Korku

trkn0709

Çınar 👦 Yasemin👧 Arel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.517
2.886
133
32
Kızlar merhaba
Bana akıl verin lütfen 14 haziranda kayınvalidemi kaybettik ve şuan onun evinde kalıyoruz 52si herşeyi kendi evinde olsun istedik. Her neyse benim hamileliğin başından beri gece korkularım başladı eşimde vardiyalı çalışında biraz daha korkar oldum.
Şimdi kayınvalidemide kaybedince şu 3-4 gündür bazen gündüzleri + geceleri korkularım dahada artı işte nasıl anlatayım adını ağzıma almak istemiyorum :( ve geceleri ayetel felak ve nas okuyup yatarım.
Bana bu konuda başka fikir verebilecek varmı korkmayan ben hamilelikten beri korkuyorum :(

Allah rahmet eylesin.
Bu konuya kayıtsız kalamazdım.
Canım ilk gebeliğim bu korkularla karabasanlarla geçti.
Bununla yaşamak zor. Nedeni benim anne tarafımdan gelme ümmü sibyan derler böyle bişi var.
Bu bebeği düşürmek için elinden geleni yapıyor.
Sen biran önce sıbyan nuskası yaptır.
Rahat edersin. Bir hocaya danışın yazdırın hemen.
Sebepsiz düşük olması, hamilelikte korkular cinler musallatı bundan oluyor.
Bende yeni düşük yaptım. Sıbyan yaptırmayı unutmuştum.
Şimdi yaptırdım inşallah sorun çıkmayacak gebe kalırsam.

Allah rahmet eylesin.
Bu konuya kayıtsız kalamazdım.
Canım ilk gebeliğim bu korkularla karabasanlarla geçti.
Bununla yaşamak zor. Nedeni benim anne tarafımdan gelme ümmü sibyan derler böyle bişi var.
Bu bebeği düşürmek için elinden geleni yapıyor.
Sen biran önce sıbyan nuskası yaptır.
Rahat edersin. Bir hocaya danışın yazdırın hemen.
Sebepsiz düşük olması, hamilelikte korkular cinler musallatı bundan oluyor.
Bende yeni düşük yaptım. Sıbyan yaptırmayı unutmuştum.
Şimdi yaptırdım inşallah sorun çıkmayacak gebe kalırsam.

Teşekkür ederim canım. Zaten cevşen var boynumda ama bu konuyuda araştıracam saol

Teşekkür ederim canım. Zaten cevşen var boynumda ama bu konuyuda araştıracam saol
Unutmadan ikinci gebeliğimde sıbyan yaptırmıştım hiçbir sorun yaşamadım. Çocuk yaşına gelince denize attım.
Son gebelikte unutmuşum dedimya oda düştü.
Google dan bak canım ayrıntılı bilgi alırsın.

Unutmadan ikinci gebeliğimde sıbyan yaptırmıştım hiçbir sorun yaşamadım. Çocuk yaşına gelince denize attım.
Son gebelikte unutmuşum dedimya oda düştü.
Google dan bak canım ayrıntılı bilgi alırsın.

Aynen cnm baktım Allah razı olsun yardımın için

Benim ilk üç ay çok yoğundu korkularım boğazımı sıkıyorlar gibi uyanıyordum gece uykusu diye bişey kalmamıştı eşin yanında yoksa onun kıyafetini yanına koy birde yastık altına bıçak tabiki felak nas sureleri

Benim ilk üç ay çok yoğundu korkularım boğazımı sıkıyorlar gibi uyanıyordum gece uykusu diye bişey kalmamıştı eşin yanında yoksa onun kıyafetini yanına koy birde yastık altına bıçak tabiki felak nas sureleri

Tamam cnm uygulucam. Bende normalde hiç korkmayan biriydim küçükken bile annemler köye giderdi ben evde tek kalırdım. Ama cenaze evinde birde hamile olunca biraz rahatsız oldum sanırım

Mune Mune konuyu kapatabilirmiyiz dini konu açılması yasak olduğunu bilmiyordum :(

Back
X