- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
Bence arkadaşlarıyla görüşmesini engellemek yerine korkularını, endişelerini paylaşmalısın. Hatta bence çift terapisi çok iyi bir fikir. Bu konuya sıcak bakması da çok güzel.
Korkularını ancak üzerine giderse yener diye düşünüyorum. Tabi ki herkesin evliliği farklı, ama insan etkilenebiliyor. Bana bazı arkadaşlarım boşandıktan sonra evlenmeyi düşünür müsün tekrar, gençsin diyorlar. Ama asla diyorum. Benim de korkularım var çünkü. Ve kolay kolay yenemem gibi geliyor.
Çift terapisi güzel birşey bence, korkularını yenmeden evlenirse ileride yaşanabilecek en ufak sorunda korkularında haklı çıktığını zannedip umutsuzluğa kapılabilir çünkü.
Aslında ben ilk onun bana açılmasını bekliyorum ama asla açılmaz. Benim vereceğim tepkiden çekinir eminim buna

Boşanan birisi için yeniden evlenmek gerçekten ciddi bir karar. Ben de içimde bin türlü korkuyla yaşıyorum.
Şimdi sana da insanlar “ çok gençsin, dul olmak zor , nereye kadar yalnız kalacaksın?” Tarzında saçma sapan konuşacaklardır. İnan o dönem çok sinir bozucu oluyor.
Terapiste gitmeyi ben ondan daha çok istiyorum ama arkadaşları konuşuyor ve yönlendiriyor diye şu an aşırı itici geliyor bu fikir.