• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkularımı yenemiyorum...

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.768
49.026
798
Kızlar naparsam yapayım korkularımı yenemiyorum... Gece uyurken tek başıma tuvalete giderken falan.. Ayetel Kürsi Felak Nas okusam bile korkuyorum rahatlayamıyorum.... Ne önerirsiniz :((

korkularını görmezden gelipüzerine gitmeni anlıyorum seni kardeşim herşeyden korkardı hiç yalnız kalamazdı kedim var benim odama almam geceleri korkarım gözü parlar derdi şimdi birlikte yatıyorlar :1: geceleri bi süre ışığını açık tut kapını kapatma tv bilgisayar açık kalsın bi süre böyle uyumayı dene bi zaman sonra alışırsın inşallah odana prize takılan gece lambaları var onlardan alabilrsin

Bende de olur o dönem dönem.Niye bilmiyorum.Bazen evimde koridorda yürürken ikide bir dönüp arkamı kontrol ederim :1: Bazen de gece tuvalete kalkmışsam,ışığı söndürür söndürmez tazı gibi pırrrrrr koşarım yatak odasına (hele burdaki hızıma kimse yetişemez bak ) :1:

Son düzenleme:
Kızlar naparsam yapayım korkularımı yenemiyorum... Gece uyurken tek başıma tuvalete giderken falan.. Ayetel Kürsi Felak Nas okusam bile korkuyorum rahatlayamıyorum.... Ne önerirsiniz :((

bence fiziksel olarak şikayetlerinde varsa, çok uyuma, ya da az uyuma, uykuya dalamama, nefes darlığı vs.. vs.. bi doktora gitmelisin, basit bi korku olmayabilir. bunun dışında korku filmi merakın varsa hemen bırak

bence fiziksel olarak şikayetlerinde varsa, çok uyuma, ya da az uyuma, uykuya dalamama, nefes darlığı vs.. vs.. bi doktora gitmelisin, basit bi korku olmayabilir. bunun dışında korku filmi merakın varsa hemen bırak

Hayır canım fiziksel şikayetim hiç yok çok şükür sağlıklıyım ama bu korku yüzünden uykuya dalamıyorum.. Korku filmi de asla izlemem ama ne biliyim küçücük birşey duysam hemen yetiyor bana :5:

korktuğun şeylerden kaçmadan uygulamaya geç bence bende karanlıktan korkuyorsam özellikle karanlıkta yürürüm :52:

Bende de olur o dönem dönem.Niye bilmiyorum.Bazen evimde koridorda yürürken ikide bir dönüp arkamı kontrol ederim :1: Bazen de gece tuvalete kalkmışsam,ışığı söndürür söndürmez tazı gibi pırrrrrr koşarım yatak odasına (hele burdaki hızıma kimse yetişemez bak ) :1:

Evet zaten dönem dönem oluyor sonra unutuyorum ama şuan aklımda ve napacağımı bilmiyorum:26:

çocukken tuvalete kalkarken ablamı da kaldırır tuvaletin kapısının önünde beni beklemesini tembih ederdim :D içerden de bekle heeeee falan die yoklardım orda mı değil mi değil mi diye.Canım ablam hiç bişe demes öle beni beklerdi :16: ışığı kapattıktan sonra tazı gibi koşmaları ben de çoooook yaşadım :D hala da yaparım kimi zaman.hayır bide ben hangı odaya gıdeceksem evdeki tüm ışıkları açar öle giderdim bide odaya geri dönerken bunları söndürüp arkanı karanlığa vermesi var :52: 8aylık evliyim ve sabahtan akşama kadar evde tek kalmaları ilk defa tadıorum.Bi kaç ay önce baya zorlu günler geçirdim.Eşimi işe gönderdikten sonra kabuslar görmeye başladım uykumdan uyanamıodum falan kalbim biyerlerimde attı günlerdir.Eşim giderken sabah 7gibi falan beni de kayınvalideme bırakıodu akşama kadar onla takılıodum.ama dedim nereye kadar evden korkmazken ne bu şimdi falan düzenim altüst oldu gibi derken korksamda yalnız kalmaya başladım.eşim gidince o saatte film açıodum uykulu gözlerle ööööle izlemeye çalışıodum sırf uyumamak için elm sokağı kabusu filmi gıbıydı benım kı uyumaya korkuodum.müzik açıodum bilmem ne derken aman be dedim nereye kadar uyumak istiyorum uyuyamıyorum falan korksam da korkmuyomuş gibi yaptım netice de korkunun ecele faydası var mı yok.Aldım üzerine takılmalık cevşenlerden iğnelıorum üzerime eşim gidince bi nevi kendimi güvende hissediyorum.hayatım boyunca gece yalnız kalmayan ben evlenince bunu da yaşadım :18: ama çok şükür hiç düşündüğüm gibi olmadı kayınvalidem falan dedi gel ya da ben gelim ama istemedim.hayır bide çok psikopatım yalnız kalmak istiyorum nelerle karşılaşacağımı merak ediyorum heralde,e o kadar korkuoruz boşuna mı die :27:
ara ara gelio yani o dönemler kimine cevşeni öneririm ama

Bir gün bir yerde şöyle bir söz okumuştum:
Aydınlıkta olmayan hiç bir şey karanlıkta da olmaz.

Bu sözü çok düşündüm ve doğru olduğuna kanaat getirdim.Işık varken varolmayan yaratıklar,cinler periler,karanlık olunca mı üşüşüyorlar dedim kendi kendime.Tehlike varsa yalnızken de vardır,kalabalıkta da.Karanlıkta da vardır,aydınlıkta da.Üstüne üstlük bizi Yaradan Allah bu zamana kadar korumuş her türden tehlikeden.Şimdi niye korumasın?Bebekken hayatın korkunç yüzüne karşı nasıl da savunmasızız.O zaman beni bırakmayan,bu günlere getiren rabbim niye şimdi beni bıraksın?

Bunları tekrar tekrar düşündüm ve şimdi karanlıktan da korkmuyorum,gece yarısı tek başıma sokaklarda yürümekten de.

Bu sözü çok düşündüm ve doğru olduğuna kanaat getirdim.Işık varken varolmayan yaratıklar,cinler periler,karanlık olunca mı üşüşüyorlar dedim kendi kendime.Tehlike varsa yalnızken de vardır,kalabalıkta da.Karanlıkta da vardır,aydınlıkta da.Üstüne üstlük bizi Yaradan Allah bu zamana kadar korumuş her türden tehlikeden.Şimdi niye korumasın?Bebekken hayatın korkunç yüzüne karşı nasıl da savunmasızız.O zaman beni bırakmayan,bu günlere getiren rabbim niye şimdi beni bıraksın?

Bunları tekrar tekrar düşündüm ve şimdi karanlıktan da korkmuyorum,gece yarısı tek başıma sokaklarda yürümekten de.

afferin kız sana örnek aldım seni :) canımbenim

evet mantıklı bi sözmüş çok beğendim yazınızı beğen butonu olsa da bassam :34:

hhehe canım ben kendim açtım sandım konuyu :) .
Bende çoğu gece tel.de erkek arkadaşımla konuşarak uyuyordum ama bu zararlı tabi:)
Geçen sene yurtta 1 döneme yakın tek kişi kaldım odada sonra biraz daha alıştım :)
Ama bende ışıkları aça aça giderim karanlıkta tuvalate falan giderken

:46: :46: :46: Tam da aklimdan gecenleri yazmissin cnm :90:

Back
X