Korkutulmak

krankenschwester

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
524
1.114
28
Kizlar Gunayydib ,
Dogumuma 6 gun kaldi son birkC gece duurmadan korkutuluyorum , esimi rahatsiz etmemek icin oturma odasinda yatiyorum huzurlu bir evim var , ama kabus görmekten uyuyamiyorum son birkac gun , bildigim duami okudum , ama inanin gece wc ye kalkip uyanmaktan da korkuyorum..
Hep gördugum ayni sey , psikolojik bi sorunum da yok ..
Ziplayarak uyaniyorum geceleri özellikle gece lambasini acip yatiyorum suan kapali esim kapatmistir buyuk ihtimalle .. ona da kizicam simdi uyansin , bilmiyor korktugumu kapatmasin isigi.

Belki de son zamanlar okudugm haberlerden etkileniyorum . Kusura bakmayin belki önemsiz bir konu fakat uyanir uyanmaz paylasmak fikir edinmek istedim

Son düzenleme:
Dogum oncesi belki psikolojiktir, başka birşey olacağını sanmıyorum. Benim son zamanlarda çok mide yanmam oluyordu , belki fiziksel rahatsızlıklar kabus görmenize neden oluyordur. Bence eşinizle uyuyun Doğuma kadar zaten çok az kalmış. Doğuma mutlu, huzurlu girin. Bende Doğuma az bir süre kala aşağıda oturma odasında yatıyordum ama köpeğimde yanımda oluyordu :) hayırlı, sağlıklı doğumlar.

Evet malesef reflü problemi bende de olustu son 10 undur .Gecee uyuyamayinca mecbur sabah uyuyorum duzensizim yani suan da .. umarim gecici ve dogum öncesi tedirginlik heyecanin verdigi psikolojik yansimadir.

Kafanda çok düşünce vardır da ondan oluyordur
Bir de sırt üstü yatıyorsan yatma
Oksijen azlığı da sanırım kabuslara neden oluyor

Bende hamileliğin başındayım banada oluyor ve dediğiniz gibi lavaboya kalkmaya bile korkuyorum dua etmekten başka çare yok

7 ayetel kursi nas felak oyup yatin.bas tarafiniza kurani kerim koyun.evinizi sirkeli su ile silin.

Aksam yediklerinize dikkat edin fazla kacirmadam, hayirli dogumlar.

Dini konular yasaktır, bu tip konuları okuyanlar etkileniyor, gebelik ve doğumla alakalı bir sürü korkutmalı, aslı astarı olmayan şeyler bilinçaltımıza yer ettiği için yaşanan bir durum olabilir, gebeliğe bağlı uyku düzensizlikleri, rutin yatış pozisyonunun zorunlu değişimi gibi şeylerde etkili oluyor.

Sağlıklı bir doğum dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…