Korkuyorum dualarınıza ihtiyacım var...

ayabenzer23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
49
0
86
İzmir
ilk bebeğimin kalbi durdu aldılar benden ikinci bebeğim ise düşük oldu annesini bırakıp gitti şimdi üçüncü bebeğime hamileyim ve çok korkuyorum yarın doktora gideceğiz kalp atışlarına ve durumuna bakacaklar ama çok korkuyorum ya göremezsek diye içimdeki bu korkuya dur diyemiyorum bir türlü atamıyorum içimden dualarınıza ihtiyacım var yarın hayırlı haberler almam için ALLAH bana ve benim gibi olanların yardımcısı olsun....:18::18::18:

Her şeyden önce kafana takma beynini kötüye şartlandırma iyi düşün iyi olsun İnşallah herşey çok güzel olur Allah bebeğinide senide korusun

allah yardımcın olsun arkadaşım... allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin... iyi haberlerle dönersin inşallah....

oyy kıyaamam yaa Allah sağlıklı sıhhatlı kucağna almanı nasip etsin canım

korkma. her zaman aynı şey olacak diye bişey yok. İnşallah bişey olmaz. güzel haberlerle gel emi...

bende aynı şeyleri yaşıyorum canım daha 4 haftalık hamileyim...2 kez düşük yaptım..ama çok umutluyum..herşey çok güzel olacak:))
umudunu sakın yitirme

ALLah yardımCın oLsun inş bebeğiNe sağ sağLim kavuşursun..
ßence çok çok şükretMeLisin bak istediğin zaman hamiLe kaLabiLİosun demekki..
ßazı sıkıntıLar yaşamışsın ama en azından gebe kaLabiLiosun bunu hiç yaŞayamaynLar da var..
İnş bu üçüncü güLdürür yüzünü..

canım iyi düşün iyi olsun.Rabbim meleğini size bağışlasın.İnşallah kazasız belasız,sağlıkla kavuşursun yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…