Korkuyorum ama bitsin istiyorum artık...

Tehditlere kulak asmadan o evi terk edin. Ben sizden çok kızınıza üzüldüm, bence artık siz de onu düşünüp kendinize iyi bir yol çizin. Tehditlere boyun eğip o adamdan ayrılmazsanız çok yazık olur..

yaa eleşt,rmek haddime değil ama ben böyle durumlarda şuna inanrım...sen çok hata yapmışsın evli bir adamla bile ilşki yaşamışsın neyse pişman olmuşsun geçmişte kalmış ama yinede büyük günah işlemişsin...belkide bu senin imtihanın kimsenin yaptığı yanına kalmaz senide böyle imtihan ediyor belkide o yüzden lütfen kendine ve hayatına çeki düzen ver o kişiyede korktuğunu belli etme kızın varmış onun düşünerek hareket et çünkü senden intikam almak için kızını kullanabilir ALLAH korusun

Çocuğunuzla birlikte ailenden ayrı bir ev tutma ya da başka bir şehirde yaşama gibi bir şansınız varsa
uzaklaşın bence.
Bu arada ailenizle aranız açılsa bile sonuçta aileniz size yine de sahip çıkacaktır.

ailemle aram çok kötü annem veya babam bu konuya ılılmlı bakmaz kesınlıkle iyice ınsanlara güvenim gitti iyice aılem ayrılmak istediğimi biliyor zaten ama ayrılamam diyemiyorum şte ama anladılar az çok yakıştıramıyorlar

son yoruma katılıyorum ımtıhan dunyasındayız
Ben esasen kımsenın yaptıgı yanına kalsın ıstemıyorum ama bıseyde dıyemıyorum

vıcdanınızı kırletmeyın kızlar o kadar cok erkek varkı
kımsenın evlı bır adama asık olma luksu yok

yok maydın yok sen guzel yuvan olsun sıcacık aılen olsun ıstemedın
bak eskı actıgın konuyu tek tek yazdııgn seylerı okuyabılırısn sen buyuk luks kendı adına olsun bır evın
ıcınede bu adamı koy ıstedın

Bıraz kendınızı temız tutun
kucuk yaslarda degılsınkı aman cahıllıktı densın
ustelık tecrubelerınde varmıs bosanmıssın o donem
annesınde ayrıca

yolun acık olsun

1.ayrılma nedenım adam takıntılı aşırı derecede selam versen herşeyden nem kapıyor bunaldım çok sıkıyor kıskanç tehdit ediyor
2.bosandıktan 1 sene sonra oldu

canımm her insan hata yapabilr önemli olan bunu idrak edebilmek aynı hatalara düşmemek. korkma hiç sadece biraz daha dikkatli ol o insana karşı. bi şeyler içinde kaldıkça dahada bunalıma gireceksin. ailene hayatında biri oldugunu fakat yanlış insan oldugunu beni sürekli olur olmaz şeylerle tehdit ediyor ne bilim yalan yanlış konuşuyor falan de evde huzursuzluk olsa bile 2 gün sonra düzelir emin ol. dışarıdaki çıkarcı insanların verdiği huzursuzluktan daha iyidir.

Ben sizden ziyade kızınıza üzüldüm
Nedenine gelince hata üstüne hata yapıyorsunuz
Artık cocuk değilsiniz lütfen bulunduğunuz yasin sorumluluklarını alın
Evli bir adamla birlikte olmussunuz o adamın eşinin neler hissettiğini biliyormusunuz sonradan hatamın farkına vardım ayrıldım diyorsunuz zaten siz o iliskiye baslarkende onun hataoldugunu biliyordunuz. Şimdide davranışlarını kestiremediginiz bir adamdan ayrılmaya çalışıyorsunuz
Artık kızınızı düşünerek ne yapmanız gerekiyorsa onu yapin

Her koyun kendi bacagindan asilir

Ailenizin kizacagini biliyorsunuz en onemlisi kendinize yakistiramayacaginiz iliskiler yasiyorsunuz
belayi kendiniz cekmissiniz

adami tanimadan niye ayni evde yasiyorsunuz?
madem simdi bitirmek istiyorsunuz polise sikayet et

kiziniza da dikkat edin
adimlarinizi kizinizi dusunerek atin

yoksa ilerde annesiyle gurur duyacagina annesinden utanan bir evladiniz olur....

artık anne olan bir kadının bu kadar rahat yaşamasını anlayamıyorum .

eski konunu şimdi hatırladım.sevgilin evi üstüne yapsın istiyordun k.validen de istemiyordu falan..demek bitti o ilişkin..

valla arkadaşım ailen asacak kesecek değil,eğer kızını bir nebze düşünüyorsan o adamdan ayrılıp normal bir yaşantı süreceksin..ve kimseye güven olmayacağını,kimseye sırtımızı dayamamamız gerektiğini de öğrenmiş oldun böylece.

