6 yıllık bir ilişkim var. Birbirimizi seviyoruz, anlaşıyoruz buraya kadar bi sorun yok. O'nun doğuda bir ilçeye tayini çıktı, bense atama bekliyorum ondan sonra da evlenecektik. Dün bana bu yaz evlenelim neyi bekliyoruz ben burda yalnızım zaten, sen atanırsan gideriz başka yere atanamazsan da ders çalışırsın rahat rahat ben işteyken dedi. Bi anda olunca böyle apar topar olacak gibi geliyo ağustos sonuna.. açıkcası korkuyorum kızlar, ailemden üniversite hayatı dahil hiç ayrılmadım onlara çok düşkünüm iki gün bi yere gitsem giderken bi kötü oluyorum
şu anda bile yazarken kötü oluyorum Türkiye'nin başka bir ucuna gidicem. Onu seviyorum bunda bi sorun yok ama gurbet korkutuyo. Aileme bişey olursa nasıl gidicem ha diyince. ya da özlesem pat diye gelemem kı
Bilmiyorum bunlar bahane belki ama iş ciddiye binince çok korktum. Napıcam gurbet çok mu zor olur. Nasıl alışırım sizce? Yoksa bi sene daha atanmayı bekleyip öyle mi evlensek diyorum o zaman da ya atanamazsan boşu boşuna beklemiş olcaz diyo ki haklı. Neden bekleyelim diyo. Öğrenci evi gibi olcak pek bişey almıcaz evimize, nişanım bile belkı olmaz zaman kısıtlığından. direk düğün. Hiç böyle hayal etmemiştim.
Yardım edin bana lütfen mantıklı olan ne? Bir de gurbette çok mu zor olur
NOT: İlk kez yazıyorum buraya bi yanlışım olduysa ya da olursa kusura bakmayın. Hep yazılarınızı, yorumlarınızı okuyorum çok güzel yardımlaşıyorsunuz burda. Direk aklıma size danışmak geldi. Şimdiden yardım edenlere teşekkürler..