- Konu Sahibi leylosvemecnun
Çok geçmiş olsun umarım düşündüğünüzden daha kolay şekilde atlatırsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi bir yerde isinin ehli doktorunda yaptirirsan inan bana 5-7 günde toparlanirsin. Seni cok iyi anliyorum 28 yasindayim tek seferde 2 tane cektirdim 12 gün de ancs toparlandim enfeksiyon oldu ateslendim kulak enfeksiyonu gecirdim. Mutlaka iyi doktorda yaptir benim doktor yasliydi ve muayenesi hic yeni degildi eski aletlerle yapti igne yaptiktann sonra bisey hissetmedim etkisi gecene kadar dikis de bildigin o dikislerden olmuyor iyilesme sürecinde aliyolar onu hic acitmadan bir cimbiz yardimiyla kolaylikla cikiyor. Eger istanbuldaysab ilker arslani öneririm oradaki tüm doktorlarin eli hafif asiri iyilerCarsamba günü 20 lik dis ameliyatim var 10 gün arayla teker teker alacak doktor 2 tanesi tam cıkmıs biri tam gömülü yan duruyor diğeri de yari gömülü.Dikiş de atilacakmış ve ben asiri derecede korkuyorum normal dis cekimi olsa bu kadar endise etmem ama dikis falan isin icine girince daha cok korkuyorum 2 defa sezaryen oldum bu kadar korkmadım cünkü her ikisinde de sakinlestirici aldım. Hadi dişi cektirdim ama dis cektirdikten sonra dikis atma olayi aklima geldikce krize giriyorum adeta dogumlarimda bile bu anlari hatirlamiyorum anlamamak icin defalarca sakinlestirici istemistim korkularım katmerleniyor cok mu zor gercekten yaa kontrolüm dısında vucudumda bir seyler olmasi fikri cok korkutucu geliyor. Tam gömülü olup yan duran agri yapmiyor istesem cektirmeyebilirim ama sonra sorun cikarmasin diye ondan da kurtulmak istiyorum.Bir de ilcede poliklinik doktoru yapacak tam cikmis dislerdeki islemi acaba ona yaptirmayip direkt cene cerrahina gitmek daha mi iyi olur ? Normal dis cekiminden cok mu farkli ?
Hiç korkmayın bende geçen sene çektirdim ve riskli bir yerdeydi çektiğini bile anlamadım zaten uyuşuk olacak ağzınız. Sonrasında tükürme yapmayın bir şey içerken pipetle içmeyin kanamayı arttırabilirmiş bende çok hafif şişlik oldu morarma bile olmadı hatta 1 gün sonrasında avm ye gittim. Kafada büyütülecek bir şey değil sadece 1 2 gün ağzımı açmakta biraz zorlandım o kadarCarsamba günü 20 lik dis ameliyatim var 10 gün arayla teker teker alacak doktor 2 tanesi tam cıkmıs biri tam gömülü yan duruyor diğeri de yari gömülü.Dikiş de atilacakmış ve ben asiri derecede korkuyorum normal dis cekimi olsa bu kadar endise etmem ama dikis falan isin icine girince daha cok korkuyorum 2 defa sezaryen oldum bu kadar korkmadım cünkü her ikisinde de sakinlestirici aldım. Hadi dişi cektirdim ama dis cektirdikten sonra dikis atma olayi aklima geldikce krize giriyorum adeta dogumlarimda bile bu anlari hatirlamiyorum anlamamak icin defalarca sakinlestirici istemistim korkularım katmerleniyor cok mu zor gercekten yaa kontrolüm dısında vucudumda bir seyler olmasi fikri cok korkutucu geliyor. Tam gömülü olup yan duran agri yapmiyor istesem cektirmeyebilirim ama sonra sorun cikarmasin diye ondan da kurtulmak istiyorum.Bir de ilcede poliklinik doktoru yapacak tam cikmis dislerdeki islemi acaba ona yaptirmayip direkt cene cerrahina gitmek daha mi iyi olur ? Normal dis cekiminden cok mu farkli ?
Umarim benim de ayni olur tesekkur ederimYapmıyorlar . Bende ayrı ayrı günlerde oldum . Sinirlere dokunuyordu yarısından kesip boşluğu doldurup diktiler . Çok rahat geçirdim korkmayın.
Hatta çokta şaşırmıştım büyük ağrılar bekliyordum bekledıgım gibi olmadı
Umarim benim de ayni olur tesekkur ederimYapmıyorlar . Bende ayrı ayrı günlerde oldum . Sinirlere dokunuyordu yarısından kesip boşluğu doldurup diktiler . Çok rahat geçirdim korkmayın.
Hatta çokta şaşırmıştım büyük ağrılar bekliyordum bekledıgım gibi olmadı
Evet ben de antibiyotik kullaniyorum bu akşam bitecek yarin islemMerhaba, ben çocukken ortodonti tedavisi gördüm. 16 yaşımda da alt çenem dar olduğundan daha yirmilik dişler çıkmadan doktorum onları almak istedi. Yani çıkmamış henüz içerideki dişler çekildi ve dikiş atıldı.
Hatırladığım kadarıyla bir hafta öncesinde ilaç kullanmıştım. işlemden sonra da 1-2 gün şişlik olmuştu. iki dişi bir hafta arayla çekmişti.
Öyle korkulacak bir şey yoktu. ben de diş işlemlerinden hoşlanmıyorum ama yapacak bişey yok.
Acı hissetmekten ziyade dikis olayi beni korkutuyor sacma bir sekilde40 ım da gömülü yirmilik dişim alındı.
Sezaryenden daha ağır gelmedi. 1 hafta falan çektim. Dikişler alınırken hiç acımıyor onu hatırlıyorum.
Yanlis belirttim herhalde dis hekimi yapacak işlemi ama dis cerrahi degil genel diş üzerine calisiyor,gömülü diş dışındakileri ben alırım gömülü olanı cerrah alır dediDis hekimi degilse yaptirmayin hic boyle sey duymadim. Benim normal gomulu vs olmayan dişimi bile cekim olacaginda çene cerrahina yönlendirdiler diger diş hekimlerim gittigim hastanede böyle oluyor dolguyu ayri bir hekim yapar, kanal ayri bi hekim çekimler, implantlar çene cerrahi yapar. Hepsinin uzmanligi ayri