• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum adet gecikmesi sadece gebelikle mi olur?

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
18
37
selam arkadaşlar... öncelikle yapacağınız yorumlar ve fikirler için çok teşekkür ediyorum.
benim ergenliğimden beri adet düzenim iyidir en fazla 1 gün ileri yada geri atar ama hayatımda ilk defa 5 gün adetim gecikti. bebek düşünmüyorduk evet önlem de almıştık ama gözden kaçmış olabilir çok çok düşük bir ihtimal gebelik testte yaptım negatif çıktı... sizce gebelik dışında adet gecikmesi neden olur kist falan da olduğunu düşünmüyorum hiç ağrım yok sadece adet olacak gibi belim ağrıyor aşırı sinirliyim ve beyaz akıntı var 5 gündür bu belirtileri yaşıyorum ama regl olamıyorum. korkuyorum biraz panik bozukluk var kurup duruyorum acaba erken menapoz olabilirmi? yaşım 27 sizce ne olabilir? gebelik ise en erken nezaman testte belli olur...

Benimde hep düzenlidir ancak mevsim geçişlerinde gecikme olduğu oluyo. Bu ay 4 gün geciktim bende. Gönlünü ferah tut olursun bi kaç güne :)

Bahara geçtik baharda adet geçikşr biraz korkma hamile değilsin

mevsim gecisindendir, ayrica stres skinti halide etkendir. kuşunuza uzuldugunuzden gecikme yasamis olabilirsiniz;)

Çocuk düşünmüyorsanız umarım hamile değilsinizdir. Zaten bir kaç gün sonra kan testi düşünüyomuşsunuz, en sağlıklısı bu olur çünkü ben 10 günlük hamile iken evde yaptığım testte çıkmamıştı. Birde kuşunuza çok üzüldüm içim acıdı, geçmiş olsun

Çocuk düşünmüyorsanız umarım hamile değilsinizdir. Zaten bir kaç gün sonra kan testi düşünüyomuşsunuz, en sağlıklısı bu olur çünkü ben 10 günlük hamile iken evde yaptığım testte çıkmamıştı.
yaa evet çıkmayabiliyor olsa bile ilşki tarihime göre 10 yada 15 gün olmuşltur ancak... çok tesekkurler

Back
X