Korktuğum başıma mı geliyor yoksa?

Oyy yeni geçtim eve her yanım ağrıyor ha.

Giyindim güzelce, erkek arkadaşım aldı beni gittik. Tabi ben teklif bekliyorum ya nasıl kasılıyorum, nasıl kasılıyorum ehehe. Erkek arkadaşım da "Astoria iyi misin durgun gibisin" falan diyor, iyiyim dedim neyse geçtik. Mekan güzel, daha önce gitmemiştim beğendim. Yerimize geçtim baktım 2 kişilik değil, o zaman kafamda çaktı şimşekler :KK70: Dedim aha biriyle tanıştıracak bu beni. Normalde baya sinirlenirdim ama teklif bekliyordum ya üzerime rahatlama geldi. Neyse, erkek arkadaşım söyledi zaten masada. "Astoria kızma nolursun ama annem ve babamla tanıştırmak istedim seni, söylesem gelmek istemeyecektin belki" dedi. Ben de "Böyle emrivaki yapman daha mı iyi oldu?" dedim. "Hayır hayır bu kesinlikle emrivaki değil gelirken rahat olmanı, kasılmamanı istedim sadece. Burada değiller biliyorsun, geldikleri için tanışmanı istedim sadece." dedi.

Geldi annesi ve babası. Tanıştık. İkisi de çok tatlı, zarif insanlar. Öğretmen emeklisi ikisi de. Annesi çok hanımefendi bir kadın, konuşmasına falan bayıldım. Babası espritüel bir insan, beni güldürdü çok, güzel iltifatlar etti sağ olsun. Oğlu da babasına çekmiş o da beni güldürerek tavladı. :p Neyse, erkek arkadaşım bir ara kalktı tuvalete gitti. Annesi şey dedi o sıra, "Astoriacım biz böyle tanıştık, X sana nasıl anlattı bizi bilemiyorum ama meraklanmamızı mazur gör lütfen. Oğlumuzun ilk defa bir sevgilisine bu kadar değer verdiğini, dilinden düşürmediğini gördük. Daha önce hiçbir sevgilisiyle bizi tanıştırmadı ama seninle tanışmamızı çok istedi. Biz seni çok sevdik inşallah sen de bizi sevmişsindir" dedi. Çok tatlı konuştu. Doğru mu söyledi bilmiyorum ama yalan söylemesi için bir sebep yok sanırım. Neyse, bir gün de evimde ağırlama sözü verdim (anaçlık işte naparsınız ben misafir severim ehehe) kalktık öyle.

Geldim zurnanın zırt dediği yere. Size ilk yazdığımda bundan haberim yoktu ama işte arabadan inerken haberim olmuş oldu bu beni biraz afallattı. Erkek arkadaşım dövme seven bir insan, burada konularımı takip edenler dövmelerini bilir. :) Arabadan inerken "Astoria sana bir şey göstermek istiyorum, bu da sana sürprizim olsun" dedi ama nasıl sırıtıyor anlatamam size. "Neymiş sürprizin" dedim; baktım gömleğin düğmelerini çözüyor anam noluyoruz dedim. Dövme yaptırmış kalp hizasına ama metaforik bir şey bana özel. Yani kendimi afişe etmemek için nasıl örnek versem bilemedim. Adım Sevgi olsun misal (değil de) kalp figürü çizdirmiş altında da ismimin baş harfi var. Yani ismimin anlamını içeren bir figür, altında da ismimin baş harfi. "Beğendin mi" diyor ama şaşkınlıktan istediği tepkiyi veremedim, tuhafıma gitti ne bileyim daha önce kimse benim için dövme yaptırmadı ki. Biraz bozuldu galiba, ayıp ettim sanırım. :/ Ona moralim bozuldu biraz.

Ben tahmin etmiştim ailesi ile tanıştıracağını :) Senin konularını yakından takip ediyorum Astoria, benzer ilişkilerimiz var senle, sen de geçmişte aldatılmıştın, sonraki değerini bilmemişti ama maşallah hiç yıkılmadın o yüzden idolümsün :KK68:

Bu erkek arkadaşınla tanıştığını yazdığın ilk konundan beri içimde çok olumlu bir his var, gerçekten kibar, senin değerini bilecek bir çocuk bence, bu sefer çok mutlu olacaksın inşallah, içime öyle doğuyor :KK37:

Astoria yesilcamla romantik komedi dizisi arasi konularin var :KK45:kimseyle tanistirmadi falan asiri klise .. bir katki kredisi odeyemem o kadar param yok diyorsun .. bir diyorsun 5bintl lik tatile gidecem ...konularin ayri aksiyonlu..hint dizisi mübarek ...eski sevgilin yeni sevgilini bulup kavga ediyor ,yetmiyor arkadasinla cikiyor ... ne hikmetse eski sevgilin siz yemekten donerken sizi goruyor falan filan.. sence de biraz fazla kurgu kokusu yokmu ? Dovme yaptirmista ..bayık romantik komedi dizisine döndu iyice..neyse digerleri seni dinliyor hicbiri de birbirinden tezat olaylarina hepmi ssnin basina geliyor demiyor :eğlence: bu benim gorusum saldirmayin hemen:dondurma:

Astoria yesilcamla romantik komedi dizisi arasi konularin var :KK45:kimseyle tanistirmadi falan asiri klise .. bir katki kredisi odeyemem o kadar param yok diyorsun .. bir diyorsun 5bintl lik tatile gidecem ...konularin ayri aksiyonlu..hint dizisi mübarek ...eski sevgilin yeni sevgilini bulup kavga ediyor ,yetmiyor arkadasinla cikiyor ... ne hikmetse eski sevgilin siz yemekten donerken sizi goruyor falan filan.. sence de biraz fazla kurgu kokusu yokmu ? Dovme yaptirmista ..bayık romantik komedi dizisine döndu iyice..neyse digerleri seni dinliyor hicbiri de birbirinden tezat olaylarina hepmi ssnin basina geliyor demiyor :eğlence: bu benim gorusum saldirmayin hemen:dondurma:

E saldırıyorsun ama. İnanmıyorsan yorum yapma zorunluluğun yok güzelim, yaptığın ayıptır.

