korkumuz

Yahu hadi bir kere oldu ertesi gün hapı kullandım ikincisi nasıl oluyor yanlışla o raddeye gelecek kadar uzun ilişki yaşarsan tabii ki olur bunun yanlışlıkla olması mı var? ayy pardonn filan hayret yani ne cesaret zate yumurtlama gününde olduğunu da biliyorsun. Belli ki regl günündesin aşırı kanaman varsa sadece yoğun geçiriyorsun ya da bebek vardıysa da artık yoktur ya birşey yapıyorsanız sorumluluğunu da alın o zaman yiyorsunuz bir halt sonra hamileyim olsa ne olacaktı aldıracaktınız ne kolay yaa..

Yahu hadi bir kere oldu ertesi gün hapı kullandım ikincisi nasıl oluyor yanlışla o raddeye gelecek kadar uzun ilişki yaşarsan tabii ki olur bunun yanlışlıkla olması mı var? ayy pardonn filan hayret yani ne cesaret zate yumurtlama gününde olduğunu da biliyorsun. Belli ki regl günündesin aşırı kanaman varsa sadece yoğun geçiriyorsun ya da bebek vardıysa da artık yoktur ya birşey yapıyorsanız sorumluluğunu da alın o zaman yiyorsunuz bir halt sonra hamileyim olsa ne olacaktı aldıracaktınız ne kolay yaa..

Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış :confused::confused::confused:

Bu kadar işkence ediceginize kendinize gitte bi test yap. Nu korkudan ders olur insallh da bidaha dikkatsiz davranmazsiniz. Hani madem evlenmeden yapiyosun bari dikkat et

Yeni üyelik,ilk ve tek mesaj.Konu da tam burayı karıştırmalık.Fake hesap ya da fake konu.Gerçi maalesef böyle bilinçsiz bir nesil de var yetişen.Dilerim konu fakedir.

bence sen hamile değilsin hatta bakiresin ama erkek arkadaşın hamile :KK14:

Cinsel iliskiye girmesini biliyosunda , gebelik testini bilmiyormusun ..

daha kapanmadı mı bu konu:KK51:

Sizin içinize bosalsin bosalsin sonra korkuyorum deyin.bende evliyken bu cesaret yok ya.hadi biri yanlışlıkla oldu diğer 2 si ?konuyu bidaha okudum ne ikisi 2 gün boyuncaymis hadi hayirli olsun bukadar calismaya tutmustur artık.

Üye tek bir mesaj yazmış bizim KK Tıp Merkezi Kadın Doğum Uzmanları cinsiyeti söyleyip isim bile koymuş:KK14:

Size ultrasona gerek yok, maşaallah gözleriniz ultrasonografi gibi.

Konuda gıdaklayanlarınızı da okumadım sanmayın, tamam yaptığı hata belki ama bu kadarda geyik yapılmaz değil mi? Yok geyikten içeri girerseniz burdaki konulardan mahrum kalacak, uzman doktor statünüzü yitireceksiniz ona üzülüyorum:KK59:

Back
X