- 1 Eylül 2017
- 963
- 1.248
- 113
- 38
Oyy yeni geçtim eve her yanım ağrıyor ha.
Giyindim güzelce, erkek arkadaşım aldı beni gittik. Tabi ben teklif bekliyorum ya nasıl kasılıyorum, nasıl kasılıyorum ehehe. Erkek arkadaşım da "Astoria iyi misin durgun gibisin" falan diyor, iyiyim dedim neyse geçtik. Mekan güzel, daha önce gitmemiştim beğendim. Yerimize geçtim baktım 2 kişilik değil, o zaman kafamda çaktı şimşeklerDedim aha biriyle tanıştıracak bu beni. Normalde baya sinirlenirdim ama teklif bekliyordum ya üzerime rahatlama geldi. Neyse, erkek arkadaşım söyledi zaten masada. "Astoria kızma nolursun ama annem ve babamla tanıştırmak istedim seni, söylesem gelmek istemeyecektin belki" dedi. Ben de "Böyle emrivaki yapman daha mı iyi oldu?" dedim. "Hayır hayır bu kesinlikle emrivaki değil gelirken rahat olmanı, kasılmamanı istedim sadece. Burada değiller biliyorsun, geldikleri için tanışmanı istedim sadece." dedi.
Geldi annesi ve babası. Tanıştık. İkisi de çok tatlı, zarif insanlar. Öğretmen emeklisi ikisi de. Annesi çok hanımefendi bir kadın, konuşmasına falan bayıldım. Babası espritüel bir insan, beni güldürdü çok, güzel iltifatlar etti sağ olsun. Oğlu da babasına çekmiş o da beni güldürerek tavladı.Neyse, erkek arkadaşım bir ara kalktı tuvalete gitti. Annesi şey dedi o sıra, "Astoriacım biz böyle tanıştık, X sana nasıl anlattı bizi bilemiyorum ama meraklanmamızı mazur gör lütfen. Oğlumuzun ilk defa bir sevgilisine bu kadar değer verdiğini, dilinden düşürmediğini gördük. Daha önce hiçbir sevgilisiyle bizi tanıştırmadı ama seninle tanışmamızı çok istedi. Biz seni çok sevdik inşallah sen de bizi sevmişsindir" dedi. Çok tatlı konuştu. Doğru mu söyledi bilmiyorum ama yalan söylemesi için bir sebep yok sanırım. Neyse, bir gün de evimde ağırlama sözü verdim (anaçlık işte naparsınız ben misafir severim ehehe) kalktık öyle.
Geldim zurnanın zırt dediği yere. Size ilk yazdığımda bundan haberim yoktu ama işte arabadan inerken haberim olmuş oldu bu beni biraz afallattı. Erkek arkadaşım dövme seven bir insan, burada konularımı takip edenler dövmelerini bilir. :) Arabadan inerken "Astoria sana bir şey göstermek istiyorum, bu da sana sürprizim olsun" dedi ama nasıl sırıtıyor anlatamam size. "Neymiş sürprizin" dedim; baktım gömleğin düğmelerini çözüyor anam noluyoruz dedim. Dövme yaptırmış kalp hizasına ama metaforik bir şey bana özel. Yani kendimi afişe etmemek için nasıl örnek versem bilemedim. Adım Sevgi olsun misal (değil de) kalp figürü çizdirmiş altında da ismimin baş harfi var. Yani ismimin anlamını içeren bir figür, altında da ismimin baş harfi. "Beğendin mi" diyor ama şaşkınlıktan istediği tepkiyi veremedim, tuhafıma gitti ne bileyim daha önce kimse benim için dövme yaptırmadı ki. Biraz bozuldu galiba, ayıp ettim sanırım. :/ Ona moralim bozuldu biraz.
Ben tahmin etmiştim ailesi ile tanıştıracağını :) Senin konularını yakından takip ediyorum Astoria, benzer ilişkilerimiz var senle, sen de geçmişte aldatılmıştın, sonraki değerini bilmemişti ama maşallah hiç yıkılmadın o yüzden idolümsün

Bu erkek arkadaşınla tanıştığını yazdığın ilk konundan beri içimde çok olumlu bir his var, gerçekten kibar, senin değerini bilecek bir çocuk bence, bu sefer çok mutlu olacaksın inşallah, içime öyle doğuyor