• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyor mu oyalıyor mu?

Bence buna karar vermek için biraz daha zamana,birbirinizi tanımaya ve buluşup yüz yüze gelmeye ihtiyacınız var.Acele etmeyin.

Bu tip erkekler ikiye ayrılıyor. Birincisi tercih olarak sevgilisi olmamış genelde muhafazakar aile vs. İkincisi sevgili istemiş ama bulamamış. İkinci kısımdakiler tehlikeli gerçekten dediğiniz durumlara daha yatkın oluyorlar.
Aynen bu şekilde kategorize etmek daha mantıklı :)

ortada fol yok yumurta yok
bekleyin azıcık, ne bu acele

merhaba hanımlar.
bundan 3 ay kadar önce sosyal medyadan birini görüp, beğenmiş ancak hiçbir şey yapmadan hayatıma devam etmiştim. sonrasında ekledim 2 ay kadar takipten sonra kendisi yazdı.. biz 15-20 gündür gayet olağan bir şekilde konuşuyoruz ö beğendiğini, ilgisi olduğunu hissediyorum. öncesinde sevgilisi olmamış. biraz korkuyor sanırım. bugün bir konuşma esnasında biz sevgili miyiz dedi. kaldım öyle adını koymadık dedim. ardından korkularından, öncesinde böyle bir şey yaşamadığından bahsetti. uzun süre tanımamız gerektiğini vs.. hatta birbirimiz için uygun olduğumuzu, nerede buluşuruz muhabbeti yaptı. beni beğendiğini, güzel ve olgun olduğumdan bahsetti.. zaten ben de böyle düşünüyordum. buluşma da olmadığı için önce buluşalım diyorduk. sonrasında soğuk yazmaya başladı, akşama kadar çalışmıştı belki bunun da etkisi olabilir ancak ne istediğini mi bilmiyor yoksa oyalıyor mu?
Sizi oyalıyor mu yoksa istiyor mu bilemiyorum belki de sizi deniyor kim ki bu kişi ne kadar tanıyorsunuz?? Sosyal medyadan başlayan bir ilişki Yüzyüze görüşmediğiniz biriyle sevgili miyiz muhabbeti.. Bana pek güvenilir gelmiyor.. Ya da benim önyargım bilemem ama mantıken bakınca da güvenli değil yaaa.. Bu kişi gerçek mi onu bile bilmiyorsunuz hadi buluşmaya karar verdiniz nasıl güveneceksiniz?? Eğer buluşacaksanız bile rica ediyorum insanların çoğunluk olduğu ve dışarıda olduğu bir yer ve saatte buluşun.. Bana soracak olursanız hiç buluşmayın derim de...

Kaç yaşındaki hiç sevgilisi olmamış? Artık bebeler bile manita yapıyo :)

15-20 gün telde konuşarak yada yazışarak ilişkiye isim konulmaz. Bi buluşun oturun konuşun yanyanayken neler hissedeceğiniz önemli. Acele etmeyin..

Back
X