Korkumdan test yapamiyorum :(

Öyle olsa ne olacak ki? Ne kadar seviyesiz ve cirkin bi itham

Ben öyle bi yorum yapmayı uygun buldum kaldı ki benim ithamım değil kendisi yazmış, duruma yabancı değil yani neden test yapmaya korkuyo onu anlamadım

Sıkıntın varsa kib butonu deyha orda bağyan

Nick'inizi hatirliyorum ancak neden bosandiginizi hatirlayamadim.

Haddimi asmak istemem ancak sutten agziniz yanmis bir kere yogurdu ufleyerek yeseniz.

Once taniyin birbirinizi, evliliginiz otursun. Sonra cocuk dusunun derim.

Bosanma oncesi ve sonrasi tum surecleri atlatmis biri olarak bebek arzularinizdan ziyade aklinizi dinlemelisiniz bence.

Eski konularını okudum konu sahibinin fakat o yorumu yapan arkadaş bi sayfa önce de dalga gecmisti ikinci yorumu da o şekilde olunca pek iyi niyetli gelmedi bana, yoksa ben de ayni fikirdeyim yazdıklarından 2. Eşinden de pek yüzü gülmeyecek gibi duruyor ama insallah şaşıran biz oluruz yeterki üzülmesin tekrar

Ne bildin dalga geçtiğimi benden önce aynı yorumu yapan da olmuş

"Über mutlusunki ilk Aydan bebek istiyorsun" şeklindeki cümlenden bildim. Daha fazla uzatmayacağım,selametle..

Yoo bence uzatmalısın hoşlandım senden üzerimden reklam yapmana izin vericem

Benden hoşlanmayan bir dolu üyeden begeni alabilirsin belki bir gün şirinleri de görürsün :KK59:

10ekimde test yaptınız ve çıkmadı.kaç gün gecikmişti test yaptığınızda?ben sekizinci ayda hamile kaldım.yaşımdan dolayı herşey normal olmasına rağmen çok korktum ,stres yaptım,her regl olduğumda ağladım.sakın benim gibi stres yapma canım hamileliği geciktirir stres.
Ayni gun gelmesi lazimdi normalde

Ilk esin seni yeni evliyken biraktigi icin travma olmus sanirim. Bebek evliligi guclendirir kocani baglar diye istiyorsan sakin yapma. Ha yok anne olmak istiyorum kisa zamanda tanidim kocami diyorsan da korkmana gerek yok. Ilk aydan gebe kalmayan bir suru insan var.

Merhaba kizlar benim son adet tarihim 10 eyluldu ve hala adet olmadim 10 ekimde test yaptim negatif cikti ve cok uzulmustum cok bebek istiyorum kasik ve bel agrilarim var goguslerim hassaslasti cok fazla akinti falanda yok yarin test yapicam ama cok heycanliyim acaba var mi diye bu ilk denememiz eylul basinda evlendim
Tabiki sizin seçiminiz hemen çocuk sahibi olmak ama biraz evliliğinizin tadını çıkarsanız ve biraz daha tanısanız birbirinizi. Bak ben sana söyleyim bebeğin oldugunda hamilelik logusalik ve cocuk 2 yaşına gelene kadar uykusuzlukla bir hayat bekliyor sizi...evliliğiniz yıpranır gezme tozma sınırlı olacak, bir şeylere doymazsaniz sorun olur ileride...şöyle basbasa bir film bile izleyemeden, sahilde elele gezip gece yarısı eve dönmeden, sinemada aşk filmi seyretmeden hemen bebis yapma deriz....

Merhaba kizlar benim son adet tarihim 10 eyluldu ve hala adet olmadim 10 ekimde test yaptim negatif cikti ve cok uzulmustum cok bebek istiyorum kasik ve bel agrilarim var goguslerim hassaslasti cok fazla akinti falanda yok yarin test yapicam ama cok heycanliyim acaba var mi diye bu ilk denememiz eylul basinda evlendim
10 eylul benimde adet tarihimdi canim adetim 3 gun gecince yaptim testi cikmadi 7 gun gecti yaptim cikti ama bugun dusuk yaptim hakkinda hayirlisi olsun senin insallah hamilesindir . test yapmaya korkma ama beklemeni tavsiye ederim

Büyük bir ihtimal hamilesindir,adet lerin duzenluyse eger,bende subatta sonunda eblendim 40 gun sonra hamile kaldim,istiyetek ama benim,yasim geciyo cunku,esimixe 5 yildir taniyordum uzatmaya gerek girmedim bende
Hamkinda hayırlı si canım,rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

10 eylul benimde adet tarihimdi canim adetim 3 gun gecince yaptim testi cikmadi 7 gun gecti yaptim cikti ama bugun dusuk yaptim hakkinda hayirlisi olsun senin insallah hamilesindir . test yapmaya korkma ama beklemeni tavsiye ederim
Grecmis olsun cnm :(

Back
X