- Konu Sahibi Neslihan90
-
Selam kızlar. Beni hatırlayanlariniz vardır. Cogu iliskimde cok kotu terkedilmiş bir kızdım. Hatta terkedilmelerin en kötülerini yasamıştım. Burada paylaştım derdimi akıllar aldım ama gercek sorunumu yeni keşfettim.
Kızlar ben erkeklerden korkuyorum. Sanki hepsi beni üzecek sanki hepsi beni terkedecek sanki hepsi aldatacak.. Guvenemiyorum insanlara. Kavga ediyorum surekli. Korkum o kadar fazla ki..
Hem mutlu olmak istiyorum hemde bu korkularla sadece daha beter terk ediliyorum. Bunun nedeni çocukken babamla annemin yaşadığı sorunlar biliyorum. Ama nasıl yenecegimi bilmiyorum.
Lütfen bna yardım edin aranızda benim gibi korkuları olup yenen var mi? Ya da tavsiyesi olan ?
sana en iyi tavsiyem mutlaka psikiyatra gitmen olacak adına çok üzüldüm keşke elimden gelen birşey olsa ama iyi bir psikiyatr istiyorsan aytül hanım derim
Aytul hanım kim bilmiyorum ama üniversite hastahanesinde bir psikiyatra gitmiştim ben. Ve ilaç kullanıyorum zaten. Ama bu korkularımı yendirtmiyor bana
Benim sehrim de değilmiş
benim şehrimdede degildi ama ben gitmiştim önce mail attım öyle ulaştım sonra gittim biliyorum kolay degil ama gitmen gerek illa buna degil buna benzer iyi birini bul benim sorunum senin gibi büyük degildi hatta hiç alakası yok ama kesinlikle faydalı olacagına inanıyorum çünkü gerçekten ilgileniyor
Tmm çok tesekkur ederim.
rica ederim önce kısa bir mail at sana mutlaka döner en azından fikrin olur sonra o dogrultuda başkasına gidersin bulundugun şehirdeki :)
Selam kızlar. Beni hatırlayanlariniz vardır. Cogu iliskimde cok kotu terkedilmiş bir kızdım. Hatta terkedilmelerin en kötülerini yasamıştım. Burada paylaştım derdimi akıllar aldım ama gercek sorunumu yeni keşfettim.
Kızlar ben erkeklerden korkuyorum. Sanki hepsi beni üzecek sanki hepsi beni terkedecek sanki hepsi aldatacak.. Guvenemiyorum insanlara. Kavga ediyorum surekli. Korkum o kadar fazla ki..
Hem mutlu olmak istiyorum hemde bu korkularla sadece daha beter terk ediliyorum. Bunun nedeni çocukken babamla annemin yaşadığı sorunlar biliyorum. Ama nasıl yenecegimi bilmiyorum.
Lütfen bna yardım edin aranızda benim gibi korkuları olup yenen var mi? Ya da tavsiyesi olan ?
Bu sekilde derdimi anlatsam ilgilenir mı maille
Eyer sorun değilse, yaşınızı öğrene bilirmiyim?
Eyer bütün ilişkilerinde aileni göz önüne getiriyorsa bu büyük bir sorun hsline gelir.
Ama sen bu konuda şanssızlık yaşamışsin, herkesin başina gele bilir.
Ayrıca kendibe ne kadar deyer verirsen, karşındakide en az okadar verir.
Kimseye de sana deyer verdiğinden vaslasini verme, ozaman bak gör, gözlerinde ne kadar deyerleneceksin.
Önemli olan ailenin yaşadıklarını sende yaşaya bilirsin diye düşünmemen..
Yasım 23ailemi goz onune getirmiyorum aslında ama o kadar kotu terkedildim ki hep
yani sadece nasıl bir yol izlemeni söyler gidipte sana tedavi yazmaz mailden bunu hiç bir doktor yapmaz ne bilim mesela diyecegi şudur depresyondasın şunu şunu yapman şu yoldan gidip tedavini olman gerek size yardımcı olabilirm olmazsa da yarımcı olacak bir doktor önerir mutlaka bir akıl verir yani
Tmm ihtiyacım olanda bu cok teşekkürler
daha çok küçüksün senin mutlaka bir doktora başvurman şart
bak erteleme mutlaka bir doktordan yardım al yaşın daha küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?