- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
Zaten ben düşüncesini sevdim. Ama bu fikri ona evlenmekten kaç diyen bir adamın vermesinden hoşlanmıyorum. Hani bir arkadaş yazmış ya madem çözümü terapi neden gitmiyor diye.Evliliği yolunda gitmeyenler; aman ha sakın der
Evliliği yolunda gidenler; acele et geç kalma evlenip kocanla her şeyi yaşa derler...
Bu etkilere maruz kalanlar da inanarak evlenir ya da erteler... Sonra görür ki herkes kendi nasibini kaderini yaşıyor...
Ben olsam arkadaşları ile görüşmesine engel olmazdım mesela...
Ben eşim olacak adamın kader kelimesine inanmasini beklerim çünkü..herkesin kendi kaderi, hayatı, nasibi...
Eee insanız elbet bir yerde psikolojimiz bozulup etkilenebiliriz ama bunu aşırı boyutlara taşımak beni gererdi...
Bir de genelde terapist psikolog gibi yerlere erkekler zorla sürüklenir.. siz tam tersini bulmuşsunuz... Eee bunu da değerlendirmek lazım.. varsın gidin.. ne zararı olabilir ki..
İlle sorun olduğu zaman gitmemek lazım.. insan güzel bir yaşam için de bence zaman zaman başvurabilir bu yerlere...
O kadar haklı ki. Bence o adamın da tavsiye vermesinin tek sebebi evlilikten vazgeçersin diye düşünmesi.