evet çok hata yaptım kabul edıyorum haklısınız yok elinde kanıt falan resim video falan öyle birşey ama aılem bana ınansa bile akıllarında tereddüt olacak evde huzursuzluk olacak ben ne yaptım ya gerçekten utanıyorum güzel bir yuvam sağlam bir hayatım olsun istedim ama daha da kötüye gidiyor çıldıracağım ailemle aram açılacak lanet olsun
1.ayrılma nedenım adam takıntılı aşırı derecede selam versen herşeyden nem kapıyor bunaldım çok sıkıyor kıskanç tehdit ediyor
2.bosandıktan 1 sene sonra oldu
Ben sizden ziyade kızınıza üzüldüm
Nedenine gelince hata üstüne hata yapıyorsunuz
Artık cocuk değilsiniz lütfen bulunduğunuz yasin sorumluluklarını alın
Evli bir adamla birlikte olmussunuz o adamın eşinin neler hissettiğini biliyormusunuz sonradan hatamın farkına vardım ayrıldım diyorsunuz zaten siz o iliskiye baslarkende onun hataoldugunu biliyordunuz. Şimdide davranışlarını kestiremediginiz bir adamdan ayrılmaya çalışıyorsunuz
Artık kızınızı düşünerek ne yapmanız gerekiyorsa onu yapin
eski konunu şimdi hatırladım.sevgilin evi üstüne yapsın istiyordun k.validen de istemiyordu falan..demek bitti o ilişkin..
valla arkadaşım ailen asacak kesecek değil,eğer kızını bir nebze düşünüyorsan o adamdan ayrılıp normal bir yaşantı süreceksin..ve kimseye güven olmayacağını,kimseye sırtımızı dayamamamız gerektiğini de öğrenmiş oldun böylece.
2 kez hata yapmışsın ama artık 3.de kendine bir dur de.
yaa eleşt,rmek haddime değil ama ben böyle durumlarda şuna inanrım...sen çok hata yapmışsın evli bir adamla bile ilşki yaşamışsın neyse pişman olmuşsun geçmişte kalmış ama yinede büyük günah işlemişsin...belkide bu senin imtihanın kimsenin yaptığı yanına kalmaz senide böyle imtihan ediyor belkide o yüzden lütfen kendine ve hayatına çeki düzen ver o kişiyede korktuğunu belli etme kızın varmış onun düşünerek hareket et çünkü senden intikam almak için kızını kullanabilir ALLAH korusun
EVET o benım doğru herseyi çok iyi anladım ondan kurtulmam gerek
evet anladım vede korktuğumda bu zaten hepinizden cesaret alıyorum sağolun evet hata yaptım onun benım için bende imtihan olduğına inanıyorum
bazı arkadaşlar beni yanlış anlıyor bu da çok üzüyor beni ben aılemden sevgi görmedim hiç şiddet oldu hep anlasamayız hiç yolda görsek birbirimizi nereye gidiyorsun demezler bayan arkadaşım hiç yok oldu da kazık yedim kimseyle olmadım sonra hayatımda tek biri olun istedım hem kadın gıbı olacak sağlam benı anlayacak temiz saygılı güvenli bir ilişkı sonra sıcak bir yuva ama öyle birine denk geldım kı serefsız çıktı yıkıldım kurtulmak istedikçe korkularımı kendıne silah etti utandım daha çok yıkıldım hayat yüzüme gülmedi belayı çektim doğru hemde ne bela ben sımdı bundan kurtulmak istiyorum ama bu herşeyi anlatmakla geçmişte ne oldu bununla ne dertleştiysem hepsını açıklayacakmıs bu ne ya gülmek yok mu bana hiç...
bazı arkadaşlar beni yanlış anlıyor bu da çok üzüyor beni ben aılemden sevgi görmedim hiç şiddet oldu hep anlasamayız hiç yolda görsek birbirimizi nereye gidiyorsun demezler bayan arkadaşım hiç yok oldu da kazık yedim kimseyle olmadım sonra hayatımda tek biri olun istedım hem kadın gıbı olacak sağlam benı anlayacak temiz saygılı güvenli bir ilişkı sonra sıcak bir yuva ama öyle birine denk geldım kı serefsız çıktı yıkıldım kurtulmak istedikçe korkularımı kendıne silah etti utandım daha çok yıkıldım hayat yüzüme gülmedi belayı çektim doğru hemde ne bela ben sımdı bundan kurtulmak istiyorum ama bu herşeyi anlatmakla geçmişte ne oldu bununla ne dertleştiysem hepsını açıklayacakmıs bu ne ya gülmek yok mu bana hiç...
kızlar biliyorum çok hata yaptım ama yardım edin akıl verin banaben ayrılmak istiyorum evet kesin kararımı verdim ben dul bayanım o da bekar ben karı koca gibi hayat yaşadım onunla bununla tehdit ediyor ayrıca bundan önce yasak ilişki yaşadım evli bir adamla ama hatayı anlayıp onunla bağlantıyı iyice kopardım bu bunu biliyor aşırı paronayayk ve araştırıp herşeyi öğrenmiş aileme demekle tehdit ediyor ne olacak bmyle bugün polise şikayet edeceğim ama bunları yapar mı gerçekten çıldıracağım artık tahammülüm yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?