artık konu açasım gelmiyor muhtemelen bu son olacak. Konuştuğum, ilgilenen üyeler olursa onlara özelden anlatırım artık. İlla dayak yediğime, hakaret işittiğime dair konu açmalıyım o zaman fake olmam sanırım.
Ama bizim gibi ilgi ile takip edenlere yazık o zaman :)
Senin konuların fake olsa ne olur ki, burada gerçekten çok ağır şeyler yaşayan kadınlara bile fake yazıp, o kadar dertlerinin içinde üzdüler kadınları. Beğenmeyen okumasın, yorum yapmasın bu kadar basit, fake diye tutturmak yerine.
Merakla bekliyordum ogrendim rahatladim.Biraz emri vaki gibi olsa da kotu niyetle yapilmamis bir surpriz olmus ve ailesinin guzel insanlar olmasina cok sevindim cunku bu devirde hem erkegin hem de ailesinin guzel insanlar olmasi az rastlanir bir durum maalesef.
Ama ben anlattiklarindan cok pozitif elektrik aldim insallah zamani gelince mutlu sona ulasirsiniz.
![]()
sevgili astoria ben bu zamana kadar hic cevap yazmadim ama heo konularini takip ettim cok narin akli basinda olgun bir genc kadinsin vede cok duyarli dunden beri hep okudum konuyu cok guzel bitti bu adam seni seviyor ciddide güzel bir iliskiniz var amma bir iki kendini bilmez sacma sapan yorum yaptı diye neden konu acmaktan vazgeciyorsun lutfen bunu yapma boyle güzel asklari gormek umut veriyor insana oglum 2 gundur cok atesli nadir gozuken bir hastalik atlatti direncli atesi var gozume uyku girmiyor o yuzden yaz konu ac ki umut dolsun içimiz mutlu olalimBen eski sevgilimle sıkıntılarımı hep buraya yazdım ağlaya ağlaya, pek çok insan beni dinledi akıl verdi. Çevreye güçlü gözükmeye çalışıp buraya döktüm içimi. Şimdi evet, güzel şeyler yaşanıyor ama hayatta hep kötü şeyler yok ki güzel şeyler de var. Hoş "Hey kızlar bakın ne kadar mutluyum" stili konularım da yok, burada aldığım akıllardan memnunum. Bunları da paylaşmak istiyorum, kötü bir şey mi? Olumlu konuşan da var olumsuz da ama hepsi bana farklı bir bakış açısı kazandırıyor herkesin yorumu eşit derecede değerli. Ama konularımda gelip bana hakaret edenin, fake olduğumu iddia edenin (-ki bu ilk kez yaşanıyor sinirim biraz da bu yüzden) konularımda işi yok. Kimseyi yorum yapması için zorlamıyorum, ben de bana kurgu gelen insanların konularını yorumlamıyorum. Dediğiniz gibi burada fake fake diye kalbi kırılan çok üye oldu. Yine de benim artık konu açasım gelmiyor zira bu ilişkim nedense çok dizivari görüldü anlayamadım bana öyle gelmiyor. Belki benim anlatım tarzımdandır.