Aşık olmak için yeri zamanı kişiyi belirleyemiyoruz böyle bir şey işte :) Ama çok kapılma kendini gaza getirme. Adam hakkında ne biliyorsun peki? Evli-nişanlı ihtimali var mı?
Herife yaklasmalisin diyorum kardes
Daha cok muhabbet etmeye calis, diyalog kur. Onun da seni tanimasini saglaMuhabbet ac yani ama yuz yuzeyken, face den falan degil bence. Hoslandigini belli et biraz.
Dur hele, niye aci cekiyorsun ? Bir dene bakalim, olmazsa o zaman s..tir mi edersin, aci mi cekersin bakariz :)
araştırdığım kadarıyla bekar ve ilişkisi yok canım
eee peki neden acı çekiyorsun o zaman? bir şansın var demektir bu..
canım çünkü kendime çok güvenen biri değilim fiziğim güzeldir ama ses tonum ve uzaktan soğuk durmam sebebiyle erkekler yaklaşmıyo bana pek..küçük kız çocuğu gibiyim hiç kadınsı havam yokonu etkileyemiycem biliyorum
Fizigin guzelse yuru durma derim
Yaklasmazlarsa yaklasmasinlar, sen de secilme, sec kendi istedigine kendin yaklas.
Nerden biliyorsun sekerim etkileyemeyecigini , denedin mi?
Madem cocuksu olmaktan yakiniyorsun, topuklu ayakkabi giy, degisik giysiler al, sacini yaptir, parfumler sur......ne bileyim taarruza hazirlan yani.
hahah canım çok tatlısın :) aslında süslüyüm tarzım kadınsı ama tavırlarım çocuksu
ama nasılo bana bişey hissetse bugüne kadar bir şekilde bişey yapmazmıydı zaten hiç iyi değilim bu erkek tavlama olaylarında baksnaıza 24 yaşında 1 kişiyle çıkan kaç kişi vardır ki benim çevremde en az 3-4 kişiyle hep...he onayladığımdan değil ama öyle işte.Hem yetenekli hem yakışıklı birisi etkileyebilmem zor belkide imkansız canım maalesef acı gerçekler.
daha yakn davran vakit geçirmye çalış biraz ilgini belli et baktın kendni çekti o zmn snde üzülmeden bitirmeye çalış aklından
Bence ilgini belli et ancak ilk adımı ondan bekle. Sonuçta öğrenciside olsan senden hoşlanırsa çekineceğini sanmıyorum.
İstiyorsan git ve al derim. İlk önce onu uzaktan izle tanı. Neler hoşuna gider vs. Ona göre küçük komplimanlar yap dikkatini çek. Sonrası gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?