2 kez hata yapmışsın ama artık 3.de kendine bir dur de.

EVET o benım doğru herseyi çok iyi anladım ondan kurtulmam gerek

evet anladım vede korktuğumda bu zaten hepinizden cesaret alıyorum sağolun evet hata yaptım onun benım için bende imtihan olduğına inanıyorum

EVET o benım doğru herseyi çok iyi anladım ondan kurtulmam gerek

evet anladım vede korktuğumda bu zaten hepinizden cesaret alıyorum sağolun evet hata yaptım onun benım için bende imtihan olduğına inanıyorum

Bu evliliğin yanlış olduğunu başından beri söyledik dinlemedin,akıllandım diyorsun ama bana pek öyle gelmedi.

O zaman sana ne dedik,hayatını garantiye almak istiyorsan sen çalış para kazan,kendini kurtar.Ama sen hala ailenden medet umuyorsun.

Çık git arkadaşım o evden,ailende inanırsa inansın,yazık değilmi senin yavruna.

Ailen arkanda durmazsa,sen kendini geçindirirsin merak etme.

Korkaklık yapılacak zaman değil,çocuğun var senin,lütfen artık bencilliği bırak,biraz büyü.

bazı arkadaşlar beni yanlış anlıyor bu da çok üzüyor beni ben aılemden sevgi görmedim hiç şiddet oldu hep anlasamayız hiç yolda görsek birbirimizi nereye gidiyorsun demezler bayan arkadaşım hiç yok oldu da kazık yedim kimseyle olmadım sonra hayatımda tek biri olun istedım hem kadın gıbı olacak sağlam benı anlayacak temiz saygılı güvenli bir ilişkı sonra sıcak bir yuva ama öyle birine denk geldım kı serefsız çıktı yıkıldım kurtulmak istedikçe korkularımı kendıne silah etti utandım daha çok yıkıldım hayat yüzüme gülmedi belayı çektim doğru hemde ne bela ben sımdı bundan kurtulmak istiyorum ama bu herşeyi anlatmakla geçmişte ne oldu bununla ne dertleştiysem hepsını açıklayacakmıs bu ne ya gülmek yok mu bana hiç...

anlattığınıza göre ailenizle aranız kötüymüş..
yolda görseler dönüp bakmıyolarmışş..
neden bu kadar önemsediniz ki ailenizi o zaman..

kendinizi ailenizi düşünmeyi bırakın kızınızı düşünün..
koca kadınsınız ,annesiniz artık heyecan arama zamanınız geçmiş...

Son düzenleme:

Ailen kötü
Arkadaşların kötü
Karşına çıkan adamlar kötü

Bir sen iyisin demek ki

Böyle bahanelere sığınarak hayatınızı iyice yanlış yollara sürüklemeyin. Sonuçta olan olmuş.. Evli bir erkekle ilişki yaşamanın da bahanesi olmaz bana göre. Biraz daha mantıklı olup , hayatınızı kızınız için düzene sokmalısınız.. Ayrıca hayatta sizi mutlu edecek bir tek erkekler yok, bu yüzden sürekli mutsuz ilişkiler yaşıyorsunuz. Kendi kendinizi sevmeyi öğrenin

canım hatasızlık allah amahsustur herkes hata yapmıstır. ama sen kendını gerı cekme sakın o senn ustune gıdıosa sende onun ustune gıt kendıne gerı cekersen eger o daha cok tehdıt eder senı sen annene anlat hepsını...ama adamada elınden gelenı ardına koyma fılan de gerı cekılme

Önce kızını ve kendini düşün polise şikayet edin sessiz kalırsanız daha çok üstünüze gelir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…