kızlar biliyorum çok hata yaptım ama yardım edin akıl verin banaben ayrılmak istiyorum evet kesin kararımı verdim ben dul bayanım o da bekar ben karı koca gibi hayat yaşadım onunla bununla tehdit ediyor ayrıca bundan önce yasak ilişki yaşadım evli bir adamla ama hatayı anlayıp onunla bağlantıyı iyice kopardım bu bunu biliyor aşırı paronayayk ve araştırıp herşeyi öğrenmiş aileme demekle tehdit ediyor ne olacak bmyle bugün polise şikayet edeceğim ama bunları yapar mı gerçekten çıldıracağım artık tahammülüm yokk
ailemle aram kötü çok kötü kızımda var çok kötü olur ya yoruldum bıktım
ailem duyarsa da çok kötü olur ailemden korktuğumu bildiği içinde bunun kullanıyor ama artık istemiyorum beni yıktı hayatımda tek bir insan olsun istedim arkadasım dostum eşim kardesşim herseyım olsun istedim beni düşürdüğü hale bakın ne yapacağım
ailemle aram kötü çok kötü kızımda var çok kötü olur ya yoruldum bıktım
kızlar biliyorum çok hata yaptım ama yardım edin akıl verin banaben ayrılmak istiyorum evet kesin kararımı verdim ben dul bayanım o da bekar ben karı koca gibi hayat yaşadım onunla bununla tehdit ediyor ayrıca bundan önce yasak ilişki yaşadım evli bir adamla ama hatayı anlayıp onunla bağlantıyı iyice kopardım bu bunu biliyor aşırı paronayayk ve araştırıp herşeyi öğrenmiş aileme demekle tehdit ediyor ne olacak bmyle bugün polise şikayet edeceğim ama bunları yapar mı gerçekten çıldıracağım artık tahammülüm yokk
neden ayrılmak ıstıyorsun aılen nerde yasadıgınıb ılıyor
yasak ask senınoncekı evlılıgın oldugun zamanlarmıydı
onemlı seyler evet ama ayrılmak ıstıyorsan bunlardan korkmamlısın sonucta gecmıste yaptıgın seyler bunlar
ve gerıde bırakabılırsın
1.ayrılma nedenım adam takıntılı aşırı derecede selam versen herşeyden nem kapıyor bunaldım çok sıkıyor kıskanç tehdit ediyor
2.bosandıktan 1 sene sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?