- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
bir de böyleleri varMerhaba kizlar benim son adet tarihim 10 eyluldu ve hala adet olmadim 10 ekimde test yaptim negatif cikti ve cok uzulmustum cok bebek istiyorum kasik ve bel agrilarim var goguslerim hassaslasti cok fazla akinti falanda yok yarin test yapicam ama cok heycanliyim acaba var mi diye bu ilk denememiz eylul basinda evlendim
Esimde bende istiyoruz bakalim kismetBu ne hız bebek için eylülde evlenmissiniz daha
bi kac ay daha bekleyin olur bebeginiz
Bebek için biraz fazla hızlı çıkmışsınız ama Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Ben de sizin gibi olmuştum 1 ay gecikmişti adetim ilk hamileliğimde ve ilk yaptığım test negatif çıkmıştı.
Sonrasında da adetim gelmediği için (kahverengi bir lekelenme olmuştu bir ara sonra kesilmişti) bi daha test almıştım, pozitif çıkmıştı. Tesekur ederim insallah Rabbim hayirlisini nasip etsin ama bendre ne lekelenme nede akinti hicbisey yok
İlk hamileliklerde böyle olabiliyor.
Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Boyleleri derken ne kastettin?bir de böyleleri var
bebek derdine düşen körpe gelinler yaş inşaallah 17 felan değildirBoyleleri derken ne kastettin?
Hayir 26 yasindayimbebek derdine düşen körpe gelinler yaş inşaallah 17 felan değildir
Pazartesi yaptirmayi dusunuyorum insallah hayirlisiyla hamileyimdirDirek kan testi yaptirsaniza epey gecikmis
Gercek evlilik nasil oluyor peki senin evliligin gibimi?ya çok merak ediyorum. eylül başı evlenip ilk aydan hamile kalmak isteği nasıl ve neden oluşuyor? gerçek evlilik bu değil bence
Rumuz cok onceden kaldi nasil degistirecegimide bilmiyorum bu benim ikinci evliligim birinci evliligimde cok cektigim icin oyle yazmistimBu arada rumuzunuz da dertli gelin filan daha 1 ay olmus evleneli kendinize cocugumu dert edindiniz hemen. Cocuk istemenize bisey demiyorum normal bende evlendigimde hep istiyordum korunmadim 5 aylik evliyken hamile kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?