Korku korku artik yapamiyorum isyan degil

dayanamiyorum artik bu icimdeki korkulara,
zanediyorum ki simdi ise baslarsam ya isi iyi yapamazda kovulursam
ya söyle olursa ya böyle oursa.

bu korkular hayatimin tümünü kapliyor.
ya aileme birsey olursa ya bana birsey olursa.
ya hayatim hic düzene girmezse..

artik aglama smileysi bile eklesem bile kac tane ekliyeyim ki hayat kalitemin ne kadar altta oldugunu anlatayim.
yani güvenim hic yok kendime. ya RABBIM

canım son durumun nedır bılmıyorum ama sendekı anksıyete yanı bı nevi korku hastalıgı psıkolojık ve bunuda bı uzmandan yardım almadan atlatamıyorsun bendede zamanında vardı bende gıtmedım kendım basedıcem dedım ve basıma dert aldım sımdılerdeysede o kadar cok ılerledıkı artık dıkkat dagınıklıgından tutta hayata bakıs tarzın bıle degısıyor gercı kendımede haksızlık etmeyımde bende cok doktor hastane dolandım ama ilaçlarını cokda uzun vadede kullanamadım sımdılerdede yenıden gıdıcem bı uzmana

ßendede şöyle bişi var.. Arada bir sevgilimin benden soğuduğunu düşünür oluyorum ki onada söylüyorum ilgilenmiyosun vs.. diye hayır hayatım sen saçmalıyosun bence sinirlerin bozuk senin diyo. Aramasın sormasın hemen kuşkulanıyorum acaba artık beni istemiyomu sevmiyomu diye :5: Birde durup dururken ya babama bişi olursa ya anneme bişi olursa korkusu düşüyo içime :43:

Son düzenleme:

artik aglama smileysi bile eklesem bile kac tane ekliyeyim ki hayat kalitemin ne kadar altta oldugunu anlatayim.

canımcım yaşadığın olumsuz şeylerden kaynaklanıyo bu korkuların.. artık yeni bi hayatın var canım bu kadar kafana takma herşeyden önemlisi bizi bizden daha iyi bilen görüp gözeten kollayan Rabbimiz var ona sığın ondan yardım iste:71:
çok sevdiğim bi söz vardır seninle paylaşmak istedim;

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa RABBİNE dönüp, 'Benim büyük bir derdim var!' deme, derdine dönüp 'benim büyük bir RABBİM var!' de ...:103:

Son düzenleme:
Korku korkuyu doguruyor.

etrafima belli etmemeye calisiyorum,diyorum ki hata yapmiyayim aman,bende sadece bir canim halbuki...

Korku korkuyu doguruyor.

etrafima belli etmemeye calisiyorum,diyorum ki hata yapmiyayim aman,bende sadece bir canim halbuki...

hatasız insan olmazki canım hata yapark doğruları öğrenir insan..kimseye bişey ispat etme çabasıan girme bence herkes kendine baksın:51:

Anksiyete bozukluğu gibi sanki anlattıklarınız.
Gideceğiniz doktor gerek görürse bi antidepresan yazar bu sizi rahatlatır.
Yavaş yavaş kendinizi iyi hissetmeye başlarsınız.
Diyeceğim tek şey yardımsız olmaz.
Düzenli aralıklarla zaten takipte olursunuz doktorunuz tarafından .
İyi yada kötü olduğunuz anlarda yardımcı olur.
Benim tavsiyem bir psikiyatıra gidin .

Anksiyete bozukluğu gibi sanki anlattıklarınız.
Gideceğiniz doktor gerek görürse bi antidepresan yazar bu sizi rahatlatır.
Yavaş yavaş kendinizi iyi hissetmeye başlarsınız.
Diyeceğim tek şey yardımsız olmaz.
Düzenli aralıklarla zaten takipte olursunuz doktorunuz tarafından .
İyi yada kötü olduğunuz anlarda yardımcı olur.
Benim tavsiyem bir psikiyatıra gidin .

Sagol gidecem randevum var.

Bu durum gecmeli ya...:85:

bundan önce kötü bir şey yaşayıp etkisindemi kaldınız ?

Merhaba,

Zaman zaman hepimiz korkarız hayattan ama korkmak olacakları engellemiyor önce bunu kabullen.İyi kötü herşey insanlar için.Nefes aldıkça neler göreceğiz.Ben korktukça rahmetli annem 'korktuğun şey olursa düşünürsün,olmadan davetiye çıkarma' derdi.Herşeyin insanlar için olduğunu içine sindirmelisin.Psikolojik yardım almayı düşünmen çok güzel ama kendinde gayret etmelisin.Yaşama karşı güçlü durmazsak,korkularımız bizi ezer.Umarım en kısa zamanda toparlanırsın

Hersey insanlar icin dogru,bu korkular insanin hayatini nasil uyusturuyor.

aahh canım benim en kısa zamanda dr. gitmelisin,
bizde bir laf vardır dünyayı nasıl tutarsan öyle gider diye boooşşşvveeeerrrrrrrrr:36:

keske benim korkularimda böyle seylerden olsa.

canım bende senin gibiyim aşırı korkularım var .
yeğenlerim var evde mesela azıyorlar bazen ... aklım çıkıyor balkona mı çıktılar ,küçük ablam pencerenin telini çıkarır atar bir kenara , oraya mı gittiler aklım çıkıyor .bunlar genelde uykumun arasından oluyor. bunlarda normal korkular değil.

canım bende senin gibiyim aşırı korkularım var .
yeğenlerim var evde mesela azıyorlar bazen ... aklım çıkıyor balkona mı çıktılar ,küçük ablam pencerenin telini çıkarır atar bir kenara , oraya mı gittiler aklım çıkıyor .bunlar genelde uykumun arasından oluyor. bunlarda normal korkular değil.

Evet haklisin seninkide normal degil.:5:

Back
X