korkuyorum beni tanımaz diye ????

hazel1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
65
9
selam arkadaşlar benim haftaya nikahım varda. şöyle bir durum var.
ben nikaha başvurmadan önce kimliğim değiştirmiştim o zaman sac rengim turuncuydu. neyse sonra nikaha başvurmadan bir ay önce sarı yaptım sacımı.nikah başvurusunda o sac rengimle cekildiğim fotografı verdim.
yani kimliğimde turuncu.nikah işlemlerinde sarı saclı fotom var.
e nikaha kadarda sacımı siyah yapacgm. hadi nikah memuru yok bu sen degilsin derse bana?

beraber yaptıkta ne bileyim .hatta memur bana dediki bu resim farklı kimlik farklı sen farklısın dedi şakadan takıldı bana.
şimdi yok sen değilsin bu dermi acaba diye korktum.cünkü sac rengi degstiriyo insanı

ben nikaha başvurmadan önce kimliğim değiştirmiştim o zaman sac rengim turuncuydu. neyse sonra nikaha başvurmadan bir ay önce sarı yaptım sacımı.nikah başvurusunda o sac rengimle cekildiğim fotografı verdim.
e nikaha kadarda sacımı siyah yapacgm. hadi nikah memuru yok bu sen degilsin derse bana?
Rahat ol sanmam öyle bişi olmaz

Galiba fazla heyecanlisin nikah yuzunden ..
sac rengini degistirdikce beni tanimazlar diye kimlik vs .. seylerdeki resimlerinide yeniliyormusun surekli :KK70: hahaha fazla evham yapma birsey olmaz

Daha neler :KK70: kimliğimde siyah saçlıyım, cv ve okul kimlik kartımda kızıl saçlıyım, ama şuan kumralıml Hiçbir problem yaşamadım..

Galiba fazla heyecanlisin nikah yuzunden ..
sac rengini degistirdikce beni tanimazlar diye kimlik vs .. seylerdeki resimlerinide yeniliyormusun surekli :KK70: hahaha fazla evham yapma birsey olmaz
heyecanlıyım valla:KK70::KK70::KK70::KK70: ne bileyim korktummmmm :KK70::KK70::KK70: kimseyede diyemedim direk buraya yazıp sormak geldi aklıma.Allah razı olsun rahatlattnz benii:)

Ne sorunu olacak canım,evleniyorsun ygs sınavına girmiyorsun.:KK70::KK45:

Kimlikteki fotoğrafım açıktı, nikah için başvurduğum resmim kapalı ki ben açık ve kapalı halimle tamamen farklı olurum. Şimdiye kadar 1 kişi çıkıpta bu kimlikteki sen misin demedi. Korkma zaten orda nikah memuru senin fotoğrafınla falan uğraşmaz. Şu nikahı da kıyayım da bitsin diye bakar :KK48:

Bisey olmaz ben de kimlikte sacim kizilken nikah basvurusuna sarışın resim verip kumral evlendim :KK49:

Hep bu Üniv.sınavları yüzünden psikolojimiz bozuldu:KK45: Kimlikteki saç rengi,göz rengi farklı diye milletin koskoca senesi yanıyor,sınava almıyorlar.Ama korkma canım evlilikte yok öyle bir şey,relax:KK53:

X