- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Bayanlar esimle cocuk cok istiyoruz ama olmuyor doktorlarla ugrasip duruyoruz benim artik morelim sifir ve korkularim var esim umursamaz bn sabahlara kadar agladigimda beni tesselli eder guldurmeye calisir kucagina alir sever senin cocugun ben degilmiydim hani der ama artik ilac kullanmayi birakicam sikildim psikolojim bozuldu dedigimde kullanman lazim birakamazsin disini sikarmisin az benim icin gibi laflar soyliyor sizce esim benden sogurmu bu nedenden nisanliyken hatta sevgiliyken basladik cocuk hayalleri kurmaya bu nedenden bosanan oldumu esim besik gorsun yada bi bebek esyalari satan yerden gecelim baslar soyle boyariz odasini byle yapariz diye bazi aksamlarda gelir arkadasin cocugu oluyormus bugun soyle yapti der ardindanda bak 4 yil sonra kavustular istediklerine bebeklerine der sabreden dervis muradina ermis der gecende arkadasi gelmis sanirim tembihledi kiz cocugumuz oldu ama 3 yil sonra oldu dedi esimde beni optu sorular sorduk cok ugrastik felan dedi ama uzuluyorum dayanamiyorum artik biktim herkes kilo aliyorum yoksa hamilemisin diyor her gelen cocuk yokmu diyor .