Korku

BayanSey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
29
69
18
1.5 senelik evliyim ve 20 yasindayim.Allaha sukur cok iyi giden bi evliligim var ve 7 aydir bu evliligi bi bebekle taçlandirmak istiyooruz ama hala bi sonuc elde edemedik esim cocuklari cok seviyor ve ben ona bunu verememekten cok korkuyorum

yaşın pek bi küçük.
çocuk yapmak için bu kadar acele etmesen?zira kendin çocuksun daha

Sadece 7 ayda böyleysen ohooo...

doktorlar 1-1bucuk sene onceden tedavıye bıle baslamıyorlar daha cok yenı :)
acele etmeyın dogru zamanda zaten olur yasınız 40 olsa cocuk ıstesenız de olmasa endıselensenız anlarım
20 yas daha yolun bası :)

bıde ılla sızde sorun olcak dıye bırsey yok esınızde sızde bı doktora gıdın cocuk dusunuyoruz deyın genel muayene olun ıkınızde ozaman daha ıyı olur

İlk önce evliliğini bi oturt.
Dünyanın bınbır turlu halı var evliliğinizi doya doya yaşayın ılk önce ne bu acale?
Ben 3 yıldır evlıyım yaşım 21 ınan bı 3 sene daha düşünmüyorum cunku çocuk olunca bellı bır suru elimiz ayağımız baglanıcak. Gezemıceksınız şuan en guzel yıllarınız bence zevkını çıkarın bu gunlerın.

Doktorlar ilk 1 sene için beklemenizi söylerler.
Madem bu kadar heveslisiniz, doktora gidin.
Fakat 20 Yaşında anne olmak için acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum.

BENCEDE ERKEN COCUK OLARAK BEDENİNİZ BUNA UYGUNMU DOKTORA GİTTİNİZ Mİ Kİ ÇOCUK SORUMLULUK DEMEKETİR ALABİLECEKMİSİN HAYATIN DEĞİŞECEK

ya 20 yaşında gelip burda çocuk için ağlamak nedir ya?
normali o yaşta üniversite vizesine çalışmak, gezip tozmak, kendi ayakları üzerinde durmaya çalışmaktır.
işin var mı?
kesin 18 yaşında evlenip bu gençliğini evde pinekleyerek harcıyorsundur.
kendini geliştir biraz, çocuk elbet olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…