- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
- Konu Sahibi 5kisilikailem
Teşekkür ederimAllah yardımcın olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimAllah yardımcın olsun
Sevgi acligi olan insanlar sevgiyi hep dısarda ararlar.Ailem çok baskıciydi ne annem.ne babam sevgilerini hissettirmedi en ufak ilgiyi sevgi sandım çok hoşuma gitmişti aslında bana olan sevgisi. Annemi öpmek istesem iterdi hepimize böyle annem. Belki de sevgi açlığı vardı. Acaba babam canıma kast edermi korkuyorum.
Maalesef öyle olduSevgi acligi olan insanlar sevgiyi hep dısarda ararlar.
Böyle fantazi olurmu allah aşkına bunun adı fantazi değil sapıklık iğrençliko nasil küfür ya. adamda fantezi genis... ne yap et kurtar kendini
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun.Kocam birşey yapmaz ondan eminim ama babam dan korkuyorum.
Çok teşekkür ederimÇok üzüldüm Allah yardımcın olsun.![]()
Yargınızı beni ve eşimi tanimamaniza veriyor saygı duyuyorum. Geri çekilmeye ilişki yaşamak.isteyen adama sizi doktoru bırak kapının önüne tek göndermeyen adama nasıl karşı çıkabilirdim. Hemde geldiğim gecebarısır barısmaz 3. Cocuk yapılması esinizin bu haline 3 cocuk olmasinı sizin hic mi sucunuz yok
22 yaşında şu an. Yani bu yaşta insanlar günümüzde ergenliklerini yeni tamamlamış oluyorlar. Ama bu arkadaşın çok farklı bir hayatı olmuş. Ailesi yüzünden. Suçlu ailesi.barısır barısmaz 3. Cocuk yapılması esinizin bu haline 3 cocuk olmasinı sizin hic mi sucunuz yok
Hayır ben ne dense suçluysam kabul ederim canım fakat hayatım çok farklı geçti. Gelir gelmez oyunla beni hamile bırakan bir adamı bunu sonra ağzıyla itiraf edenbir adamı kime nasıl ispatlayayım ki22 yaşında şu an. Yani bu yaşta insanlar günümüzde ergenliklerini yeni tamamlamış oluyorlar. Ama bu arkadaşın çok farklı nir hayayı olmuş. Ailesi yüzünden. Suçlu ailesi.
Canim ben öğretmenim. Senin durumunda olan bir velim aradi.Cocugunun sorunlari vardi.Sonra bana biraz derdini anlattı. Ccocugunun asiri yaramaz ve şiddete meyilli bir cocuk olmasinin sebebi babasiydi.Cocuk cok sevimli bir o kadar da öfkeliydi. Hatta ofkeli anlarinda sirf beni incitmemek icin parmaklarini sayardi.Maalesef öyle oldu![]()
Müge anlının bi lafı var, sen görümcelerinle kısır yerken biz sınavlara giriyoduk diye. Sana tek diyebileceğim aferin hayatını mahvetmişsinBu konuda da ben haksızım severek evlendik akrabaydı. Babam yok dedi ama ben ısrar ettim.
Eşim beni rahat bırakır,daha önce de boşandım çünkü bir rahatsızlık vermedi. Benim korkum ailem hocamCanim ben öğretmenim. Senin durumunda olan bir velim aradi.Cocugunun sorunlari vardi.Sonra bana biraz derdini anlattı. Ccocugunun asiri yaramaz ve şiddete meyilli bir cocuk olmasinin sebebi babasiydi.Cocuk cok sevimli bir o kadar da öfkeliydi. Hatta ofkeli anlarinda sirf beni incitmemek icin parmaklarini sayardi.
Bu velim bir iki defa ayrildi.Isini gucunu buldu.Ailesi destek de verdi.Sonra tekrar kocasının duzeldigini soyleyerek geri dondu.Insallah her sey duzelmistir ama ben pek sanmam.
Demem o ki gencecik bir annesin.Ne yaparsan yap ama cocuklarini da dusun oldu mu?Kadin siginma evine gidebilirsin?Kendi ayaklarin uzerinde durmaya basladin mj cocuklarini da alirsin yanina?Umarim o herif de sizi rahat birakir?
Com teşekkür ederim,çaresi olmayan geri dönüşü imkansız olan ve defalarca boşandıktan sonra babamdan duyduğum lafları hatırlattığıniz için allah razı olsun kardeşimMüge anlının bi lafı var, sen görümcelerinle kısır yerken biz sınavlara giriyoduk diye. Sana tek diyebileceğim aferin hayatını mahvetmişsin
Yemek te yapmıyorum kadinlikta artik !Oha!
O nasıl bir küfür!
Öyle pis, iğrenç küfreden birine yemek yapmak çok zor olmalı.
Emin olun ne zorluk çekseniz de bu haysiyetsize katlanmaktan iyidir.
Tesekkur ederimHanımlar lütfen bu kızı üzmek yerine ona yardım etmeye calısalım. Hatta Antep de tanıdıklar var mı dşye bakıyorum şuan, care arıyorum
Aferim, bu da başlangıç.Yemek te yapmıyorum kadinlikta artik !
Cok tesekkür ederim morel verdiğiniz içinAferim, bu da başlangıç.
Genceciksin, varsın 3 çocuğun olsun.
Babadır kocadır hepsini def et ve sakın çocuklarından vazgeçme.
Babanın lafıyla onun bunun gazıyla sakın evladını bırakma.
Devlet, kurumlar her yerden talepte bulun, kendini ve çocuklarını kurtar.
Allah yardımcın olsun.