çekim yasası ve bilinçaltı programlama ile ilgileniyorum yaklasık olarak 1 yıldır.. bilincaltına gizli telkinler dedıgımız subliminal msjlar yonlendırerek bazı korkularımızdan kurtulmayı vb. saglayabılırz.. bunları hazırlıyorum..
hayatımızda farketmeden kurdugumuz yanlıs cumleler ve de dusunce kalıplarıyla cogu seyi neden olumsuz yasadık deyip dururuz. Eşimden ayrılmak istemiyorum.. Üzülmek istemorum.. Korkuyorum tarzındakı cumleler evren dedıgımız kozmık yapıya ulastıgında bize gerı donus olarak da agzımızdan cıktıgı seklıyle gerı gelırler.. Evrene ne sunarsan onu alırsın.. bu kadar basıt ve uygulaması ozen gerektıren bır dusunce tarzı dıyelım buna.. o yuzden olumsuzlukları dusunmeden, imgeleme yanı tasavvur etme yoluyla içinde bulundgunuz anlarda olmak ıstedıgınızı olarak, bunu hissederek hedefınıze bır adım daha atmıs olursunuz..Bu tarz yanlıs cumle kalıplarının yerine Gayet mutluyuz.. Eşimle birbirimize olan inancımız tam.. vb seklınde dusunce kalıplarını yerleştırmeye calısmalısınız..