Bi kere hakkında öğrenebildiğin şeyleri öğren. Bi adam vardı aramızda bir şey yoktu ama hoşlanırdım ondan araştırıp doğum tarihini bulmuştum. Sonra o gün geldiğinde iyi ki doğdun demiştim şok olmuştu. O zaman dikkatini çekmiştim mesela ama çok üzerine düşmediğimden onunla olmadı. Sonra başka biri çıktı. O da öyleydi. Hakkında bulabileceğim şeyleri bulmuş. Muhabbet esnasında laflarını dikkatle dinlemiş yavaştan nasıl bir insan olduğunu ne istediğini falan anlamıştım. Bunları hep ona karşı kullandım. Şimdi evlenmek istiyor benimle :) biraz da şans meselesi canım. Çok dikkatli ol. Aklını kullanırsan istediğini elde edersin. Onun aklında biri olsa dahi. ( hayatında demiyorum aklında) hayatında birisi olana karışma.
canım şu anda bildiğim şeyler adı soyadı oturduğu yer hobileri tuttuğu takım yaşı burcu bide çevresi çok geniş...şimdilik başka bişey bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ki:26:
aslında çalışıyorum mesela en son gittiğimde sırf biraz daha knuşalım diye giderayak 3-5 soru sordum o sıradada üstümde güzel bir elbise vardı şöyle bi süzdü sonra giderken gülümseyip görüşürüz dedim ama o hiç gülümsemedi
allah allah çok kısa falan mıydı elbisen ? neye bozuldu de öyle süzdü acaba
canım şu anda bildiğim şeyler adı soyadı oturduğu yer hobileri tuttuğu takım yaşı burcu bide çevresi çok geniş...şimdilik başka bişey bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ki:26:
allah allah çok kısa falan mıydı elbisen ? neye bozuldu de öyle süzdü acaba
Burcu ne? İnternet diye bir şey var sosyal hesaplarını kurcala işte varsa yoksa bi süre gözlem altına al. Muhabbetlerine dahil ol. Laflarını dikkatler dinle. Emin ol iki kelimenin birinde kendini ifade edecektir. Onları yakalamaya çalış.
tivitlerini ezberledim yasevgilisi yok zaten ondan eminim ama genelde esprili şeyler yazmış pek bi ipucu yakalayamıyorum.Burcu terazi
Bu tarz kurslarda hep hocalara asik olunur zaten canim, biz de lisedeyken kursta bi arkadas hocamiza asik olmustu biz lise 1 deydik hoca uni sondu galiba neyse sonra bunlar sevgili oldular cocugun tayini cikti nisanlandilar falan filan sonra ayrildilar herkes kendi yoluna gitti, ama benim gozlemledigim cocuk artist farkli havalarda kimseyi umursamayan sempatik falan bi tipti. Adam ticaret yapiyor tabiki ilgili olmasi lazim kisi ne ogretiyorsa ogretsin ben ogretmen ogrenci iliskisine karsiyim sonunda uzulen sen olursun bence canim hic tweet falan ezberleme kendini yipratma etkilemeye de calisma derim ben zira her sey olacagina varir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aah ah anılarım depreşti konuşmalarını-bakışlarını düşünmek, karşılaştığında ne söyleyeceğini planlamak falan...:97:ben de aşığım ve söylemedim, içimde kaldı resmen ya çok kötü bir şey bence siz söyleyin.ama şimdi şöyle bir şey var eğer kurs devam ederken söylerseniz ve reddedilirseniz o kursa devam etmekte zorlanırsınız, utanırsınız yani.onun hislerinden emin olmadan söylemeyin şimdilik.ama kurs bitince söyleyin, en azından içinizde kalmamış olur.
aslında bi yandan güzel duygular ama karşılık alamama ihtimali insanı çıldırtıyo platonik olmak istemiyorumsöylemeyi şu anlık düşünmüyorum zaten aslında hislerim böyle yoğun olmasa gerçekten hiç kafa yormam ama vuruldum işte çarpıldım
inanın platonik olmak daha kötü.eğer ona açılırsanız sizi reddetse bile en azından umut etmeyi bırakırsınız.evet üzülürsünüz ama bundan bana hayır yok diyip yolunuza devam edersiniz, belirsizlik olmaz.kim bilir belki de size karşılık verir.yine de kurs bitene kadar bekleyin.
Kızlar önemli gelişmeler var....bugün bi baktım hocam bi tivitimi favlamış ama sonradan geri mi almış nolmuş tam anlamadım yanlışlıkla yaptı sanırım ve bilidirim gelmiyceğini düşündü neyse ben takip ettim oda geri takip etti üstelik çok az kişi takip ediyo ama takipçisi çok takibe geri dönmesini beklemiyodum KIZLAR sizce bu ne demek gördüğüm zaman ne yapmalıyım normal bişey yok gibi mi konuşmalıyım acil yardım lütfen...
ayyyy bence seni twitter'dan bulması çok önemli bir gelişme.
o da seni merak ediyor demek bu.
inanın ben hoşlanmadığım kimseyi isim isim twitter'dan aratıp ne yazmış diye bakmam.
hatta direkt umutlanın bence ya.
şu şarkıyı da dinleyin :) http://www.youtube.com/watch?v=KsEjdfXudfM
güzel olacak bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?