J jaste Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2009 77 0 86 49 Konya 6 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi jaste #1 slm hamıle oldugumu dun ogrendım cok korkuyorum.beyınden amelıyat oldum 9 yıl oldu ılac kullanıyorum bır sakıncası olurmu ne olur yardım edınn.
slm hamıle oldugumu dun ogrendım cok korkuyorum.beyınden amelıyat oldum 9 yıl oldu ılac kullanıyorum bır sakıncası olurmu ne olur yardım edınn.
Fei_Lian Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2009 252 2 96 İstanbul 6 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi jaste #2 Öncelikle geçmiş olsun ameliyatın için... Sonrasında da güzel bi hayırlı olsun bebeğin için... ama bunlardan önce ve önemli olarak... mutlaka ve mutlaka bi Doktora başvurmalısın... hemde zaman kaybetmeden... en doğrusunu o söyleyecektir sana... benim diyebileceğim... içini ferah tutmaya çalış... iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun...
Öncelikle geçmiş olsun ameliyatın için... Sonrasında da güzel bi hayırlı olsun bebeğin için... ama bunlardan önce ve önemli olarak... mutlaka ve mutlaka bi Doktora başvurmalısın... hemde zaman kaybetmeden... en doğrusunu o söyleyecektir sana... benim diyebileceğim... içini ferah tutmaya çalış... iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun...
J jaste Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2009 77 0 86 49 Konya 6 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi jaste #3 cok saol fei_lian doktorla bugun ogleden sonra gorusecegım.ıyı bır haver verır ınş.cok endıselıyım
Fei_Lian Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2009 252 2 96 İstanbul 6 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi jaste #4 güzel haberlerini bekliyoruz...
eftelyaaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2009 2.934 19 116 40 Kütahya 6 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi jaste #5 canım inşallah olmaz bişey içini ferah tut.iyi haberlerini bekliyoruz