Kaybederim diye çok korkarsanız, farkında bile olmadan bakmışsınız ki: siz, siz gibi davranmıyorsunuz.Birsürü tavizler vermişsiniz, aman bitmesin aman bitirmesin diye. Sonra çok pişman olursunuz. Oluruna bırakın, insanlar hemen belli olmaz (yanlş anlaşılmasın,birlkte olduğunz kişi çok iyi biri de olabilr) ,ileriki günlerde ola ki hayalkırıklığına uğrarısanız bu akdar kapılmanın acısını çekersiniz. Siz elinizden geleni yapın,sevgiyi saygıyı muhabbeti verin, biterse üzülürsünüz elbet ama hayırsız bir evliliğe gidecekse hiç olmaması daha iyi olur mantığıyla kendinize güç verin.
vavv :) gerçekten çok rahatlatıcı bir cevap oldu =) doğru o kaybeder ben nie kaybedeyim o olmazsa daha iyisi olur hayret bişeybiterse bitsin.daha yeni başlamış bir ilişki içindesiniz.herkes sevdiğini kaybetmekten korkar arada ya ölürse ya ayrılırsak diye düşünür ama bununla yaşamaz.sanırım bu biraz özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor ilişkim ya biterse diye düşünüp binbir taviz veren,gururundan ödün veren kişiler ayrılırsam daha iyi birini bulamam ya da birini bulamam yalnız kalırım korkusu taşıyorlar.
ayrılırsanız kaybedecek kişinin o oluduğuna inanırsanız sanırım bu korkunuz kaybolur,ilişkinizi rahatça ve kendiniz gibi yaşarsınız.
vavv :) gerçekten çok rahatlatıcı bir cevap oldu =) doğru o kaybeder ben nie kaybedeyim o olmazsa daha iyisi olur hayret bişeyçok teşekkür ederim :)
bence de kaybetme korkunuzu bi kenara bırakın o anın tadını çıkarın.. siz mutluysanız o da mutludur ve insan mutlu olduğu birini niye bırakmak istesin ki?? o sizi bu halinizle tanıyıp bu halinizle sevmedi mi sonuçta ?? kendinizden ödün vermeyin her şeyin hayırlısı deyin ve yaşamanıza bakın..
Zaman zaman ben de bu hislere yenik düşüyorum,onsuzluk delirtiyor sanki, ya biterse, ne olur nasıl katlanırım vs. Ama bitmişse -artık hayır gelmeyen vbirşeyler olmuştur demektir. Bizim dayanamadığımız şey sevdiğimiz kişinin 'zihnimizdeki-kalbimizdeki'hali.
Fakat gerçekte ise artık o aşık olunanın sadece cismi vardır, düşlediğimiz o huyu-düşümncesi sevgi bizden çoook uzaktadır.Yoktur aslında.
:)ayyy çok teşekkür ederim :) herşeyin hayırlısı inşallah..ve resminizdeki duvaktan banada İnşallah ..Maşallah :))
teşekkür ederim :)) hayırlısıyla darısı tez zamanda başınıza
canım neyi çok düşünüp sakınırsan o başına geliyor akışa bırak tahminler yürütüp düşünme..
kendimden örnek vereyim benim seneler oldu arkadaşlık döneminden sonra hoşlanmayla başlayan bir ilişkim olmuştu harika bir insandı seviyorum diyordum o istedi başlamasını bende sevince sevgililik dönemi başladı bir şekilde... Düşünüyordum bu ilşki bitmez kesinlikle diyordum ne sebep olabilirki ben harika giden ilşkimi bu kadar iyi anlaştığım birini kaybetmem o da beni kaybetmeyi göze alamaz diyordum..Bazen de aksini düşünüyordum neler bitiyor bu ilşki neden bitmesin o da bir erkek her erkek aynıdır diye evhamlanıyordum saniyem saniyemi tutmuyordu..
O harika ilşki kimsenin bitmesine ihtimal bile vermediği ilşkim 28 günde bitti hem de o istemişti ilşki bir gün bitse bile arkadaş kalacaktık söz vermiştim ona .(nedeni bana kalsın çünkü özel bir neden ondan kaynaklı ve hala canımı acıtır.) Keşke arkadaş kalsaydım dedim içimden canı yanardı ama bir bağım kalırdı...
Şu anda uzun bir ilşkim var.Tanıştığımızda sevgili olduğumuzda o kadar rahattım ki amann nereye kadar sürerse sürer dedim ne geçmişimle karşılaştırma yaptım ne de olabilecekleri düşünüp gelecekle ilgili evhama kapıldım..Bıraktım akışına.. Anı yaşa geçmişten kuruntun gelecekten beklentin olmadan yaşa ikiniz de mutlu olursunuz ilşkiniz uzun süreli olur.. İlşki yıpranmaz canlı kalır akışına bırakmak heyecan yaratır senin huzurlu olmanı ve dolayısıyla partnerinin huzurlu ve mutlu olmasını sağlar
Merhaba arkadaşlar ..Yaklaşık 1 aydır mutlu bir ilişkim var çok şükür...ama tadına vara vara mutlu olamıyorum kendi kendime ya biterse eyvah nolcak mutluluğum bozulursa korkularını yaratıp duruyorum..evham olduğunu biliyorumda...İçimi rahat tutamıyorum..Eskiden kalma etki sanırım;durduk yere terkedilme yaşamıştım...Nasıl ferah tutabilirim kendimi aslında mutluyum heleki aşkımın yanında çok huzurluyum ...Ama ilkkez bir ilişkim hem çok mutlu hem korkulu başladı...Allah nazarlardan saklasın kem gözlerden bile korkuyorum..:18: :2:
acilen düşünce tarzınızı degistirmenizi tavsiye etmek durumundayım.. su an tamamen korkularınızla beslenıyorsunuz.. eskıyı dusunup su ankı mutlulugunuzu zedelememelısınız.. bunun acıklaması ıse cok basıt.. gun içerisinde bu tarz olumsuzlukları dusunrek dusuncelerınızden eylemlerınıze yasadıgınız gerılımı yansıtırsınız.. ayrıca duymussunuzdur belkı.. cekım yasasına gore su an tamamen korktugunuz seylerın frekanslarını evrene yaymakta ve de bunların yasanılma ıhtımalını artırmaktasınız.. arınma calısmaları yaparak korkularınızdan kurtulmak ıcın bır adım atmıs olursunuz.. bu konu hakkında yazack cok sey var.. merak ettıklerınız olursa cevaplamaya hazırım :)
canım benim hiç korkma eğer o seni gerçekten seviyorsa sen de onu gerçekten seviyorsan zaten iki kişi de yeterince kendini adıyorsa bir ilişkiye o ilişki yürür zaten. yürümüyorsa da diretmenin manası yok kendini parçalasan yürümez. ben de çok sebepsiz yere terkedildim ki hep sordum neden allahım diye ama sonunda anladım ki sorun bende değilmişşimdi 3 yılını doldurmuş bir ilişkim var Allah bozmasın
Bunu biliyorumda nasıl değiştirebilirim onu bilmiyorum...Çekim yasası vs dediniz reiki,enerji ile mi uğraşıyorsunuz merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?