ya 20 yaşında gelip burda çocuk için ağlamak nedir ya? normali o yaşta üniversite vizesine çalışmak, gezip tozmak, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışmaktır. işin var mı? kesin 18 yaşında evlenip bu gençliğini evde pinekleyerek harcıyorsundur. kendini geliştir biraz, çocuk elbet olur.
hakikaten ya arkadaş çocuk olur elbet ama gençliğin geri gelmeyecek.ben 7 yıldır biriyle beraberim 25 yaşındayım ama hala evlilik bana uzak geliyor ama kışın evleniyorum ama istemiyorum çünkü erken gibi ama işte aman ne bileyim hayatını yaşa bence
Hala tereddütlerim var. Yaşım geçiyor diye düşünmeme rağmen. Ben anneliğe hazır mıyım, eşim babalığa hazır mı, bir yıllık evliyim evliliğime, eşime doydum mu? Bunları düşünüyorum.
Bebek sahibi olmak yanlızca sevmekten ibaret olmadığı için bir süre daha erteledik.
20 yaşında babama evlenicem deseydim hunharca gülerdi bana, kaldı ki anne olmak. Zaman değişti eskiyle kıyaslamayın.
Canım biraz bekle hayatının evliliğinin tadını çıkar bende küçük yaşta çocuk yaptım çocuk bakmak öyle kolay değil sana söyleyeyim bence bir iki yıl bekle en azından. tecrübe konuşuyor.
1.5 senelik evliyim ve 20 yasindayim.Allaha sukur cok iyi giden bi evliligim var ve 7 aydir bu evliligi bi bebekle taçlandirmak istiyooruz ama hala bi sonuc elde edemedik esim cocuklari cok seviyor ve ben ona bunu verememekten cok korkuyorum