Korku ve Kararsızlık...

Neden memnun deılsınız emre ılhanda baya pahalı bı doktor sız kaca oldunuz amelytınızı

Siz emre beyi kusursuzmu sanıyosunuz? Yada tanrı filanmı? Sadece reklamını çok çok iyi yapmış ağzı çok çok iyi laf yapan bir doktor kendisi.. 10 bin tl verdim 3 sene önce şimdi düzelttirmek için allah bilir kaç vericem başka dr a 20-30 belkide:KK51:

Parayla doğru orantılı değil kızlar bu durum yani parayı verdik istediğimiz burna kavuşucaz diye bişey söz konusu değil.. Çok araştırın doktorunuzu çok dr la görüşün size tavsiyem..

Parayla doğru orantılı değil kızlar bu durum yani parayı verdik istediğimiz burna kavuşucaz diye bişey söz konusu değil.. Çok araştırın doktorunuzu çok dr la görüşün size tavsiyem..

Canım tam olarak neresinden memnun değilsin peki? Kafam o kadar karışık ki, keşke sadece burun ucu estetiğiyle düzeltilebilse benim burnum, benim memnum olmadığım kısmı aslında sadece ucu, hafif bir kemer var ama ondan da rahatsız değilim, biraz ucu kalksa kaybolabilir bile.

Canım tam olarak neresinden memnun değilsin peki? Kafam o kadar karışık ki, keşke sadece burun ucu estetiğiyle düzeltilebilse benim burnum, benim memnum olmadığım kısmı aslında sadece ucu, hafif bir kemer var ama ondan da rahatsız değilim, biraz ucu kalksa kaybolabilir bile.

Eğer öyle bir durum söz konusuysa sakın tam olma hatta dr una söyle lokal yapabilirse anestezide almamış olursun. Eğer dr un paraya önem vermiyosa zaten söylicektir tam ameliyata gerek duymayacağını o yüzden 4-5 dr la görüş sonra karar ver az bi miktar ücret verirsin hemde öyle morarıp şişmezsin :) benim burnum önden şiş kaldı ödemli gibi deliklerde yamuk oldu hafifte önden yamukluk var.. Dr bakıyorum bende tekrar inş bu sefer gönlüme göre bulurum ..

Eğer öyle bir durum söz konusuysa sakın tam olma hatta dr una söyle lokal yapabilirse anestezide almamış olursun. Eğer dr un paraya önem vermiyosa zaten söylicektir tam ameliyata gerek duymayacağını o yüzden 4-5 dr la görüş sonra karar ver az bi miktar ücret verirsin hemde öyle morarıp şişmezsin :) benim burnum önden şiş kaldı ödemli gibi deliklerde yamuk oldu hafifte önden yamukluk var.. Dr bakıyorum bende tekrar inş bu sefer gönlüme göre bulurum ..

Aynen ben de hem anesteziden hem de zorlu iyileşme sürecinden de kurtulmuş olurum. Burnum pek büyük sayılmaz bir de minicik birşeye dönüştürmelerinden korkuyorum :/ Ama burada bile burun ucu estetiği yaptıran kimse yok gibi sanki bu burun ucu estetiği denilen şeyi kimse yaptırmıyor ve uygulamıyormuş gibi. Bir de işte o paragöz olmayan doktoru nasıl bulacağım hiçbir fikrim yok :(

Umarım sen de düzgün bir hekim bulup seni rahatsız eden şekilden kurtulabilirsin. Sorun olmazsa burnunun öncesi sonrası görsellerini atabilir misin. Sadece burun kısmı olsa bile yeter.

Siz emre beyi kusursuzmu sanıyosunuz? Yada tanrı filanmı? Sadece reklamını çok çok iyi yapmış ağzı çok çok iyi laf yapan bir doktor kendisi.. 10 bin tl verdim 3 sene önce şimdi düzelttirmek için allah bilir kaç vericem başka dr a 20-30 belkide:KK51:
Kusursuz sanmıorum ben zaten baska bır doktora oldum amelyt amacım bılgı edınmek belkı senın gıbı revızyon dusunenler vardırda arastırıordur ;)

Kusursuz sanmıorum ben zaten baska bır doktora oldum amelyt amacım bılgı edınmek belkı senın gıbı revızyon dusunenler vardırda arastırıordur :KK66:

Neden deyince hani pahalı ya iyi olmak zorunda gibi algıladım sanırım ben.. Yukarıdada belirttiğim gibi o nedenlerden memnun değilim..allah yardımcımız olsun artık ne diyim :dua:

Back
X