Yani direk olarak gorusme diye bir kisitlama koyarsan kisitladigin icin sorun yaratiyormussun gibi olur, sorun yaratan biride onlari hakli cikarir ve nisanlinda acaba sorunlu biriyle kotu evlilik mi yapacagim diye dusunur. Bence kendi arkadaslarindan soz ediyormus gibi evliligi kotulediklerini kendi sorunlarini sanki baskalarida yasayacakmis gibi anlattiklarimi ama seni etkilemedigini hatta herkese nazaran ornek bir cift olacaginizi sohbet acarak belirt soyle. Ha bir de kotu arkadaslarindan arinmasini istiyosan bunu zamanla yaptir mesala arkadaslarinin kotu huylarini kotu davranislarini nisalina olan ufak tefek hatalari olunca bunu sozlu olarak abart hatta surekli nisanlini ovgulerle bunu yap ki o cevreden uzaklassin yavas yavasMerhabalar kk hatunları.
Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Direkt minnacık derdimden bahsetmek istiyorum.Aslında pekte minnacık sayılmaz benim için.
Bir kaç gündür nişanlımda bir korku sezmeye başladım.
Etrafında pek çok arkadaşı var ve hemen hemen hepsi de evliliğin ne kadar kötü (!) olduğundan bahsediyorlar. Özellikle bir kaç tanesi boşanma aşamasına gelmiş , eşi evi terk etmiş ve nişanlım arayı bulmuş ve barışmışlar.
Epey önce bu konu hakkında bir mesajlaşmalarını görmüştüm. O zamanlar tabi büyütmemiştim. Ama adam sürekli olarak evliliğinden pişmanlığını dile getiriyor ve nişanlıma sürekli olarak “abi iyi düşün, başını yakma” diyor.
Hatta ve hatta evlenmeden evvel ilişki koçu ya da çift terapisi alın mutlaka falan diye de bir şeyler yazmıştı.
İki gün evvelde nişanlım bana çift terapisti falan diye bir şeyler anlatmaya başladı. Ben soğuk kanlılıkla dinleyip , neden gitmemiz gerekiyor sence diye ağzını aradım. Bana açık şekilde söylemese de insanların evliliklerinin kötü olduğunu falan söyledi.
Tabi biz epey konuştuk bu konu üzerine. Çift terapistini yanlış bulmuyorum ama o adamın sözü üzerine gitmeyi yanlış buluyorum.
Mesajlarını okuduğumu tabi ki söylemedim. Bu tarz adamlarla görüşmesini hiç istemiyorum.
Herkesin ilişkisi çok farklıdır. Şu an için nişanlımın tedirginliği geçmiş gibi görünüyor ama yeniden bu konuyu açarsa pek soğuk kanlı duramayacağım.
Şimdi size sorum şu ; sizce bu kişilerle görüşmesine engel koymalı mıyım ?
Ya da açık açık korkup -korkmadığını sormalı mıyım?

Son düzenleme: