Korku filmi

Korkunç değil ama iğrenç bir film tavsiye etmem gerekirse insan kırk ayak ama kusarsan benden değil:))

Korkunç değil ama iğrenç bir film tavsiye etmem gerekirse insan kırk ayak ama kusarsan benden değil:))
Fragmana baktım şimdi merak edip o neydi gızzzz😱😂 kuzuların sessizliği tadında bir filme benziyor ilginç ve iğrenç ama izlicem sanırım 🤔

Fragmana baktım şimdi merak edip o neydi gızzzz😱😂 kuzuların sessizliği tadında bir filme benziyor ilginç ve iğrenç ama izlicem sanırım 🤔
Hemde nasıl,hatırladıkça midem bulanıyor 😂
Hemen izle ikisi ve üçü de var, ama ben bakmadım onlara kalbim ve midem dayanmadı:D

Hemde nasıl,hatırladıkça midem bulanıyor 😂
Hemen izle ikisi ve üçü de var, ama ben bakmadım onlara kalbim ve midem dayanmadı:KK70:
Canımmm.. Konu tekrar karşıma çıkınca yazayım dedim... Filmi ciddi ciddi oturup izledim 🙈 inan sonunda adamın dediğini yapacağına hiç ihtimal vermemiştim bu nasıl birşeydi.. Ben ne izledim öyle hala inanamıyorum 🙄🙄 ama filmin ikisi ve üçü kalsın ben artık daha fazlasına dayanamam 😂😂

Ben çok severim korku türünü ya yüzlerce izlemişimdir😂 ama şu an aklıma isim gelmiyor 😑 annabelle serileri geliyor bir tek

Canımmm.. Konu tekrar karşıma çıkınca yazayım dedim... Filmi ciddi ciddi oturup izledim 🙈 inan sonunda adamın dediğini yapacağına hiç ihtimal vermemiştim bu nasıl birşeydi.. Ben ne izledim öyle hala inanamıyorum 🙄🙄 ama filmin ikisi ve üçü kalsın ben artık daha fazlasına dayanamam 😂😂
Ahahha bende bi şok geçirmiştim🤣🤣 2. Si daha kötü 12 kişiye yapıyor😅 ortada olan kız tam bir salak yahu sen kaç arkadaşını sonra kurtarırsın😐

Ahahha bende bi şok geçirmiştim🤣🤣 2. Si daha kötü 12 kişiye yapıyor😅 ortada olan kız tam bir salak yahu sen kaç arkadaşını sonra kurtarırsın😐
Evet bende çok gıcık oldum ona.. Bir de ne bileyim kurtulan olur diye umut etmiştim zaten filmde çok oyuncu yoktu hepsi de sonunda öldü 😂😂

Evet bende çok gıcık oldum ona.. Bir de ne bileyim kurtulan olur diye umut etmiştim zaten filmde çok oyuncu yoktu hepsi de sonunda öldü 😂😂
Normalde hep bir kız karakter kurtulur böyledir bu😂
Ama bu olaydan sonra artık yaşasan ne yaşamasan ne😅
En şanslısı en öndeki söylemeden edemeyeceğim,o yutmuyor ne güzel arkası çok ilgilendirmez🤣

Ayy çoktandır unutmuştum mesajınızı görünce yine hatırladım 🤮 bir de bunun 2.ve 3.sü de var. Sanırım 3.sü hapishanede geçiyor. Düşünsenize kocaman bir kırkayak 🤮🤮
Ay valla yaa o onunkini o onunkini artık😬
2. De de 12 kişiye yapılıyormuş 🤢
Filmden sonra kustum bi başım döndü 🤣

Imbd puanı yüksek yabancı korku filmleri genellikle basarili oluyor.
Ben dün dönüşüm diye bi türk filmi izledim sana onu öneririm. Bizim korku filmleri adına bu olmuş dedim bence izlemelisin.

Back
X