Fazla rahatlıkda iyi değil bana göre 10 gün kaldı doktora gitmeme bi geçseydi zaman hayırlısıyla :)Ay ne güzel yaa rahatmışsın.
Ben hiç rahat değilim ne zaman yorulsam midem bulansa içerde bişeyler karıştırıyo bizimki diyorum
Hiçbişey olmaz korkma. Tabi ki doğalı bu. İçerde sessiz sessiz uyyor. Dünyaya merhaba diyeceği günü bekliyor.
benimki doğal hamilelik ama ilk haftalarda benimde midemde bulanmıyordu yani çok rahatsız edici derecede değildi. 8haftalıkken biraz oldu o da akşamları 2-3 saat sürüp sona eriyordu. 13.haftadan itibaren o da olmadı yanmaya bıraktı yerini şuan 25haftalık hamileyim canım. Ama bende çok korkuyordum birşeyler yolunda değil mi diye. Hala öyleyim hergün dr gitsem için anca rahat eder :)Fazla rahatlıkda iyi değil bana göre 10 gün kaldı doktora gitmeme bi geçseydi zaman hayırlısıyla :)
Aynen öyle hergün gel dese doktor giderim içim ancak öyle rahat eder. :) ilk gebelik oldugundan belkide bu korkular. Allahım saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin herkesebenimki doğal hamilelik ama ilk haftalarda benimde midemde bulanmıyordu yani çok rahatsız edici derecede değildi. 8haftalıkken biraz oldu o da akşamları 2-3 saat sürüp sona eriyordu. 13.haftadan itibaren o da olmadı yanmaya bıraktı yerini şuan 25haftalık hamileyim canım. Ama bende çok korkuyordum birşeyler yolunda değil mi diye. Hala öyleyim hergün dr gitsem için anca rahat eder :)
O his hiçbir zaman geçmeyecek. Belirti olsa da olmasa da. Hatta bebeği hissetmeye başladığınızda çok hareket etse dert edeceksiniz az hareket etse yine dert edeceksiniz. Annelik endişeli bir bekleyiş ben gebeliğimde bunu farkettim. Sadece kendinize şunu tekrarlayın kötü birşey olması için hiçbir sebep Yok.Mrhb Kızlar
13+4 günlük hamileyim tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Kontrollere gidiyorum ultrasonda tahlillerde hersey yolunda görünüyo. Ama gitmediğim 20 -25 günlük bekleme süresinde çok korkuyorum bişey oldumu olacak mı diye içimdeki bu korkuyu yenemiyorum. Korkumun sebebi en bastan beri hiç hamilelik belirtisi yaşamadım mide bulantısı vs.gibi. çok rahat geçiyo hamileliğim. Benim gibi olan var mı bu korkuyu nasıl yenebilirim
aynen canım ilk olduğu için. AminAynen öyle hergün gel dese doktor giderim içim ancak öyle rahat eder. :) ilk gebelik oldugundan belkide bu korkular. Allahım saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin herkese
Aynen öyle hergün gel dese doktor giderim içim ancak öyle rahat eder. :) ilk gebelik oldugundan belkide bu korkular. Allahım saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inşallahbenimki doğal hamilelik ama ilk haftalarda benimde midemde bulanmıyordu yani çok rahatsız edici derecede değildi. 8haftalıkken biraz oldu o da akşamları 2-3 saat sürüp sona eriyordu. 13.haftadan itibaren o da olmadı yanmaya bıraktı yerini şuan 25haftalık hamileyim canım. Ama bende çok korkuyordum birşeyler yolunda değil mi diye. Hala öyleyim hergün dr gitsem için anca rahat eder :)
Evet annelik bambaşka bi deneyimmiş doğmadan böyleyse doğduktan sonra nasıl olur tahmin bile edemiyorum. :)O his hiçbir zaman geçmeyecek. Belirti olsa da olmasa da. Hatta bebeği hissetmeye başladığınızda çok hareket etse dert edeceksiniz az hareket etse yine dert edeceksiniz. Annelik endişeli bir bekleyiş ben gebeliğimde bunu farkettim. Sadece kendinize şunu tekrarlayın kötü birşey olması için hiçbir sebep Yok.
İnşallah canımm ediyorumOh mis gibi hamileligin var ben korkuyodum ama sorunlu olduğu için dua et sürekli allah korur inşallah korkma herkes nasıl sağlıklı doguruyosa sende öyle dogurursun inşallah böyle düşün kimseye bi sey olmuyosa sizede olmaz inşallah
Tevekkül et vesvese lere kapılma Rabbim inşallah güzel ömürlü hayırlı bir evlat verirMrhb Kızlar
13+4 günlük hamileyim tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Kontrollere gidiyorum ultrasonda tahlillerde hersey yolunda görünüyo. Ama gitmediğim 20 -25 günlük bekleme süresinde çok korkuyorum bişey oldumu olacak mı diye içimdeki bu korkuyu yenemiyorum. Korkumun sebebi en bastan beri hiç hamilelik belirtisi yaşamadım mide bulantısı vs.gibi. çok rahat geçiyo hamileliğim. Benim gibi olan var mı bu korkuyu nasıl yenebilirim
Ben de tüp bebekle hamileyim. Çooook iyi anlıyorum seni. Bende sürekli belirtilere takılıyorum. Bir göğüs ağrım oluyor bi olmuyor. Olmadığında endişeleniyorum. Midem bulanmasa endişeleniyorum. Ama bence sen rahat ol. İlk 3 aylık dönem bitmiş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Mrhb Kızlar
Şuanda kaç haftatalık cnm. Benimde kimyasal ce boş gebeliğim var. Bende nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Her an birşey olacak korkusu var.Canım bende cok evhamlıyım. İlk hamileliğimde kalbi durmuştu miniğin şuan saçma sapan bir sürü şey kuruyorum
.Ben de tüp bebekle hamileyim. Çooook iyi anlıyorum seni. Bende sürekli belirtilere takılıyorum. Bir göğüs ağrım oluyor bi olmuyor. Olmadığında endişeleniyorum. Midem bulanmasa endişeleniyorum. Ama bence sen rahat ol. İlk 3 aylık dönem bitmiş. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
9 haftalık cnm. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Amin canımm Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sende sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın inşallah evladını. Senin bebiş ne kadarlık
Ben şuan 9. Haftanın içindeyim. Çok zorlu geçiyor benim için.. planlı bi gebelik değildi düzenli ilaç kullanıyordum bi seneye yakın birdn kesmek zorunda kaldım ve şuan çok kötü geçiyor açıkcası. Şuan atarax diye bi ilaç kullanıyorum ne yazık ki. İlacı Kullanmamam bebege daha zararlı olacagını düşünüuyorlar sinir stres depresyonŞuanda kaç haftatalık cnm. Benimde kimyasal ce boş gebeliğim var. Bende nasıl düzeleceğim bilmiyorum. Her an birşey olacak korkusu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?