Bu korkunun normal olmadigini mi dusundunuz? Mesela sizi korkutmaz mi boyle bir ihtimal? Gercekten merak ettigim icin soruyorum yanlis anlamayinPsikiyatra görünün..
Ya keske ben de gulebilsem. Ciddi ciddi derdim oldu ama bu konu benim. GercektenGüldüm ya kusura bakmayın da hönkürdüm hatta
Bu korkunun normal olmadigini mi dusundunuz? Mesela sizi korkutmaz mi boyle bir ihtimal? Gercekten merak ettigim icin soruyorum yanlis anlamayin
Bir de bunu sadece kafamdan kurmus olsam hic ornegi olmasa sacmalama deyip gecistircem kendimi ancak bu korku aslinda okudugum bir haber sonrasinda gelisti. Gercekten asamiyorum bunu.Güldüm ya kusura bakmayın da hönkürdüm hatta
Korkunuz normal değil tabiki.. belli ki bilinçaltında uyaran bişiler var psikiyatriyle görüşün mutlaka..Ya keske ben de gulebilsem. Ciddi ciddi derdim oldu ama bu konu benim. Gercekten
Kesinlikle normal bir korku değil, ölmekten korkmak çok normal ama bahsettiğiniz şeyi ilk defa duyuyorum. Bir uzmandan görüş almanız daha doğru olur.Arkadaslar benim bir korkum var, biri beni rahatlatirsa cidden minnettar olacagim. Ben öldü sanilarak gomulmekten cok korkuyorum. Olur mu oyle sey diye dusunebilirsiniz. Keske ben de ne mantiksiz sey deyip gecebilsem ancak arama motoruna yazdiginizda maalesef bunun yasanmis ornekleri var. Korkum ölüm degil de yasadigim halde gömülmüs olmak. Bir suredir aklimda, kendimce onlem almaya calisiyorum, yakinlarima su kadar sure gommeyin beni falan mi desem durumuna kadar geldim. Belki beni sakinlestirecek, ferahlatacak iki cumle kuran biri olur umuduyla buraya yaziyorum. Okudugunuz icin tesekkurler
ben hiç dalga geçecek bir durum görmedim seni anlıyorum insanın aklına bazen böyle tuhaf şeyler geliyor aklından çıkarmaya çalış destek alArkadaslar benim bir korkum var, biri beni rahatlatirsa cidden minnettar olacagim. Ben öldü sanilarak gomulmekten cok korkuyorum. Olur mu oyle sey diye dusunebilirsiniz. Keske ben de ne mantiksiz sey deyip gecebilsem ancak arama motoruna yazdiginizda maalesef bunun yasanmis ornekleri var. Korkum ölüm degil de yasadigim halde gömülmüs olmak. Bir suredir aklimda, kendimce onlem almaya calisiyorum, yakinlarima su kadar sure gommeyin beni falan mi desem durumuna kadar geldim. Belki beni sakinlestirecek, ferahlatacak iki cumle kuran biri olur umuduyla buraya yaziyorum. Okudugunuz icin tesekkurler
Tum kalbimle Allah razi olsun diyorum. Yani 11 gun boyunca mezardan cikmaya calismak falan dehsete dusurdu beni. Bu yazdiginiz cok mantikli ve ferahlatici.Öldükten sonra vücut ısısı düşer ve çok kısa sürede ölüm soğukluğuna bürünürsünüz ve 6 saat gibi bir sürede bağırsaktaki bakteri hareketleri artar ve karın şişmeye başlar. Bence o okuduklarınız abartılı korkutucu hikâyeler olabilir. Internet bilgi çöplüğü sonuçta.
Yaş kaç sizin. Ben anneannemi kaybettim elini öpmüştüm öleli 1 saat filan olmuştu. Ondan sonra değişim o gelen beyazlık soğuma karnın şişmesi. Sanki biz de öldüğüne emin olalım gibi bir şey izledik yani kefenlenene kadar.Tum kalbimle Allah razi olsun diyorum. Yani 11 gun boyunca mezardan cikmaya calismak falan dehsete dusurdu beni. Bu yazdiginiz cok mantikli ve ferahlatici.
Yok bir yakinimi kaybetmedim hic cok sukur. Kendi kendime diyorum ki sacmalama nasil anlamazlar insanin olup olmedigini. Sonra aklima internetteki haberler geliyor yok kalp krizi gecirdikten sonra gommusler ertesi gun mezardan ses gelmis acmislar falan. Bildigin haber yapmislar bunu. Adamin ismi cismi herseyi var. Beynim diyor ki madem olamazdi hani bu haberler ne? Gercekten asmakta zorlaniyorumÖldükten sonra vücut ısısı düşer ve çok kısa sürede ölüm soğukluğuna bürünürsünüz ve 6 saat gibi bir sürede bağırsaktaki bakteri hareketleri artar ve karın şişmeye başlar. Biz de de genelde ertesi gün öğlen olur cenazeler uzaktan gelen olur haber alamayan da alsin diye bir gece evde bekler. Siz bir yakınızı kaybettiniz mi hiç? Yani o zaman anlayabilirsiniz ancak ölümden nasıl emin olunur. Bence o okuduklarınız abartılı korkutucu hikâyeler olabilir. Internet bilgi çöplüğü sonuçta.
Allah hepimizden razı olsun. Dediğim gibi bunu maalesef bir cenazede gözlemleyerek atlatabilirsiniz bence. Insan hayatı sorguluyo ve bir çok şeyi kabul ettiriyo insana cenazeler.Tum kalbimle Allah razi olsun diyorum. Yani 11 gun boyunca mezardan cikmaya calismak falan dehsete dusurdu beni. Bu yazdiginiz cok mantikli ve ferahlatici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?