- 3 Mayıs 2011
- 13.768
- 49.026
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
Kızlar naparsam yapayım korkularımı yenemiyorum... Gece uyurken tek başıma tuvalete giderken falan.. Ayetel Kürsi Felak Nas okusam bile korkuyorum rahatlayamıyorum.... Ne önerirsiniz
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar naparsam yapayım korkularımı yenemiyorum... Gece uyurken tek başıma tuvalete giderken falan.. Ayetel Kürsi Felak Nas okusam bile korkuyorum rahatlayamıyorum.... Ne önerirsiniz(
bence fiziksel olarak şikayetlerinde varsa, çok uyuma, ya da az uyuma, uykuya dalamama, nefes darlığı vs.. vs.. bi doktora gitmelisin, basit bi korku olmayabilir. bunun dışında korku filmi merakın varsa hemen bırak
Bende de olur o dönem dönem.Niye bilmiyorum.Bazen evimde koridorda yürürken ikide bir dönüp arkamı kontrol ederimBazen de gece tuvalete kalkmışsam,ışığı söndürür söndürmez tazı gibi pırrrrrr koşarım yatak odasına (hele burdaki hızıma kimse yetişemez bak )
![]()
Bir gün bir yerde şöyle bir söz okumuştum:
Aydınlıkta olmayan hiç bir şey karanlıkta da olmaz.
Bu sözü çok düşündüm ve doğru olduğuna kanaat getirdim.Işık varken varolmayan yaratıklar,cinler periler,karanlık olunca mı üşüşüyorlar dedim kendi kendime.Tehlike varsa yalnızken de vardır,kalabalıkta da.Karanlıkta da vardır,aydınlıkta da.Üstüne üstlük bizi Yaradan Allah bu zamana kadar korumuş her türden tehlikeden.Şimdi niye korumasın?Bebekken hayatın korkunç yüzüne karşı nasıl da savunmasızız.O zaman beni bırakmayan,bu günlere getiren rabbim niye şimdi beni bıraksın?
Bunları tekrar tekrar düşündüm ve şimdi karanlıktan da korkmuyorum,gece yarısı tek başıma sokaklarda yürümekten de.
Bu sözü çok düşündüm ve doğru olduğuna kanaat getirdim.Işık varken varolmayan yaratıklar,cinler periler,karanlık olunca mı üşüşüyorlar dedim kendi kendime.Tehlike varsa yalnızken de vardır,kalabalıkta da.Karanlıkta da vardır,aydınlıkta da.Üstüne üstlük bizi Yaradan Allah bu zamana kadar korumuş her türden tehlikeden.Şimdi niye korumasın?Bebekken hayatın korkunç yüzüne karşı nasıl da savunmasızız.O zaman beni bırakmayan,bu günlere getiren rabbim niye şimdi beni bıraksın?
Bunları tekrar tekrar düşündüm ve şimdi karanlıktan da korkmuyorum,gece yarısı tek başıma sokaklarda yürümekten de.