korkuyorum çok korkuyorum korkumdan ağlıyorum

kedi annesi fundy

örnek öğretmen
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
2.043
1.789
83
yarın evde olmayacağım ama korkuyorum. evden çıkmaya korkuyorum. eşim dershanede çalıştığı için mecbur işe gidecek. üç gün önce dershanenin dibunde bomba imha edildi. bu kez o bomba patlarsa. deli gibi ağlıyorum. yine canlı bomba paniği yaşamak istemiyorum. küçük köylerden bile canlı bomba çıkıyo. bu şekilde ölmek istemiyorum. Allah vatanını seven herkesi korusun.

Ben yurtdisindayim ama can guvenliginden korktugum arkdaslarim var orda istanbulda ankarada.
Allahim aman vermesin it oglu itlere.
Allahim sizleri korusun.
Hem duamdasiniz.
Arkdasim kesin ama kesin dolayli yoldan git.
Sakin yok merkez yok illa ordan gitmem gerek diye meydanlara gitme.
Sakin.
Arabaniz varmi? Kocanla beraberce arabayaa binip gidin.
Koprulerden uzak durun ayrica.
Bu pazar gunu en riskli gun.
Her yerden haberlerini aliyorum.

yarın evde olmayacağım ama korkuyorum. evden çıkmaya korkuyorum. eşim dershanede çalıştığı için mecbur işe gidecek. üç gün önce dershanenin dibunde bomba imha edildi. bu kez o bomba patlarsa. deli gibi ağlıyorum. yine canlı bomba paniği yaşamak istemiyorum. küçük köylerden bile canlı bomba çıkıyo. bu şekilde ölmek istemiyorum. Allah vatanını seven herkesi korusun.
Amin amin inşallh rabbim terörü lanet olsun inşllah rabbim kötülerin şerrinden korusun alLlahm ya resmn caniler polisimize askerimize allh kolylık versin bu savas son bulsun ama o geri kafalı hayvanlar neyin peşindeler kafaları almıyorki Tc yasıyorlar her imkanlardan yararlanıyorlar daha ne istersiniz be vatan hainleri inşllh o imralıdaki köpekte geberir bunlarda kahrolsun serefszler

Ben yurtdisindayim ama can guvenliginden korktugum arkdaslarim var orda istanbulda ankarada.
Allahim aman vermesin it oglu itlere.
Allahim sizleri korusun.
Hem duamdasiniz.
Arkdasim kesin ama kesin dolayli yoldan git.
Sakin yok merkez yok illa ordan gitmem gerek diye meydanlara gitme.
Sakin.
Arabaniz varmi? Kocanla beraberce arabayaa binip gidin.
Koprulerden uzak durun ayrica.
Bu pazar gunu en riskli gun.
Her yerden haberlerini aliyorum.
eşimin iş yeri en işlek yerde canım. arka sokaklardan gideceğiz yürüyerek. ölsekte beraber ölelim diye bende eşimde dershaneye gideceğim.

Öğlen işyerindeyken yazmıştım
Taksime komşu bi semtte çalışıyorum ama korkmuyorum diye
Bilmiyorum deli cesareti midir nedir ben cidden zerre korkmuyorum
Eşimle aynı sokakta çalıştığımdan muhtemelen beraber ölürüz ama ardımızda kızımız var 1 yaşında o ne olacak diyorum
Sonra saçmalama bi seninki mi evlat anneannesi bakar, yeter ki bayrağımıza sahip çıkalım
Çanakkalede 16 yaşında bıyıkları yeni terleyen kardeşlerin dönmeyi düşünmeden savaştıysa şehrin göbeğinde 29 yaşında o köpeklerden korkmak senin ne haddine diyorum.

Seni çok iyi anlıyorum canım..
Istanbul'da yaşıyorum...
eşim her gün metro ve metrobüs kullanıyo.. Hatta diyebilirim ki, metrobüse en yoğun durağından biniyo.. kalbime bir sızı saplanıyo.. artı eşimin kardeşi taksimde çalışıyo, çok yakın o bölgeye.. insanlar ekmek parası için çıkıyolar evden.. ve bir hain yüzünden dönemiyolar.. Gerçekten çok acı yaşananlar ve bir hiç uğruna olması... Rabbim vatanımızı sevdiklerimizi ve bizi korusun inşallah!!

Amin amin inşallh rabbim terörü lanet olsun inşllah rabbim kötülerin şerrinden korusun alLlahm ya resmn caniler polisimize askerimize allh kolylık versin bu savas son bulsun ama o geri kafalı hayvanlar neyin peşindeler kafaları almıyorki Tc yasıyorlar her imkanlardan yararlanıyorlar daha ne istersiniz be vatan hainleri inşllh o imralıdaki köpekte geberir bunlarda kahrolsun serefszler
amin canım amin. ben daha hiçbir türkün canlı bomba olupta düşmanını öldürdüğünü görmedum ALLAH hepimizi korusun. elim titriyo yazamıyorum

eşimin iş yeri en işlek yerde canım. arka sokaklardan gideceğiz yürüyerek. ölsekte beraber ölelim diye bende eşimde dershaneye gideceğim.

En guzelini yaparsaniz. Rabbim sizi korusun. Evden cikarken 3 kere ehad suresini okuyana eve donene kadar bisey olmazmis diye duymustum. Dualarla surelerle ilerle. Bide evden cikmadan yine ayetel kursi oku.

Seni çok iyi anlıyorum canım..
Istanbul'da yaşıyorum...
eşim her gün metro ve metrobüs kullanıyo.. Hatta diyebilirim ki, metrobüse en yoğun durağından biniyo.. kalbime bir sızı saplanıyo..
çok acı yaşananlar ve bir hiç uğruna olması... Rabbim vatanımızı sevdiklerimizi ve bizi korusun inşallah!!
eşin evden çıkarken sanki onu son kez görüyosun gibi oluyo dimi

Öğlen işyerindeyken yazmıştım
Taksime komşu bi semtte çalışıyorum ama korkmuyorum diye
Bilmiyorum deli cesareti midir nedir ben cidden zerre korkmuyorum
Eşimle aynı sokakta çalıştığımdan muhtemelen beraber ölürüz ama ardımızda kızımız var 1 yaşında o ne olacak diyorum
Sonra saçmalama bi seninki mi evlat anneannesi bakar, yeter ki bayrağımıza sahip çıkalım
Çanakkalede 16 yaşında bıyıkları yeni terleyen kardeşlerin dönmeyi düşünmeden savaştıysa şehrin göbeğinde 29 yaşında o köpeklerden korkmak senin ne haddine diyorum.
bende öyle demeye çalışıyorum ama annem babam eşim hep gözümün önünden geçiyo

eşin evden çıkarken sanki onu son kez görüyosun gibi oluyo dimi
Allah göstermesin ama evet..
Istanbul'da yaşanmaz diyodu bana..
Gidelim buralardan..
Ben istemedim kaç kere teklif etti gitmeyi.. Sanırım artık sıcak bakıyorum İstanbul'dan taşınma fikrine...

Back
X