Korkumdan test yapamiyorum :(

Mevsimlerden galiba bu ara çoğu kişinin regl dönemi saptı. Benimde baya gecikmişti bi çok arkadaşımın da.. Bir de yeni evli olduğun için de günler değişiyor olabilir. Çok heveslenme istersen canım..

Ayrıca isteyen ilk aydan bebek ister, isteyen evlenmeden önce, isteyen 14. Yılda. Kimseyi ilgilendirmez ki. Rabbim herkese hayırlısını versin .
Allah razi olsun sanki hayatta sadece ben bebek istiyormusum gibi saldiriyorlar :(
 
hemen olmuyor ya bu isler tutturanlar var tabi ayrı ama genelde en azından 4-5 ayı buluyor evlenir evlenmez denense bile olmayadabilirsiniz stresten gecikmistir ama cok istiyorum olsun psikolojiside iyi olmuyor akısına bırakın eger hamile degilseniz mutlaka olur zamanı gelince
 
Canim ben de 10 gun gecikmiş eczaneden aldığım testte negatif görmüştüm.kan testinde ortaya çıktı gebelik. Git bi kan testi yaptir bence. Eski konularını hatırlıyorum cok cekmistin.evlenmissin insallah çok mutlu olursun. Rabbim ins hayırlı zamanda sağlıklı bir bebis nasip etsin.

Bi de soyleleri var ki sen hiç umursama. Evli barkli kadının ne zaman bebek isteyip istemeyecegine laf edecek kadar haddini asanlar.
 
ben 4 sene bekledim hic bir belirti olmadan ogrendim hamileligimi acele etme stres yapma zamani gelmeden olmuyo malesef git testini yap eger bise cikmazsa dr a gorun kist falanda olabilir
 
neden bu kadar garipsediniz anlamıyorum evlenen herkesin hemen korunması mı gerekiyor? 26 yaş anne olmak için gayet iyi bir yaş...

bu arada inşallah hamilesindir ama değilsen de üzülme ilk aydan hamile kalma olasılığı %25 ileri ki dönemlerde daha da artıyor. ayrıca konunuzu keşke bdv açmasaydınız baya bir tepki veren çıkar burda iğnelemeye bayılırlar:KK48:
 
Bencede çok yeni evlenmişsin tanımadan yarını bilmeden çocuk istemek biraz hata

Ama umarım gönlünden geçen olur kan testi ver epey olmuş idrarda da çıkmalıydı aslında testle yeniledin mi?
 
Konu sahibi bence test için yarını bekleme,git al yap;)
Ayrıca ilk aydan nasıl oluyor diyenler, tıpta imkansız bişeymiş gibi konuşuyorlar,çok acayip oluyor bazen burası. Ayrıca evlenir evlenmez bebek istemesi de konu sahibini enterese eder.
İki defa hamile kaldım ikisinde de denediğimiz ilk ayda hamile kaldım.
 
Öyle olsa ne olacak ki? Ne kadar seviyesiz ve cirkin bi itham
Otham degil ki zaten kendisi konu acmis bu konu da yani ilk deneme degil o onceden de bir evlilik yasamis yani daha fazla gecikirce regli beklemeden doktora gitsin. Bir sorun varsa tedavi olsun.
 
Konu sahini kirmak istemiyorum ama ona yeni bir gelinlik alacak kadar deger vermeyen bir ailede ve kosa kosa cocuk istiyor bence biraz dusunun. Umarim dugununuz istedoginiz gibi olmustur ve istediginiz gelinligi giymissinizdir.
 
10ekimde test yaptınız ve çıkmadı.kaç gün gecikmişti test yaptığınızda?ben sekizinci ayda hamile kaldım.yaşımdan dolayı herşey normal olmasına rağmen çok korktum ,stres yaptım,her regl olduğumda ağladım.sakın benim gibi stres yapma canım hamileliği geciktirir stres.
 
Otham degil ki zaten kendisi konu acmis bu konu da yani ilk deneme degil o onceden de bir evlilik yasamis yani daha fazla gecikirce regli beklemeden doktora gitsin. Bir sorun varsa tedavi olsun.
Eski konularını okudum konu sahibinin fakat o yorumu yapan arkadaş bi sayfa önce de dalga gecmisti ikinci yorumu da o şekilde olunca pek iyi niyetli gelmedi bana, yoksa ben de ayni fikirdeyim yazdıklarından 2. Eşinden de pek yüzü gülmeyecek gibi duruyor ama insallah şaşıran biz oluruz yeterki üzülmesin tekrar
 
Back
X