KORKUYORUM 😢😢😢

Insanın kocasından korkması gerekirken ben çocuklarıma bakmak için ayri
Yapilmasin da... nikah kiyarsaniz adama mahkum olursunuz.
183u arayin yardim isteyin ve lütfen konusurken yaninizda kimse olmasin
Esinizden siddet gördüğünüzü, nikahiniz olmadığı halde alikoydugunu, hamile oldugunuzu ve cocuklarla tehdit ettigini, gidecek yeriniz olmadigini dile getirin. Lütfen bunu yapın.
Kendisi istiyor zaten ama ben istemiyorum nikah. Iddet zamanı da dolmadi zaten daha. Evden çıkabilirim istesem ama bu hastalıkta bebek doğmadan gidemem en azından lohusalık zamanımı atlatmaliyim

Canim 16 yasinda bir insan ne kadar haksiz olabilir.Kesinlikle haksiz degilsin.Evlenmek istemek bu yasta senin kararinla olmamaliydi.Kaldi ki olmus ,bu seni yine suclu yapmaz. Hwr konuda ailen arkanda olmak zorunda.Kimse durduk yere 16 yasinda evlenmek istemez.
Ailem çok baskıciydi ne annem.ne babam sevgilerini hissettirmedi en ufak ilgiyi sevgi sandım çok hoşuma gitmişti aslında bana olan sevgisi. Annemi öpmek istesem iterdi hepimize böyle annem. Belki de sevgi açlığı vardı. Acaba babam canıma kast edermi korkuyorum.

Merhaba kk üyeleri.
Sizden ricam geyik yapmadan bana yardımcı olmanız,çünkü fikirleriniz ve cesaretlendirmenize herzaman hayran olmuşumdur 🙏.
Ben 22 yaşında,6 yıllık evliyim 2 cocugum var,3. Ye hamileyim 6 aylık. Eşimle sorunlarımız narşist bir adam. En ufak bir kavgamızda bacılarıma,anneme,babama,aileme küfür ediyor. Ama anneni bacını s.... bile değil. Senin kız bacının kızlığını alayım. Senin bacına dil atayım tarzında. 6 senedir kendisi olmadan ne yürüyerek nede bir başkasıyla bir yere gidemem. Illa ki kendi olmalı giderken. Çocuklarımı parka götürdüğünü hatırlamıyorum,parkı gectim çocuklarım hastalansa anne yada kızkardeşiyle götürür. Ben gitmek istediğimde ise biriyle anlaştın da hastaneye gitmek icin bu kadar ısrar ediyorsun diyor. Geçen tartıştık bana soyun bir aynaya bak kadına benziyor musun sen? Dedi. Eski kız arkadaşlarıyla kiyasliyor,sürekli onların şeyinin kılına kurban ol diyor. Bundan 6 ay önce annemlere gittim,babamla konuştum oğlumu ve kızımı da kabul ederrsen boşanmak istiyorum dedim bana tamam dedi ama boşanma biter bitmez oğlumu babasına göndermem için baskı yaptı ve gönderdi arada gelir görürsün dedi. Ama kızımla gece yatınca oğlum aklıma geldi sürekli ve 5 ay dayanabildim. Kaymakamla kalıyordu oğlum ve bana karşı dolduruyorlardı çocuk asla gelmek istemedi bana. 5 ay sonunda tabi bu süreçte sürekli ağladı sızladı değiştim dedj inandım ama yemin ederim severek gelmedim oğluma dayanamadım. Babam geldiğim için benimle küstü 5 kardeşim de konuşmuyor,daha doğrusu ailemden kimse kalmadı bana. Geldiğim 1 hafta sürekli ilişki istedi ve geri çekilerek boşaldı. Eşim çok sıkı korunmaya asla izin vermiyor. 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim dünya başıma yıkıldı çünkü beklemiyordum. Buda yetmezmiş gibi şüpheli bir bebek dedi bana ama sonrasında kendisinin yaptığını birdaha gitmeyeyim diye yaptığını itiraf etti. Neyse şimdi 3. Karnimda diye eziyeti artırdı ve daha beter oldu. Sorum şu dogumdan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama ailem ayrı evde kalmama ne der diye korkuyorum. Doğuluyuz ve 22 yasinda ayrı yaşamama ne der babam çok korkuyorum.
Allah belasını versin o pisliğin yazık çok yazık 🙁

Herkes kocasından korkuyor birşey yapar mı diye ben babamdan korkuyorum. Hemde neden çocuklarından ayrılmak istemedigim için,kendi ayaklarımın üzerinde durduğum için.😢😢

Çok üzüldüm ne diyeyim bilmiyorum o ailene de allah akıl versin. Artık yaşın olgunluğa erişiyor mantıklı kararlar ver

Amin inşallah verir de ben de kurtulurum 😢
Lütfen şikayet et onu adam demek istemiyorum çünkü hakaret olur ailene de yazıklar olsun el birliğiyle mahvetmişler hayatını çocukların için bunu yapabilirsin şikayet et bana istemediğim halde istismarda bulundu de kadın sığınma evleri var oraya git lütfen

Çok üzüldüm ne diyeyim bilmiyorum o ailene de allah akıl versin. Artık yaşın olgunluğa erişiyor mantıklı kararlar ver
Aslında çevrem yaşımdan daha olgun olduğumu söyler hep. Hayat işte insanı büyütüyor malesef. Ailemin destek olması lazım,tepkileri ne olur merak ediyorum.

Lütfen şikayet et onu adam demek istemiyorum çünkü hakaret olur ailene de yazıklar olsun el birliğiyle mahvetmişler hayatını çocukların için bunu yapabilirsin şikayet et bana istemediğim halde istismarda bulundu de kadın sığınma evleri var oraya git lütfen
Kadin sığınma evine gidecem evet.

Konunuzu okumaya başlar başlamaz iğrendim bu nedir böyle.. Her şeyi bu kadar teferruatıyla yazmanıza lüzum yok..
Ben keyif için yada cinsellik için yazmadim hanımefendi o kadar şiddetin ve hakaretin içinde bu mu dikkatinizi çekti ! Burda geyik olsun diye panis uzunluğu konuşulurken yazılan ları okusaydiniz benimki size çarşafla kapatılmış şekilde yazılmış olarak gelirdi. Yardımınız için teşekkür ederim 🙏

Kadin sığınma evine gidecem evet.
Git kurtar kendini baban olacak adam sana sahip çıksaydı bu halde olmazdın korkma ondan devletin imkanlarına sığın onlar sana daha çok aile oöucaklardır emin ol allah yardımcınız olsun çocuklarınıda koru 😔

Git kurtar kendini baban olacak adam sana sahip çıksaydı bu halde olmazdın korkma ondan devletin imkanlarına sığın onlar sana daha çok aile oöucaklardır emin ol allah yardımcınız olsun çocuklarınıda koru 😔
Çok teşekkür ederim 🙏 çocuklarım icin herşeyi göze alarak gidecem zaten 😑

Back
X