Korkudan nefes alamıyorum cesaret verin bana ne olur

Geçmiş olsun. Ben yilllar once 3 tane 20'lik dişimi birden çektirmiştim ve o zaman yarı uyku hali bayıltması yaptirdim. Almanya'da çektirdiğim için tam olarak Türkçede nasıl söyleniyor bilmiyorum kusura bakmayın. Öyle bir şey sorsaydınız. Hatta bir arkadaş da göz kapaklarını aldırdı Turkiye de, simdi hatirladim. Onada ameliyat öncesi normal bir sakinleştirici hap veriyorlar ve daha sonra da o da dedigim yarı baygınlik hali veren damar yolu enjekteyi. Ama bildiğiniz uyuyorsunuz, yari baygın densede.
Yaparlar mi bilmiyorum Türkiye şartları malum diş icin cocuklara yapiyorlar da yetiskinlere yaparlar mi devlete bagli bir yer zaten

Katılıyorum. Özellikle 20 lik dis ve 3 dis birden bu zaten sanirim normal dis dr unun bile yapamayacagi sey (emin degilim belkide yapabilir) ama herhangi baska bi dr yapamaz. Lutfen iyice arastirin. Yakininizda Buyuksehir varsa oradanda aratirabilirsiniz.
Dis doktoru yapacak cekimi ama cene cerrahi degil gömülü olmayanlari cekerim gömülü olani cerrah alir dedi

Koca koca insanlarin dis cekiminden, dis doktorundan falan korkmasi bana cok garip geliyor. Benim bir gomulu disim 20li yaslarimda kesilerek cikartildi. Yan cikmisti ama beynimi zonklatan bir acisi vardi, yandaki dise baski yapiyordu cunku. Simdi agri yapmasa da ileride beyninizi zonklatabilir yani. O kadar buyuktu ki dis etimi yardiktan sonra disi ikiye keserek cikartti doktor. Ama yine de sezaryenden zor bir sey degil, onu da oldum. Barsak ameliyati da oldum. Ama koca insanlariz yani. Uyusturuyorlar hissetmiyorsunuz.
Diş doktorundan ya da koltugundan korkmuyorum aslında dikis olayindan korkuyorum cekim tamam uyusturacak ama olaya igne iplik dahil olmasi benim kontolum dısında hem de cok geriyor beni

Ha dis hekimi yapmayacaksa yaptirmayin. Ideali cene cerrahina yaptirmak. Kucuk ilcede olmayabilir ama mutlaka uzman dis hekimi olsun en azindan.
Gömülü olan icin cerrahi sartmis digerlerini cekerim dedi acikcasi antiyotik de bitecek bu aksam.bi an önce.olsun bitsin de istiyorum

Sağ taraf alt üst 20 lik dişleri Dişhekimi alabilir ama alt sol için çene cerrahına gitseniz daha iyi olur. Dikiş en kolay kısmı. Zaten uyuşuk olduğu için bir şey hissetmiyorsunuz. Sadece çürük olduğu için çekim esnasında kırılarak çıkabilir dişleriniz. Yani tek seferde değilde parça parça çıkartılabilir. Korkmanıza gerek yok. Sonrasında iyi fırçalama ağız gargarası yapın. Bir de tükürmeyin. Geçmiş olsun şimdiden
Tesekkur ederim sol alt en cok korktugum zaten

Benim üç dis hiç çıkmadan alındı dikişte atıldı, biri çıkmıştı ama çekildi.sorun olmaz korkmayin. Buz uygulaması yapıyorsunuz yuzunuze sislik için yanakta morarma dışında bişey olmadi. Korkmayin dikişten neden korkuyorsunuz sonradan eriyip gidiyor. İlk hafta dikkat ederseniz geçmiş olsun
Tesekkur ederim

Ohoooo. 4 ünü de o şekılde aldılar. Hemde farklı farklı yıllarda 😂 hiç korkmayın geçer gider. Dikişte atıldı hepsıne. Hatta bırınde felaket hastaydım, 10 gün önden iğne olup ondan sonra patlayınca alabılmışlerdi. Korkmayın herkesın basına gelıyor malesef 20 lik dışler böyle genelde
Madem.ise yaramiyor neden cikip da basimiza.bela oluyor ya da damagin altinda kaliyor hic anlamiyorum 🤣

Back
X