Inanmayın her habere lütfen. Asparagas diye bir kelime var neticede.Yok bir yakinimi kaybetmedim hic cok sukur. Kendi kendime diyorum ki sacmalama nasil anlamazlar insanin olup olmedigini. Sonra aklima internetteki haberler geliyor yok kalp krizi gecirdikten sonra gommusler ertesi gun mezardan ses gelmis acmislar falan. Bildigin haber yapmislar bunu. Adamin ismi cismi herseyi var. Beynim diyor ki madem olamazdi hani bu haberler ne? Gercekten asmakta zorlaniyorum
Nur icinde yatsin basiniz sagolsun. 30 yasinda koca kadinim. Nerden geldi bu korku icime bilmiyorum oturdum bu dusuncelerle savasiyorum. Allah vermesin kimseye..Yaş kaç sizin. Ben anneannemi kaybettim elini öpmüştüm öleli 1 saat filan olmuştu. Ondan sonra değişim o gelen beyazlık soğuma karnın şişmesi. Sanki biz de öldüğüne emin olalım gibi bir şey izledik yani kefenlenene kadar.
yok yok maalesef var oyle yıkanmayla ayılma gıbı degıl öldü sanılıp gomulenler de yıkanıyor tabutunda tırmık ızı olan mı dersın ya da öldü dıye morga kaldırılan ama morg gorevlısı tarafından yasadıgı anlasılan mı dersın var yanı varda aklımıza gelıp yasamımızı etkıleyecek noktaya geldıyse uzman sartEğer ölmemiş olursaniz yikanirken zaten uyanirsinız oldu da mezara koyarken Kalbiniz mucizeyle atmaya başladıkorkudan geri ölürsünüz anlamazsiniz bile :)
Bunu sakın takıntı haline getirmeyin direk psikoloğa gidin bakın benim iğne fobim var düşüne düşüne insanın beyninde büyüyor ve anlamsız şekilde hayatınıza etki ediyor .
Evet haklısın.yok yok maalesef var oyle yıkanmayla ayılma gıbı degıl öldü sanılıp gomulenler de yıkanıyor tabutunda tırmık ızı olan mı dersın ya da öldü dıye morga kaldırılan ama morg gorevlısı tarafından yasadıgı anlasılan mı dersın var yanı varda aklımıza gelıp yasamımızı etkıleyecek noktaya geldıyse uzman sart
Bu durumun basiniza gelme ihtimali sizi hic urkutmuyor muyok yok maalesef var oyle yıkanmayla ayılma gıbı degıl öldü sanılıp gomulenler de yıkanıyor tabutunda tırmık ızı olan mı dersın ya da öldü dıye morga kaldırılan ama morg gorevlısı tarafından yasadıgı anlasılan mı dersın var yanı varda aklımıza gelıp yasamımızı etkıleyecek noktaya geldıyse uzman sart
Evham oluyo mevzu saçma da olsa böyle bi imtihanı oluyo herkesin bir zaman. Biraz maneviyati arttirin iciniz ferahlar.Nur icinde yatsin basiniz sagolsun. 30 yasinda koca kadinim. Nerden geldi bu korku icime bilmiyorum oturdum bu dusuncelerle savasiyorum. Allah vermesin kimseye..
ya her türlü ölüm zamanım zaten gelmıs dıye dusunurum sanırımBu durumun basiniza gelme ihtimali sizi hic urkutmuyor mu
11 gun yasamamıstır o depremde enkaz altına 1 hafta yasayanlar var kendı ıdrarını falan ıcerek hayatda kalmaya calısanlar 1 haftadan sonra da yasanması zor yanı orda bıraz abartı var ordan ıcınız rahatlayabılır belkıYorumlar icin tesekkur ederim ama sanki daha fena olmak uzereyim :) Allahini seven yok oyle bir ihtimal doktorlar nasil anlamasin sacmalama desin :)
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Rica etsem terapistin adini ozelden bana yazabilir misiniz?Kadının biri 11 gün tabutta nasıl yaşamış ya, çok sallamasyon bir hikaye gibi duruyor. Tabutun hacmini düşünün, toprağın altında olduğunu düşünün, 11 günlük hava olabilir mi orada? Ha, mezarında canlanan birileri olabilir mi, olabilir ama şu zamanda, şu teknolojiyle sanmıyorum. Madem böyle bir fobiniz var, psikologdan yardım alın, olmadıYokuspokus ın tavsiyesi çok mantıklı. Vasiyet yazın, ölmeniz durumunda birkaç gün gömmesinler bari sizi ya da gömmeden önce vücut iç sıcaklığınızı filan ölçsünler. Tüm bunlara gerek yok ama içinizi rahatlatacaksa yapmaktan da zarar gelmez.
Çok şiddetli seviyede klostrofobim vardı. Enkaz altında, gerçek anlamda mezardan daha dar bir alanda 6 saat geçirdim, ondan sonra dehşet bir boğulma, kapana kısılma korkum baş gösterdi. Asansöre bile binemiyordum, yastığın ucu azıcık yüzüme gelse boğuluyorum zannediyordum. Gömüldüğümü düşünmek bile çıldırtıyordu beni. Terapi gördüm. EMDR diye bir yöntem var, onu uygulayacaklardı bana. Daha ilk seansta korkularımızı bir sandığa kilitlemekle ilgili bir şeyler zırvaladı terapistim. O kadına bir daha gitmedim. =)) Ben dar alan korkusundan kafayı yiyorum, kadın bana kilitli sandıklardan, sandığı gömmekten bahsediyor filan. Deli midir nedir... Neyse, sonra süper bir terapistle tanıştım, çok şey değiştirdi hayatımda. Bakın ben o korktuğunuz şeyi bizzat yaşadım, bir bilinmeyen korkusu yok yani, direkt bildiğim bir şeyden korkuyordum, ben bile atlattım. Siz de mutlaka yardım alın. Eminim atlatacaksınız.
Ya keşke yardımcı olabilsem ama benim o terapistim, yıllar önce vefat etti mide kanserinden. Nurlar içinde yatsın. Bir travmam da bu. Nereye bulaşsam biri ölüyor moduna girmiştim bir süre. Onun için de başka terapiste gittim. Onların adını atıyorum özelden.Yorumunuz icin cok tesekkur ederim. Rica etsem terapistin adini ozelden bana yazabilir misiniz?
Bebegim var 4.5 aylik. O dogduktan sonra cok feci bir deprem korkusu basladi mesela.yenı dogum yapanlarda cocugunu, esını kaybetmekten veya ölmekten korkar
manyak gıbı kızımın nefesını dınledım 1 hafta yasıyor mu dıyebesıgınde . oyle korkardım kı bırsey olursa dıye yatagıma hıc uzanamadım rahat rahat basında bekledım hep
bıraz o hallerıme benzettım sızı
bu tarz buyuk degısımler oldu mu hayatınız da
:) tamam gececek bunlar :)Bebegim var 4.5 aylik. O dogduktan sonra cok feci bir deprem korkusu basladi mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?