Korkunc

Konu sahibi yazdiklarinizdan hiçbirşey anlaşılmıyor gerçekten korkunç bı anlatiminiz var

Kaç yıllık evlisiniz?Psikolog en mantıklı çözüm.Ama yeni evliysen sadece biraz eskimeyi bekle

Bu kıskançlık değil onu kabul edin önce.
Bu çok hastalıklı bir ruh hali ki eşiniz bir noktada dur diyecektir.
Tedavi almanızı öneririm.
Ek olarak türkçeyi katletmeyin ne olur. Hepi topu 8 sesli harf var. Kullanmak zor olmamalı.

Cani cikana kadar devam. Cani ciktiginda " artik kiskana bilicegin bi kocan yok, gozun aydin" demek icin burdayim.

Canım herkes çok sert elestirmis ama seni çok iyi anlıyorum insanın elinde olmuyor ben senin kadar degilimdir ama o duyguyu biliyorum kendini biraz olsun değiştirmeyi basarabilirsin bu senin elinde

Senin birşey yapmana gerek yok o yakında yapar pılısını pırtısını toplar ve hooop gider

Belli ki uğraşacak bir şeyin yok ve adama sarıyorsun. Acilen uğraş edin. Çocuğun yoksa çocuk yap kıskanmaya vaktin olmaz zaten..

Neden bu kadar kiskaniyorsun ?
Kocanin altin disleri, sirma saclari, badem gozleri mi var ?
Onun da iki gozu, iki eli ayagi var. Yani normal bir erkek. Bu kadar kasmanin manasi ne ? Ayrica yapacak insan sen kisitlasan da yapar. Ha birde unutmadan sakinan goze cop batar bilesin.

Sen bu huyundan vazgeçmezsen, kocan yakında senden vazgeçer bilesin.

Az törpüle şu kıskançlığını.

nesini kiskaniyosun kivanc tatlitug yada burak ozcivit gibi yakisikli mi.cok mu sempatik nedir yani seni kiskanmaya iten sey.en onemlisi kiskaniyo musun kiskandirilmaya mi yoneltiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…