Korkuyorum ama bitsin istiyorum artık...

MAYDIN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
121
0
66
35
Zonguldak
kızlar biliyorum çok hata yaptım ama yardım edin akıl verin bana ben ayrılmak istiyorum evet kesin kararımı verdim ben dul bayanım o da bekar ben karı koca gibi hayat yaşadım onunla bununla tehdit ediyor ayrıca bundan önce yasak ilişki yaşadım evli bir adamla ama hatayı anlayıp onunla bağlantıyı iyice kopardım bu bunu biliyor aşırı paronayayk ve araştırıp herşeyi öğrenmiş aileme demekle tehdit ediyor ne olacak bmyle bugün polise şikayet edeceğim ama bunları yapar mı gerçekten çıldıracağım artık tahammülüm yokk

hiç korkmayın, hatta yapabilirseniz ailenize, annenize ben bir hata yaptım çok pişmanım ama böyleyken böyle diyerek siz anlatın polise gidin ve sizi rahatsız ettiği için şikayet edin hiçbir şey yapamaz kendinizi üzmeyin ve ayrılma kararınızdan dönmeyin, sizi seven insanlar mutlaka destek olacaktır

Tehdit ettiği şeyi aileniz öğrenirse ne yaparlar?

Son düzenleme:
ailem duyarsa da çok kötü olur ailemden korktuğumu bildiği içinde bunun kullanıyor ama artık istemiyorum beni yıktı hayatımda tek bir insan olsun istedim arkadasım dostum eşim kardesşim herseyım olsun istedim beni düşürdüğü hale bakın ne yapacağım

ailenin bunları öğrenmesi ruh hastası bir adamla ilişkiye devam etmekten çok çok daha iyidir.

Tehditlere boyun eğmemek gerekiyor, hayatı daha çok zindan ederler.

o anlatmadan sen anlat ailene, bi dahada ilişkilerin konusunda seçici ol lütfen, bak kızında varmış iyi bi rol model ol

ailemle aram kötü çok kötü kızımda var çok kötü olur ya yoruldum bıktım

Gerekirse ailenizide silin ,bu adamıda.

Hiçmi korkmuyorsunuz,bir kızınız varmış ,ve siz psikopat bir manyakla o çocuğu nasıl aynı evde tutuyorsunuz.

Çıkın gidin o evden ve kandinize bir hayat kurun,kendiniz için bir beklentiniz kalmadıysa da hayattan yavrunuz için bunu yapmak zorundasınız.

Son düzenleme:

Ne olursa olsun aileniz isterse yanınızda olmasınlar,tehditlerine boyun eğmeyin.
Konularınızı biliyorum hata üstüne hata yapıyorsunuz.
Emin olun bahsettiğiniz kişiyle devam etmek,ailenizin öğrenmesinden daha kötü.
Düşünsenize sizi tehditle ilişkiye devama zorluyor.
Böyle bir kişiliksizle yuva kurmayın ve çocuğunuza baba yapmayın.

ailem öğrenirse yaşatmazlar beni demişsin daha önce, peki bu adamın elinde kanıt varmı?
fotoğraf video gibi ? eğer yoksa sadece anlatmakla tehdit ediyorsa ailen ona değil sana inanır.
inanmaları için herşeyi söylersin yaparsın bu kadar basit. eğer elinde birşey yoksa
sakın ona boyun eğme, korktuğunu belli etme. cesur ol, anlat eğer cesaretin varsa de.
ailem bana inanır ama anlattıklarından sonra sana ne yaparlar bilemem de.
bana birşey olmaz sana olur de.
he elinde kanıt varsa da bu adamın o zmn ona, sen aileme anlatmadan ben seni savcılığa vericem de.
bana yolladığın tehdit msjları yeter seni içeri tıkmak için de. korkma kararlı ol, güçlü ol ya da görün!!

KIZLAR çok buyuk ders aldım merak etmeyın bundan kendınden başka herkes hersey yalanmıs erkek neymıs kımseye herseyını söylemeyeksın lanet ettım ıyıce artık

ailemle aram kötü çok kötü kızımda var çok kötü olur ya yoruldum bıktım

aranız ne kadar kötü de olsa evlatları bir sıkıntı ve pişmanlıkla onlara geldiğinde kapılarını açacaklardır diye düşünüyorum, böyle zamanlarda en mantıklı olan korkuların üzerine gitmektir ya da şöyle düşünün aileniz ne olursa olsun bu insanın size vereceği zarardan fazlasını vermez ve size kötülük yapmaz şu anda kendinizi köşeye sıkışmış hissediorsunuz ve karşınızdaki terbiyesiz bunu kullanıyor, korkunuzu yenmek ve onu silahsız bırakmak sizin elinizde bir kızınız varken bence her şeyi bir kenara bırakın ve ailenize, polise gidin mutlaka bir şekilde size destek olacaklardır, belki biraz kızıp azarlayabilirler sizi ama inanın şu sıkıntıdan kötü olmaz

ailene herşeyi anlattıgını söyle korktugunu belli etme bence şikayet etmeyide ihmal etme. sen korktugunu belli ettikçe üstüne dahada çok gelecektir. hiç bişey yapamaz korkma anneler herzaman biraz daha ılımlıdır annene de uygun bi dille anlat bilsin...

ailenden bu kadar korkuyorsan kardeşim neden böyle şeyler yaşadın yapmayın ya valla yazık .neyse geçtim artık olan olmuş bence o adamı git polise şikayet et geç olmadan sana ve kızına zarar verebilir Allah korusun .

neden ayrılmak ıstıyorsun aılen nerde yasadıgınıb ılıyor
yasak ask senınoncekı evlılıgın oldugun zamanlarmıydı

onemlı seyler evet ama ayrılmak ıstıyorsan bunlardan korkmamlısın sonucta gecmıste yaptıgın seyler bunlar
ve gerıde bırakabılırsın

evet çok hata yaptım kabul edıyorum haklısınız yok elinde kanıt falan resim video falan öyle birşey ama aılem bana ınansa bile akıllarında tereddüt olacak evde huzursuzluk olacak ben ne yaptım ya gerçekten utanıyorum güzel bir yuvam sağlam bir hayatım olsun istedim ama daha da kötüye gidiyor çıldıracağım ailemle aram açılacak lanet olsun

1.ayrılma nedenım adam takıntılı aşırı derecede selam versen herşeyden nem kapıyor bunaldım çok sıkıyor kıskanç tehdit ediyor
2.bosandıktan 1 sene sonra oldu

1.ayrılma nedenım adam takıntılı aşırı derecede selam versen herşeyden nem kapıyor bunaldım çok sıkıyor kıskanç tehdit ediyor
2.bosandıktan 1 sene sonra oldu

eskı konuna bakınca hatırladım senı
1- soyledıgınız sebebler ayrılmak ıcın elbette gecerlı
2- keske yapmasaydınız ustelık sızınde yuvanız yıkıldıktan sonra olmus
evlenmeyı dusunuyordunuz bu kısıyle bı kac ay evvelınde

bılemıyorum Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…