Ben tahmin etmiştim ailesi ile tanıştıracağını :) Senin konularını yakından takip ediyorum Astoria, benzer ilişkilerimiz var senle, sen de geçmişte aldatılmıştın, sonraki değerini bilmemişti ama maşallah hiç yıkılmadın o yüzden idolümsün :KK68:

Bu erkek arkadaşınla tanıştığını yazdığın ilk konundan beri içimde çok olumlu bir his var, gerçekten kibar, senin değerini bilecek bir çocuk bence, bu sefer çok mutlu olacaksın inşallah, içime öyle doğuyor :KK37:

Oyy idollük bir durumum yok valla. İnşallah sonu güzel olur çok teşekkür ederim, sevgiler. :)

Yok canım ilerisi için :)) Ciddi düşünüyorsan tabii ilişkinizi bilemem çocuk ile. 3. ayda ailesi ile tanıştırdıysa bu çocuk daha da ciddi adımlara yönelecektir ama :)

Hayırlısı bakalım biraz daha vakit geçmesi tercihim olur tabi ki. Teşekkür ederim, sevgiler. :)

Şurada azıcık mantıktan uzaklaşmaya hasretiz idare ediverseniz ;)

Adam teklifin dibine vurmuş resmen daha ne desin :)
"Benimle evlenirmisin" deyip kızı kukla edenler varken , önce her türlü güveni eda etmiş adam. varsın iki kelime beklemede kalsın elbet gelir yakında :)
Dövme tepkisi ayıp olmuş hakkaten , ben olsam anında honkururdum sanada yaranilmiyo diye iyi sabirliymis damadımiz:)
Çok hoş ilişkinizin sıcaklığı keyifle okudum mutluluklar dilerim...

Hani moral bozmak değilde bir edit düşmeden edemicem , benide ne espriyle tavlamisti kocam da 12 yıldır evde suratsiz geziyor ne yaptiysak :) hep hinzirliktan o espriler aldilarmi iş bitiyor :)

Konuyla alakasiz ama suraya takildim.
Evlenme teklifi edip hemen evlenmeyince kadin kukla mi oluyor
Mesela ben o durumdayim.
Ama isler dolayisiyla oturup konusamadik.
Neyse baska seyler de var da konu benim degil.
Ne biliyim sacma geldi yada ben durumun icinde oldugum icin takılıyorum.

Şurada azıcık mantıktan uzaklaşmaya hasretiz idare ediverseniz :KK66:

Ya ben burada kurgu hikaye uydursam Kadınlar Kulübü bana para mı veriyor? Kimseyi eğlendirme niyetim yok dün geceden beri uyumadım, yaşadıklarım da gerçek maalesef ki. Arkadaş konularımı baya takip ediyor takdir ettim ama kurgu bulduğum insanların ne konularını takip ediyorum ne de gidip yorum yazıyorum. Bu şekilde kimsenin yaşadıklarımı sabote etmeye hakkı yok. Burada elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyor, gerekirse özelden de destek veriyorum. Burada kurgu hikaye oluşturmaktan ne çıkarım olabilir allaseniz? İnanmayan kişiler yorum yapmak zorunda değiller, göz ardı ederek konularımı okumayabilirler. Benim sinirimi bozmaya hakları yok. Burada zaten sevdiğim belli başlı üyelerin hatrına bazı detayları paylaşıyordum. Artık konu açmama kararı aldım, bir durum olursa o üyelere danışıp fikir alırım. Konumu da kapattıracağım, pembe diziymiş de Yeşilçammış da. Ne kadar ayıp ya.

Konuyla alakasiz ama suraya takildim.
Evlenme teklifi edip hemen evlenmeyince kadin kukla mi oluyor
Mesela ben o durumdayim.
Ama isler dolayisiyla oturup konusamadik.
Neyse baska seyler de var da konu benim degil.
Ne biliyim sacma geldi yada ben durumun icinde oldugum icin takılıyorum.
Yok orayı kısa geçtim , yani evlenme vaadiyle karşısındakini kullananları kasteddim. Tabiki güvenli uzunvadeli iliskilere saygım sonsuz . Bende uzun bı ilişkiden sonra evlendim:) alınmayın lütfen...

Yok orayı kısa geçtim , yani evlenme vaadiyle karşısındakini kullananları kasteddim. Tabiki güvenli uzunvadeli iliskilere saygım sonsuz . Bende uzun bı ilişkiden sonra evlendim:) alınmayın lütfen...

Anladim.
Bugünler de bu konulari dusundugum icin algida seçicilik oldu sanırım.
Iyi geceler :KK200:

Back
X