- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.918
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
Çok teşekkür ederim.Bakan sağlam bir kadın bulmak en güzeli .Kreşler problem .Neden derseniz çalışma saatleri kısa .Mesaiye filan kalırsanız zorlanırsınız stres olur .Tanıdık tavsiyesi ile evinize yakın temiz bir bayan bulun en güzeli ama sıkı araştırmak lazım .Bizim bakıcı aradığımızı duyan iki kişinin şizofren olduğunu öğrendik .İyi insanlar uyardılar bizi .Çok dikkatli olmak lazım .
Şöyle bir durum var kendi işim olduğu için, istedigim zaman çıkabilirim diye düşünüyorum, ama evde olursa ev isyerime trafik yoksa araçla 45 dakika. Kreşi isime yakın bir yerde düşünüyorum inşallah bulabilirim. Kamerası olan bir yer istiyorum. Birde dört duvar arasında kapatmak istemiyorum kızımı. Bu sebeple bakıcıya sıcak bakamiyorum. Bakıcı benim gibi sabırla ona kitap okur mu? Yada egitimine katkıda bulunabilecek ne yapabilir? Ha annem olsa yakınımda bir dakika düşünmem bırakırım anneme ama yabancı birine guvenemem gibi geliyor ki eşimde bu görüşte.
Özel sektörde calışsaydım mecbur bakıcı olurdu onda katılıyorum o ayri ama bu şartlarda kreş daha uygun gibi.