korkularımm..

cansu_0666

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
13
1
1
31
ıyı aksamlar hepınıze ınsan bazen oyle bunalıyor oyle yalnız kalıyor kı etrafındakı herkes herşey bos gelıyor gözüne kimse iyiliğimizi istemiyormuş gibi sankii. unıversıte sınavına hazırlanıyodum uvey annem ve evle ılgılı problemlerım vardı çok şükür üniversiteyi ve istediğim bölümü kazandım hersey yoluna girdin evden sorunlardan uzaklaşmak istiyordum burayı kazanmamla hepsi oldu kafam rahatladı.. şimdi bambaşka şeyler var en önemlisi biri var hayatımda çok sevdiğim değer verdiğim ,ideallerim , sağlam dostlarım ..
2 yıldır düzenli bi ilişkimiz var ailesiylede tanıştım ufak tefek problemler yasadık ama atlattık uzun zamandır adını koyalım aılelerımız tanışsın dıye basımın etını yıyordu ben her seferınde tamam konuscam deyıp geçiştirdim ama üvey anneme bahsetmıstım o da babama anlatmıs boyle boyle bırı var hayatında dıye kız babası tabı kımmış neyın nesıymış dıye sormus biz şimdilik babama sadece duyurduk ama annemle sevgılımı tanıstırcam sonra ılerleyen zamandada babamla tanıstrcam . ama korkularım var bana gore buyuk bı adım atıyorum.ve sevgilim benım okudugum yerde yaşıyo küçük bi yer kasaba gibi düşünün bende buyuksehırde dogup buyudum , arkadaşlarımın hemen hemen hepsi sen kucuk yerde nasıl yapcan delı mısın yasayamazsın topuklu ayakkabılarınla topraktamı yuruycen dıye konusup guluyolar veçok fazla etkılenıyorum acaba dedıklerı gıbı mı olur ben buyuk adımlar atmaya baslamışken bunun sevıncını yaşayamayıp pişman olurmuyum diye dusunuyorum ama şunu bılıyorum çok lüks bı hayatım yok tam tersı yengelerın yanında ezılmıs annesız buyumus bırıyım nıye yaşayamayım sankı kendı memleketımde ne yapıyorum ben burdakınden farkı yok yorumlarınız benım için çok önemli insan gerçekten sevdiği için bişeylere katlanamıyo mu ? bu arada yaşım 22 unıv. son sınıfım

Tatlım yaşın küçük.
Biraz daha gözlemle.
Kalbinin sesine kulak ver.
Herşey gonlunce olsun.
SEVGİLER:))

acelen ne tatlım benim koca evine gitmeye hiiiiiççç acelen olmasın zaten zorluklar yaşamışsın yeterince belliki kafan karışık sende emin değilsin

benden sana abla tavsiyesi hayatın boyunca emin olmadığın hiç bişrşeye kalkışma pişman olmazsın

Bak canım,küçük yer büyük yer,topukluyla toprakta gezme v.s. bunlar önemli değil.Ama önce okul.Ne olursa olsun okulunu bitir,mesleğini al eline ondan sonra bir ilişkiyi evliliğe götür.Yaşın küçük.

Madem korkularin var ne diye kiz halinle gidip ailesiyle tanistin be canim? Once erkek tanisir her isin yolu var. Babana da duyurmussun. Emin olmadan isi bu kadar aile seviyesine tasiman senin kabahatin.

Sevgilin uni mezunu mu ne is yapiyor

Sevdiğin için katlanırsın ama ne zamana kadar.. O yüzden iyi düşün biraz dahha bak derim

Cnm yasn kücük sende 2yıllk bi bölümde okuyosn galiba. Aday kac yasnda isi varmıı orda napcak nasl yasıycaksnz...
Önce düsün sonrasını düsün.. pisman olma. Sorundan kaçmak için yanlısa düsme. Önce rahat etmeye bak.

Önce okulunu bititmelisin ..

Sonrada evlilik kararinda tamamen emin oldugunda adim atmalisin .

Suan emin degilsin korkularin var , bunlarin olmadigi bir gamanda harekete gecersen daha iyi olur.

Kapıdan kovuluyorsun bacadan giriyorsun.
Azimlisin, takdir ettim. Ancak tarzını değiştir. Çok belli oluyor konularının aynı zihnin ürünü olduğu.

Yorumlariniz icin sagolun o da universite mezunu burda calisiyo kendi isini yapiyo babama duyurmaktan kasit şu sadece bi sevgilim oldugunu biliyo o kadar tabikide okulu bitirip ayaklarimin ustunde durmam gerekiyo bunca yilin karsiligini almam lazim şuan evlilik dusuncem yok benim planim bu yil okulu bitirip staj yaptigim yer bekliyo orda ise baslayip biraz zaman sonra aileleri tanistirmak sonra nisan dugun vs. Korkularim dedigim sey cevremdekilerin beni orda yasayamazsin kavramiyla yargilamasi.ve okudugum bolum gumrukle ilgili burdada cok rahatlikla yapilacak tam bu isin yeri olan bi yer hepinize cok tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…