- Konu Sahibi Nazli gelin
Allah gonlune gore versin canim ins hamilrsindir aradanda cok gecmis idrar testi yapsan cikar aslin da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun sanki hayatta sadece ben bebek istiyormusum gibi saldiriyorlarMevsimlerden galiba bu ara çoğu kişinin regl dönemi saptı. Benimde baya gecikmişti bi çok arkadaşımın da.. Bir de yeni evli olduğun için de günler değişiyor olabilir. Çok heveslenme istersen canım..
Ayrıca isteyen ilk aydan bebek ister, isteyen evlenmeden önce, isteyen 14. Yılda. Kimseyi ilgilendirmez ki. Rabbim herkese hayırlısını versin .
Anladim canim simdi mutlu olursun insallahRumuz cok onceden kaldi nasil degistirecegimide bilmiyorum bu benim ikinci evliligim birinci evliligimde cok cektigim icin oyle yazmistim
Saol cnm yarin yapicam zatenAllah gonlune gore versin canim ins hamilrsindir aradanda cok gecmis idrar testi yapsan cikar aslin da
Rabbim cumlemizi mutlu etsin cnmAnladim canim simdi mutlu olursun insallah
Öyle olsa ne olacak ki? Ne kadar seviyesiz ve cirkin bi ithamSanırım evlenmeden de denemeleriniz oldu
OlmuşSanırım evlenmeden de denemeleriniz oldu
Otham degil ki zaten kendisi konu acmis bu konu da yani ilk deneme degil o onceden de bir evlilik yasamis yani daha fazla gecikirce regli beklemeden doktora gitsin. Bir sorun varsa tedavi olsun.Öyle olsa ne olacak ki? Ne kadar seviyesiz ve cirkin bi itham
Eski konularını okudum konu sahibinin fakat o yorumu yapan arkadaş bi sayfa önce de dalga gecmisti ikinci yorumu da o şekilde olunca pek iyi niyetli gelmedi bana, yoksa ben de ayni fikirdeyim yazdıklarından 2. Eşinden de pek yüzü gülmeyecek gibi duruyor ama insallah şaşıran biz oluruz yeterki üzülmesin tekrarOtham degil ki zaten kendisi konu acmis bu konu da yani ilk deneme degil o onceden de bir evlilik yasamis yani daha fazla gecikirce regli beklemeden doktora gitsin. Bir sorun varsa tedavi olsun.