Korkularım var bana yardım edin kızlar :(

bak şimdi yaa ben zaten kıskancım :18: ercişte öğretmen sevgilim. bu yorumun beni ikna etti bile bu arada bebek konusunda da haklısın isteyebilirim ki isterim de zaten. inş en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın kucağında bebeğini :)

çok haklısınız. ben de kendi adıma hiç o kafada olamıyorum malesef. ayrıca ders çalışma konusu su götürmez ordan güzel bi ortam olamaz herhalde çalışmak için. olmadı evleniyiym ya nolcak çok teşekkür ederim

şu kısıkm gülümsememe sebep oldu
rica ederim
hayrlı olsun
mutluluklar dilerim

Ağustosa kadar daha zmn var .eger sen istersen gerçekten nısan da olur düğün de... Ya ben ne yapayım 6 ay oldu nısanlanalı daha orta da hıc bırsey yok kendı mı onemsenmıyor gıbı hıssedıyorum,.ben hemn düğün olsun demiyorum ama ınsan oturup adam akıllı ne nasıl olacak veya olmayacak konuşulur demıı.

erciş vana 1 saat uzaklıkta. van da büyük şehir. istediğiniz herşeyi bulursunuz. ercişte şirin kendi halinde yaşanılabilecek bir yerdir.

İnş dediğiniz gibi olur. Aynı seyleri yaşayanları görmek güç veriyo insana. sen niye yapamıyasın herkes aynı durumda diyorum

ailelerden, laftan sözden uzak başbaşa bir hayatınız olur, gündüzleri bol bol ders çalışırsın sakin kafayla,bir iki arkadaş edinirsin, sürekli evde olmak boğar insanı...zaman su gibi akıp gider sevdiğinle birlikte..güzel şeyleri düşün evliliğin tadını cıkar

inan bana seni çoook iyi anlıyorum. Bi gün ailem çıkıp biz isveçe taşınıcaz dedi bnm fikrimi bile sormadılar apar topar biletlerini aldım ve 1 ay içinde gittiler. 6 ay kadar görmedim onları. Bi ara hep kabus görüodum stresten. Neyse sonra Türkiye ye gelip bni aldılar ve alış o alış o zamandan beri hiç gitmedim Türkiye ye. Özleme gelince insan her dakika her saniye özlüyo sevdiklerini bnm durumumda ülkesini ama bazen o özlem tavan yapıo ve napıcanı bilemio insan deliricek gibi oluyo ağlı ağlıyo sonra uyuya kalıyo uyanınca pek bişiy hatırlmıo hatırlasada o kadar ağır gelmio insana en azından durumlar bnm için böyle.Şimdiden bol şans !!

demek ercişe gideceksin..sahil yolundan Ahlata gitmelisin mutlaka..haftasonları, tatillerde çıkın gezin van,bitlis ..keşfedeceğiniz nice güzellikler..çok güzel bir deneyim olur sizin için..
3 senem geçti benimde oralarda , özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi

Biriyle geçinmeye gönlünüz varsa bu saydıklarınız teferruat geliyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…