Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yeni ev alıp taşındım, 7.kattayım ve evde ufak ufak karıncalar çıkıyor. apartman eskide değil ama sanırım taşların altında yaşıyorlar, özellikle banyo ve mutfakta görüyorum. başlarda bende günah diye öldürmeyip, toplayıp balkondan atıyordum ama illallah dedim artık, hepsini süpürüp çöpe atıyorum ama tükenmiyorlar ya. aşırı derecede heryeri sarmış değiller ama sürekli 2şer 3er tane görüyorum. yeni evimden tiksindim bunlar yüzünden. birsürü şey denedim, birde şu salatalığı deniyeyim bakalım, inşallah çözüm olur.
kızlar benimde evimde karınca vardı sürekli geziyorlardı günah diye de birşey yapamıyordum. bir süre yaklaşık 1 ay boyunca limon koydum ama karıncalar artık o kadar azıtmıştıki limonun üzerinede çıkıyorlardı :) bir çözüm buldum sizinde uygulamanızı tavsiye ederim gerçekten işe yaradı va Allahıma hamd olsun karıncalar evi terk etti. :) önerim şu kızlar... bildiğiniz salatalığı halk tabiriyle hıyarı :) kesip karıncanın gezindiği yerlere koyun bir süre sonra sizde karıncıların gittiğini göreceksiniz.
benim denediğim ve sonuç aldığım bişeyi paylaşayım cif döktüm çıktıkları yere.bi daha çıkmadılar.
![]()