nasıl başlasam bilemiyorum ama birilerine anlatmak istiyorum sadece.. bundan 5 ay kadar önce bi kız arkadaşımla cafe de otururken yan masada oturan bi adamla tanıştım. bu tanışma isteyerek olmadı çok tuhaf bi gündü ve biz cafe de mahsur kalmıştık dışarıda gösteri vardı biber gazı sıkıldığından dışarı çıkamıyorduk. cafede de bikaç kişiydik konuşmaya başladı herkes birbiriyle ve beyfendiyle de öyle başladı konuşmamız. kendisinin meslegi ile yanımdaki kız arkadaşımın okuduğu bölüm aynı olduğundan sohbet ilerledi ve arkadaşıma mail adresini vs. verdi bana da aynı şekilde ve benden etkilendiğini ima etti. bende bişey demedim ama yazdığı kağıdı bile almadan çıktım cafe den. o dönemde erkek arkadaşım yoktu. 1 ay sonra şuanki erkek arkadaşımla tanıştım. aynı dönemde bu cafede tanıştığım bey'İ aynı cafede gördüm ve beni lafa tuttu nasıl oldu anlamadım telefon numaramı aldı. bi kez aradı bende müsait olmadığımı erkek arkadaşımla olduğumu söyledim. uzun bi müddet aramadı ama bu süre de kendisini yolda gördüm erkek arkadaşım da yanımda olduğundan selam vermeden geçtim gittim. bundan bi hafta önce tekrar aradı ve yine konuşmaya çalıştı bende yine müsait olmadığımı söyledim. 2 ya da 3 gün sonra evime çok yakın biyerde gördüm seslendi ben kafamı salladım geçtim. bugünse evimin sokağının köşesinde gördüm ve şok oldum.. o kadar şaşırdım ki adam bana: senle alakası yok diye laflar etti bide el salladı. bende korkarak evime girdim.
olaydan aileme bahsetsem neden telefon numaramı verdim diye kızarlar. bende erkek arkadaşıma söyledim geldi evimin etrafına bakındı yokmuş adam. bundan sonra napmalıyım bilmiyorum. bunların hepsi tesadüf mü yoksa takip mi ediliyorum? çok korkuyorum çok..:1no2:
olaydan aileme bahsetsem neden telefon numaramı verdim diye kızarlar. bende erkek arkadaşıma söyledim geldi evimin etrafına bakındı yokmuş adam. bundan sonra napmalıyım bilmiyorum. bunların hepsi tesadüf mü yoksa takip mi ediliyorum? çok korkuyorum çok..:1no2: