korkularım..

cokcokcuk1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
170
55
28
sevgilimle ilgili herşeyi kafama taktığımı farkettim. Onun değimiyle ben hislerimi belli edemiyorum cümlesi beni tatmin etmiyor endişelendiriyor sevdiğini biliyorum ama düşüncesiz tavrıyla gelecekeğe dair korkular yaratıyor bende. Biraz bencil ve burnu havada bi insan ama özünde iyi fakat tavırlarındaki patavatsızlık canımı yakıyor. Geçmişteki yaptığı yaşattığı ne kadar zorluk varsa çürük meyvelerini topluyoruz bu acı dolu ağacımızın. Kurtulamıyorum geçmişten.Eskiye göre çok çok iyi davranıyor ama en ufak şeyi beynim geçmişteki bu ufak şeyi andıran büyük kavgamızı gözlerimin önüne getiriyor.Ben hislerimi saklamam içime atmadım defalarca konuştuk kabul ediyor geçmişteki yanlışlarını ama söküp atamadım kalbimden.Onu çok seviyorum çokta istiyorm. İnanırmınız hayatımdaki herkesin yaptığını bi şekilde sindirip önüme bakarken onun yaptıklarını sindiremiyorum bu arada iki senelik bi ilişki bizimkisi. Şimdi o kadar dolmuşum ki çokta büyük olmayan kırılacak ama çokta problem olmayacak bi laf ettiğinde bile içimdeki acının büyüklüğü beni şaşırtıyor

X